Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o dert bende de var ışte zamanla geçeceğine inandirdim kendimi: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zar yok canımcım zarı unuttt .. Şimdi yapa yapa esneyecek orası gitgel yapa yapa zamanla esneyecek ilk zamanlar norml

Özüm az önce denedim aparatlarla ve o kadar mutluyumki anlatamam😀 önce dediğin gibi ilkini aldım onda hiç zorlanmadım zaten hissetmedim bile. Sonra ikinciyi önce bi yönü bulmaya çalışırken yavaş oldu. Sonra bi anda kaydı gitti biraz canım yandı bi dakika kadar zarın olduğu yer acıdı. Sanırım esnedi ve ben biraz kastım yine. Sonra nefes alıp verdim sonuna kadar soktum. Bi dakika sonra acısı geçti. Sonra biraz hareketsiz beklettim içerde. Sonra da git gel yaptım. Git gel gayet kolay oldu zaten. Bi 10 dakika git gel yaptım. Şükür ikinciyi hallettim. Bi de gleitgelen ile yani😀 yağ falan yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hayirli Olsun :))o acı kasmadan olmuştur korkulacak birşey yok kısa sürede geleceksin sende: )

kızlar kandilimiz mübarek olsun. bu mübarek günde hepiniz kısa sürede bu dertten kurtulursunuz insaallah

Hülyacım o ilk ikitanesi çok çok kolay olur, onlar küçük zara hiç bir zararı olmaz ilk yapışın olduğundan korku kasma ve tedirginlik olduğundan acı hissetmişsindir ... Daha sonra ilk ikisinin küçüklüğünee pehh bunlarda neymiş diye güleceksin onlar küçük gayet rahat girer ıkınmayı ıkınırken sokmayı unutma bide aparatları ısıtmayı içeri buz gibi birşey giriyor bi tuaf oluyor insan... Hülyacım sen aparat nedemelerinde kanama hiç bekleme çünkü aşama aşama vajinayı esnete esnete gittiğin için kanama olmaz .. Hadi gayret senden 1 hafta da yenmeni bekliyorum bak ben 5 sene herhaltı yaptım olmadı o aparatlarla 1 haftada yendim .. Gerçekten onların çok çok faydası var psikolojik olarak çok rahatlatıyor vajınanın yapısını çözmeye yarıyor.. Hiç ara verme denemelere çalışmalara devam et:)

kızlar aparatları nerden temın edıyorsunuz

Çok sevindim senin adına hülya :) inşallah devamnda da kolaylıkla halledersin 👍 önceden asla yapamam diyen ben sizler sayesinde artık yavaş yavaş cesaretleniyorm :)hayırlı kandiller 😊

Sağol kübra, inşallah en kısa sürede hepimiz kurtuluruz. Herkese iyi kandiller😊

Evet canım söylediğin gibi sıcak suya tuttum önce. Kanama olmasın zaten hiç problem değil, eşim de sorun etmiyo bunu. Eşim zaten fen bilgisi öğretmeni herşeyi biliyor😊bugün tatil bana maviyi deneyeceğim ama nasıl yapayım önce küçükten başlayıp yine aşama aşama mı yoksa direkt maviyi mi denesem. Ondan biraz korkuyorum açıkçası, ikincide acı hissettimya biraz maviyi alamam diye korkuyorum. Ama denicem pes etmek yok. Bi de bende namaz kılıyorum. Birisi yazmış abdest bozulur mu diye. Ben egzersizlerden sonra boy abdesti almıyorum. Namaz abdesti alıyorum tabiki. Niyet önemli bence. Teyzemin kızı jinekolog tesettürlü o da. Ondan boy abdestin bozulmaz dedi, bu hastalık kalbini bozma sen dedi. Neyse inşallah maviyi de başarırım🙏

Canım hayirli Olsun :))o acı kasmadan olmuştur korkulacak birşey yok kısa sürede geleceksin sende: )

İnşallah canım. Doğru söylüyorsun kasıyorum sanırım. Çünkü nefes alıp verdim ve içerde bikaç dakika beklettikten sonra acısı geçti. Sonra git geli rahat yaptım. Acımadı😊

Cnm yendikten sonra birine gondereceksen bana gonderebilir misin aparatlarini lutfen

Canım dün akşam hrsygzl diye bi arkadaş rica etti. Başarınca sana göndereyim dedim ona. O da sana gönderir

Tamam cnm uygun olsa alacam da cok pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…