-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.921
ayy ınşallah öyle olur...bende şu gel gıte bı alışsam eşim bugun tabı boşalmak ıstedı gel gıt yapınca ıçımde acı ıhssettım ama bu normal mı kı ... acıyınca bak zarı yıne aşamadım bu zara değdığınden mı acıdı acaba dedım eşime (hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum o yüzden bu telaşım)
gectımı pekı zamanla ....o dert bende de var ışte zamanla geçeceğine inandirdim kendimi: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zar yok canımcım zarı unuttt .. Şimdi yapa yapa esneyecek orası gitgel yapa yapa zamanla esneyecek ilk zamanlar norml
Özüm az önce denedim aparatlarla ve o kadar mutluyumki anlatamam😀 önce dediğin gibi ilkini aldım onda hiç zorlanmadım zaten hissetmedim bile. Sonra ikinciyi önce bi yönü bulmaya çalışırken yavaş oldu. Sonra bi anda kaydı gitti biraz canım yandı bi dakika kadar zarın olduğu yer acıdı. Sanırım esnedi ve ben biraz kastım yine. Sonra nefes alıp verdim sonuna kadar soktum. Bi dakika sonra acısı geçti. Sonra biraz hareketsiz beklettim içerde. Sonra da git gel yaptım. Git gel gayet kolay oldu zaten. Bi 10 dakika git gel yaptım. Şükür ikinciyi hallettim. Bi de gleitgelen ile yani😀 yağ falan yok
Şu anlık da kanama olmadı. Ama dediğim gibi zardan geçerken o kısın biraz acıdı. Normal mi sence? Zarım kalın değildir demi. Ikinci de yandıysa üçüncü daha mı çok acıtır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gectımı pekı zamanla ....
Özüm az önce denedim aparatlarla ve o kadar mutluyumki anlatamam😀 önce dediğin gibi ilkini aldım onda hiç zorlanmadım zaten hissetmedim bile. Sonra ikinciyi önce bi yönü bulmaya çalışırken yavaş oldu. Sonra bi anda kaydı gitti biraz canım yandı bi dakika kadar zarın olduğu yer acıdı. Sanırım esnedi ve ben biraz kastım yine. Sonra nefes alıp verdim sonuna kadar soktum. Bi dakika sonra acısı geçti. Sonra biraz hareketsiz beklettim içerde. Sonra da git gel yaptım. Git gel gayet kolay oldu zaten. Bi 10 dakika git gel yaptım. Şükür ikinciyi hallettim. Bi de gleitgelen ile yani😀 yağ falan yok
Hülyacım o ilk ikitanesi çok çok kolay olur, onlar küçük zara hiç bir zararı olmaz ilk yapışın olduğundan korku kasma ve tedirginlik olduğundan acı hissetmişsindir ... Daha sonra ilk ikisinin küçüklüğünee pehh bunlarda neymiş diye güleceksin onlar küçük gayet rahat girer ıkınmayı ıkınırken sokmayı unutma bide aparatları ısıtmayı içeri buz gibi birşey giriyor bi tuaf oluyor insan... Hülyacım sen aparat nedemelerinde kanama hiç bekleme çünkü aşama aşama vajinayı esnete esnete gittiğin için kanama olmaz .. Hadi gayret senden 1 hafta da yenmeni bekliyorum bak ben 5 sene herhaltı yaptım olmadı o aparatlarla 1 haftada yendim .. Gerçekten onların çok çok faydası var psikolojik olarak çok rahatlatıyor vajınanın yapısını çözmeye yarıyor.. Hiç ara verme denemelere çalışmalara devam et:)
Çok sevindim senin adına hülya :) inşallah devamnda da kolaylıkla halledersin 👍 önceden asla yapamam diyen ben sizler sayesinde artık yavaş yavaş cesaretleniyorm :)hayırlı kandiller 😊iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aparatları nerden temın edıyorsunuz
Çok sevindim senin adına hülya :) inşallah devamnda da kolaylıkla halledersin 👍 önceden asla yapamam diyen ben sizler sayesinde artık yavaş yavaş cesaretleniyorm :)hayırlı kandiller 😊
Hülyacım o ilk ikitanesi çok çok kolay olur, onlar küçük zara hiç bir zararı olmaz ilk yapışın olduğundan korku kasma ve tedirginlik olduğundan acı hissetmişsindir ... Daha sonra ilk ikisinin küçüklüğünee pehh bunlarda neymiş diye güleceksin onlar küçük gayet rahat girer ıkınmayı ıkınırken sokmayı unutma bide aparatları ısıtmayı içeri buz gibi birşey giriyor bi tuaf oluyor insan... Hülyacım sen aparat nedemelerinde kanama hiç bekleme çünkü aşama aşama vajinayı esnete esnete gittiğin için kanama olmaz .. Hadi gayret senden 1 hafta da yenmeni bekliyorum bak ben 5 sene herhaltı yaptım olmadı o aparatlarla 1 haftada yendim .. Gerçekten onların çok çok faydası var psikolojik olarak çok rahatlatıyor vajınanın yapısını çözmeye yarıyor.. Hiç ara verme denemelere çalışmalara devam et:)
Canım hayirli Olsun :))o acı kasmadan olmuştur korkulacak birşey yok kısa sürede geleceksin sende: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana arkadaşım almanyadan gönderdi ben almadım .. O bana gönderdi bende hülyaya
Cnm yendikten sonra birine gondereceksen bana gonderebilir misin aparatlarini lutfen
Canım dün akşam hrsygzl diye bi arkadaş rica etti. Başarınca sana göndereyim dedim ona. O da sana gönderir