- 17 Mayıs 2013
- 61
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.941
Canım dün akşam hrsygzl diye bi arkadaş rica etti. Başarınca sana göndereyim dedim ona. O da sana gönderir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hülya başardıktan sonra bana göndermeyecek miydin araya kim girdiiiiii :)
Kızlar aklımı karıştırdınız☺️özür ya zaten kafam yerine değil. Kübra sana mı dedim
Dur kiz sira bende
Yok yok hepinizden önce bana demişti valla 😉😊
Kızlar aklımı karıştırdınız☺️özür ya zaten kafam yerine değil. Kübra sana mı dedim önce
Evetttttt senin yenmeni dört gözle bekliyordumm :)
Tamam o zaman not ediyorum☺️akıl kalmıyoki insanda. Herkes sırayla birbirine gönderir kızlar, herkes kurtulsun.
İnşallahhhh 🙏🙏 ya nasl yapıcam bilmiorm ama sizlerden duydukça hevesleniyorm az önce gene duştan çıkınca baktm yahu nasıl girecek buraya diip durdum :)
Ben msjda gormedim cnm neyse senin olsun :) ben zor durumdaydim gormedim senin istedigini de ben isteyeyim dedim
İnşallahhhh 🙏🙏 ya nasl yapıcam bilmiorm ama sizlerden duydukça hevesleniyorm az önce gene duştan çıkınca baktm yahu nasıl girecek buraya diip durdum :)
Unutma o zaman sende yaz
Unutma o zaman sende yaz
Sırayla kullanıp bitiririz inşallah bu işi canımsen ne kadarlık evlisin neden zor durumdasın ?
3 sene oldu malesef iki kere terapist deneyimim oldu ilk terapist beni tamamen psikolojikmen çökertti iki seans gidebildim sadece sonra uzun bi süre doktora bile gitmek istemedimSen ne kadar suredir ugrasiyorsun cnm
7 aydir evliyim ama cevredekilerin bilmesi psikolojik baski yapiyo kotu geciyo hersey laf vuruluyo
3 sene oldu malesef iki kere terapist deneyimim oldu ilk terapist beni tamamen psikolojikmen çökertti iki seans gidebildim sadece sonra uzun bi süre doktora bile gitmek istemedimzamana bıraktık en büyük hata bu işte ! Sonra başka birini bulduk internetten ona da 7 seans gittik çok ümitlenmiştim am parmak egzersizinde tıkandm onu sa bıraktm zorlarsak olur şımarıklık yapmiim artık dedim :) öğretmenim ben 15 tatile şartladm kendimi o zaman bitecek bu iş die ve bi gün nasl bi cesaretse ittiirrr dedim :) çok canım acıdı ne kadar girdi bilmioruz bile ama ertesi gün kan geldi bidaha da ne kadr denesek de olmadı
Ailene mi söledinn ??? Ben bi kaç arkadaşım ve tek bi kuzenim dışında kimseye sölemedim kendimi zaten yeterince baskı altnda hissediyorm bide başkalarını kaldıramazdm