- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.301
arkadaşlar size ben soru olacak ...ben 8aylık vajınısmusun bıraz yendımgıbı.... ama jel olmadan ımkanı yok olmaz denemedim denesem de olmaz bılıyorum .... bız bebek ıstıyoruz.. ama ınretnete okudum kayganlaştırıcı jeller hamıle kalmaya engel oluyormuş diye böyle bişey var mı gerçekten doğrumu bu(((((8
canım düşünme açılacak açılmayacak ne zaman esneyecek diye falan.. ben yenemedim ama sanırım ongündür falan çok rahatladım.. asla parmak alamam diyodum bak buna bile inanamıyorum.. sen düşünmeden yap.. sen hayal kur.. ama elin orda olsun gezin dur.. zamanla girdirmek istiyceksin..
olur tabı bır ebe zeytınyağı kullan dedı ama sebebını söylemedı... bu yüzden mı kı...kullnsam zeytın yağı o da engel olurmucanım aklında sor işareti varsa kullanma bebe yağı zeytinyağı falan kullansan olmazmı..
Eşimin dokunmasına bile tahammül edemiyorum ki 😔 incelediğimde kasıp gevşetip açılmasını izlemeye çalışıorm ama ben pek bi açılma göremiyorm sanki benmki bi garip galiba 😁herkes açılmayı göreceksin dio ben göremiyorum o deliğin hemen karşısında bi et parçası var nasıl giriyor anlam veremiyorum 😳
Canim yeterince islak oluyor yag ile denesemde yanma cok oluyor bende. Atlatiyimda yanmaya cözum bulunur :) insallah iyi haberlee verebilirim cok heycanliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olur tabı bır ebe zeytınyağı kullan dedı ama sebebını söylemedı... bu yüzden mı kı...kullnsam zeytın yağı o da engel olurmu
ayyyy bende heyecanlandım kıss hadi bitir şu işi bu gece sonraaaaaaaa sıraaaaaaaaa bizdeeeeeeeeeeeeeee :))9
Insallah canimmmm :)
sen hala burda mısın
canımcım tam girişte et parçası var evet ama hafif eğimli sokman lazım eline bolca z.yağı dök yolu daha kolay bulacaksın ...
Yarın deneyeceğim inşallah canm bebeyağı kullansam da aynı işi görür heralde dimiii
Heycan basti vbeni o yuzden ayak siruyorum ama gidiyorum simdi yarin gorusuruz kizlaar Allah yardimcimiz olsun
arkadaşlar size ben soru olacak ...ben 8aylık vajınısmusun bıraz yendımgıbı.... ama jel olmadan ımkanı yok olmaz denemedim denesem de olmaz bılıyorum .... bız bebek ıstıyoruz.. ama ınretnete okudum kayganlaştırıcı jeller hamıle kalmaya engel oluyormuş diye böyle bişey var mı gerçekten doğrumu bu(((((8
o zaman bende zeytın yağı kullanayım tşk ederimcanım engel olmaz gibi geliyo.. çünkü burda zeytinyağıyla egzersiz yaparken de hamile kalanlar var.. ha şunu söyleyeyim kayganlaştırıcı engel olurmu net bi bilgim yok.. çünkü bana doktor bu egzersizler sırasında kayganlaştırıcı vermişti.. hamile kalmayı düşünmediğim için sormak aklıma gelmemişti.. ama ben kayganlaştırıcıyı kullanamamıştım sonrasında daha çok kuruluk yapıyodu diye.. sonra tekrar aynı doktora sormuştum z. yağı ve bebe yağı kullanabilirsin demişti.. cem keçenin kitabında da bebe yağı öneriliyo...ben z.yağı kullanıyorum .bence engel olmaz gibi..
off ya boşuna uğraşmışım desene ....yumurtlama dönemımde denedik eşimde ıkı haft yok bır daha kı aya kaldı demekkımerhaba canım.evet kayganlaştırıcılar spermleri yavaşlattıkları için bebek isteyenlere önerilmiyor.hatta benim aldığım ürünün arkasında da özellikle belirtilmiş.
off ya boşuna uğraşmışım desene ....yumurtlama dönemımde denedik eşimde ıkı haft yok bır daha kı aya kaldı demekkı(((
off ya boşuna uğraşmışım desene ....yumurtlama dönemımde denedik eşimde ıkı haft yok bır daha kı aya kaldı demekkı(((
en yeni üyelerdeenim ama hepinizi aşağı yukarı tanıyorum bana da özellikle yenen arkadaşların yardım etmesini istiyorum. dün ilk defa işaret parmağımla egzersiz yapmayı başardım. bugün fırsatım olmadı egzersiz yapmaya. şimdi yola nasıl devam edeyim kızlar lütfennnn kurtarın beni sıkıntıdan yoruldumm artık