Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kübracım aynen bende öğretmenim. En çok da öğretmenlerde ve doktorlarda görülüyormuş. Çok araştırıyoruzya ondan heralde. Benim teyzemin kızı jinekolog düşünün o bile 8 ay yapamadı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canım daha evlenmeden araştrıp araştrp durdum kafamda iyice büyüttüm 😔 ne geliyosa meraktan geliyo başımıza zaten benden sonra evlenenlerin çocukları oldu hatta ikinciye hamile olan bile var bunları da duydukça iyice morali bozuluyor insanın sen ne kadardır evlisin canm

Ben 9 aylık evliyim. Ama 32 yaşındayım. O yüzden başta ailem herkes korunma sakın yok mu bebek diye soruyorlar. Bu da yıpratıyor insanı. Zaten bi başarsam hiç korunmicam. Benim ailelerden kimse bilmiyor. Sadece bi iki çok yakın arkadaşıma ve psikolog bi kuzenim var ona ve jinekolog teyzemin kızı ona söyledim. Bana destek olacak kişilere yani☺️

En iyisini yapmışssın aynen bende öyle yaptm ben erken evlendim 22yaşında hep buna güvendim daha küçüğüm diye:) ama yaş oldu 25 ve artık bebek zamanı geldi herkes sorup sorup duruyor tabi bizde istiyorz ama şu iş öncelik olmalı önce bu işi atlatalm inşallah :)

Tabiki de önce bu sorunu çözmeden istemiyorum. Çünkü sonra daha zor oluyormuş. Ya biliyo musun regl olmam lazım 3 gün geçikti. Korkuyorum. Umarım öle bişey yoktur. Psikolojik olduğunu tahmin ediyorum.

İyiki soylememissin cnm en iyisini yapmissin baskalarinin bilmesi daha kotu benimki oyle psikolojik baski oluyo zaten biseyleri basaramadigin icin uzgunsun bide baskalari muhalefet olunca psikoloji bitiyor

Stres çok etkiliyo canm bende şimdiye kadar hiç düzensizlik olmamıştı ama o çok zorladığmz zaman nerdeyse 1hafta arayla iki kere regl oldm ..ama oyleyse bile hiç endişe etme nasılsa şu an zaten çabalıosun en önemli kısmını tamamladn bence devam et olsa bile bebek olana kadar halledersin zaten inşallah şimdi bunları düşünme sen çalışmaya devam 👍

İyiki soylememissin cnm en iyisini yapmissin baskalarinin bilmesi daha kotu benimki oyle psikolojik baski oluyo zaten biseyleri basaramadigin icin uzgunsun bide baskalari muhalefet olunca psikoloji bitiyor

Esracım sen bilirsin ama bence sen herkese hallettik de. Çok güvendiğin bi kaç kişiye destek olacağına inandığın köstek değil onlara anlat. Çünkü bu çok önemli. Herkes sana bunu herkes yapıyor, ordan çocuk çıkıyor falan gibi şeyler söyler. Bunu yaşamayan anlamaz. Onu bizde biliyoru, çocuk çıktığını ama bu bi hastalık işte. Yani ben bile bile özellikle niye yapmiyim dimi, anlamazlar insanlar. O yüzden eşin de anlayışlıysa kimseye anlatmayın. Hem erkek için de zor bi durum. Benim eşim söyleme kimseye dedi mesela, onun gururu da kırılıyor herkes bilince.

Evet sanki esim yapamiyormus gibi de oluyo ne bilim ya dedigin gibi oranin esnek oldugunu cocuk cikdigini bizde biliyoruz ama olmuyo iste 15 yasindaki kizlar doguruyormus ne yapalim yani bize ne

Kızlar illaa aparat şart değil hiç vakit kaybetmeyin parmak egzersizine başlayın ne kadar uzarsa psikolojikmen okadar zorlanırsınız bakım benim 5 sene uzadı... Parmak sokamayanlar ilkten kalem soksunlar yada rumel felan sokup oranın açık olduğunu görsünler.. Vakit kaybetmeyin başaracam herkes yapıor bende yapacam diyin

Bende öğretmenim banada mantıklı geliyor. Çok bilmekten kaynaklanıyor bencede

32 varmısın kız😄😄

Aparat kullanan daha memnun ama parmakdan cok daha kolaymis

Özüm ben sana yazmıştım müsait olunca cevap yazar mısın

Kızlar ben burda günlerce bekledim elimde aparat var isteyene gönderebilirim die hatta özelden bazı arkadaşlara özel mesaj attım istiyorsan gönderim sana die kimse dönüş yapmadı kimse güvenmedi bana sanırım ... İlk hülya istedi bende hülyaya kimseden ses çıkmadı ver adresini gönderim dedim.. Hülyada bi güvensizlik yaşadı sanki adresimi versemmi vermesemmi arası gidip geldi doğal olarak çok haklıda .. Hülyaya göderdim ertesi gün eline ulaştı .. Hülya yendikten sonra artk kime söz verdiyse ona göndersin oda yendikten sonra oda başkasına göndersin elden ele gitsin herkes kurtulsun bu sıkıntıdan.. Bana göndren arkadaşım bn 1-2 senelik evliyken gönderim sana özüm dedi ben oralı olmadım eşim görür kızar nerden geldi der yok evde olmam kargoyu eltim alır görür felan die bir sürü şey düşünüp istemedim.. Oldum 5 senelik Allah razı olsun tekrar teklif etti bana gönderimmi diye gönder dedim ücretsiz gönderdi sağolsun ... Hala da görüşüyoruz o arkadaşla burdan bu topikte tanıştık hala da görüşüyoruz ...yendikten sonraa çok kafamı vurdum bu kız bana daha öncede gönderim dedi ben nie ozaman gönder demedim nie kabul etmedim ozaman die çok çok söylendim kendi kendimee ... Çok şükür hepsi geride kaldı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…