Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenmek uzeresin canım ha gayret: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanma islaklik olmadığından canım on sevişmeyi uzun tut p.. deneyeceginiz zaman parmak egzersizi yap 2 dk açılsın vajina ok sabaha iyi haberlerini bekliyorum ha: )

Evet cok faydasi olur haklisin ben de once 10 dk kadar parmakla calismistim.heyecanin cok güzel ama kendini kasma bu asamaya geldiysem bundan sonrasi stres yapmassan olacak buna inan guzel haberlerini bekliyoruz hemen yaz:)

Canim yeterince islak oluyor yag ile denesemde yanma cok oluyor bende. Atlatiyimda yanmaya cözum bulunur :) insallah iyi haberlee verebilirim cok heycanliyim :)

Canim yeterince islak oluyor yag ile denesemde yanma cok oluyor bende. Atlatiyimda yanmaya cözum bulunur :) insallah iyi haberlee verebilirim cok heycanliyim :)

ay az kaldı az az canım benim çok sevindim ya senin adına: )) enfeksiyon olabilir belki canım

Heh şöyle aynen bıktık kurtulalım artık bu arada ben iki parmak geçmeden es denemesine geçtim ıcık zorlasam olacak 😁😁😁hadi inş bu hafta bu iş biterrrrrrtt

Oooo maşallah sende aparat sırası sana gelmeden yeneceksin inşallah bu illetiiii 😊👍👍 ya sizlerin yazdklarını okudukça benm kadar ödlek kimse yok diyorum herkeste bir cesaret maşallah bana da uğrar inşallah o cesaret 🙏

Cesareti bekleme canim hangi asamadasin bilmiyorum ama kalk ve parmak egzerzisine baslamadiysan bi basla. Azicik girse bile o sana umut olur ve devam etmek istersin :)

ay az kaldı az az canım benim çok sevindim ya senin adına: )) enfeksiyon olabilir belki canım

Olabilir canim bakalim ona care bulunur dualarinizi bekliyorumm

Terapistin yönlendirmesiyle biraz denemiştim parmak egzersizini canım ama yapamadm yapmadm ya da bilmiyorm şimdi aparat bekliyorum inşallah onunla başarabilirim 😓

Terapistin yönlendirmesiyle biraz denemiştim parmak egzersizini canım ama yapamadm yapmadm ya da bilmiyorm şimdi aparat bekliyorum inşallah onunla başarabilirim 😓

canım beekleme yapamasan bile dene bak .. ben de hiç parmak alamazdım sonra deneye deneye bi tane alabildim.. kendi parmağımdan daha rahat eşimin parmağını alabiliyorum şimdi.. inan bende 4-5 ay önce ben asla parmak egzersiziyle yapamam diyodum bak aynı hesaba döndüm şimdi parmakla çalışıyorum.. tam girdiremesen de parmakla gezin orda gerçekten alıışıyosun.

Eşimin dokunmasına bile tahammül edemiyorum ki 😔 incelediğimde kasıp gevşetip açılmasını izlemeye çalışıorm ama ben pek bi açılma göremiyorm sanki benmki bi garip galiba 😁herkes açılmayı göreceksin dio ben göremiyorum o deliğin hemen karşısında bi et parçası var nasıl giriyor anlam veremiyorum 😳

Masallah sen iyisin kiz esnemis oldugu hissetmen bile super

Canim bende goremiyorum ama giriyor orda bi delik vae. Bendw bundan 1-2 ay once asla egzersiz yapamam diyodum son care el mahkum yaptim bugun ilk kez ve ilk kez de 5 dk icin orta isaret ve ikisibi bir alabildim. Dene yapabilirsin bende kolay oldu sende zor olabilir ama olacak olmamasi icin bi sebep yok cunku

arkadaşlar size ben soru olacak ...ben 8aylık vajınısmusun bıraz yendımgıbı.... ama jel olmadan ımkanı yok olmaz denemedim denesem de olmaz bılıyorum .... bız bebek ıstıyoruz.. ama ınretnete okudum kayganlaştırıcı jeller hamıle kalmaya engel oluyormuş diye böyle bişey var mı gerçekten doğrumu bu (((((8

Bugün geç oldu ama yarın okuldan geldikten sonra deneyeceğim inşallah bi cesaret bismillah dicem bakalım 😁

canım düşünme açılacak açılmayacak ne zaman esneyecek diye falan.. ben yenemedim ama sanırım ongündür falan çok rahatladım.. asla parmak alamam diyodum bak buna bile inanamıyorum.. sen düşünmeden yap.. sen hayal kur.. ama elin orda olsun gezin dur.. zamanla girdirmek istiyceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…