-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #173.881
canım 10 yıllık evliyim artık hiç ümidim kalmadı bu kadar uzun süren kimsede yoktur çaresizim
devlet hastanelerindede psikiyatri bölümü var gittin mi canım
Kızlar siz egzersize nasıl başladınız yaaa ben bi türlü yapamıyorum sanki girmiyo gibi geliyo sanki orası kapalı gibi offf yaaaa nolur yardım edin
arkadaşlar emla kullansam bi zararı olurmu çok çaresizim orası uyuşursa belki bi ümit yapabilirim diye düşünüyorum
Csnim bnde 1.5 ay oldu yeneli bak iletisime gcelim sakin bosanma yapablicegn bse bu her yolu deneyelm bak msjda atablrsin knusalm bi son noktaya gelme ne srmk istiosan yardim edyim sana?
Gelmedimi dur yine gönderiym mj zamanını beklyrm cnm
Tşk ederim arkadaşım yardıma çok ihtiyacım var gerçekten
Canım bir sürü mesaj gönderdim ama gitmiyor sanırım bak bol yağ sür ve parmağını aşağı doğru iç düz ileri değil canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemen girmez bi kaç kere dene,içine ucunu koy baktın girmiyor çıkar tekrar dene tekrar tekrar.jeli bol sürmeyi,popona yastık koymayı ve nefes alıp verip ayrıca akınır gibi yapmayı ihmal etme
kendi başınada başlayamıyosan bunlara rağmen bi psikiyatriye git
Tşk ederim arkadaşım yardıma çok ihtiyacım var gerçekten
ben bişey sorcaktım ben 8 aydır vajınısmus hastayım...p....si yarısına kadar alabılıyordum .bugun denedım ve hepsını aldım ama hala kan gelmedı.bır çok doktora gıttım bırısı bna esnek değilsın kanarsın dedı.ama hepsı grdı yıne kanamadı.vajınısmusu yendım mı yenemedımmı anlamadımama gel git yapamıyorum hala... eğer yaptysam neden kan gelmedı anlamadım ((
tam girmemiş olabilir canım git gel yapınca gelebilir
Canim hic egzersz yapabildinmi? Bak ben asla yapamiycagimi dsnurken parmak bile deneyemezken 1 haftada ankarada ozel bi doktorda cozdum bu isi aparatlarla haydar dumen recetesinide denemelisin oda cok etkili bnce smdi anlat kndni ne asamadasn yardm edelim 10yil bir omur yahu bosanmayin hadi cozelim bunu insallah...
baktık eşimle yanı hepsı gırdı giibi bu kadar derınde olma ıhtımalı var mı o kadar derınde olmamalı... anlamadım artık sevınmeye korkuyorum ne zaman heveslensem hayalkırıklığı(((((
yaptığına sukret bence canım egzersiz yaparken de mi gelmedi bende penis ilk girme de ve hemen gelmişti anatomik yapı ile alakalı olabilir
evet gelmedı.doktorun bırıde esnek değilsınzarın hılal seklınde ve kalın dedı.eğer kalınsa neden kanamadı anlamadım... ben burda yazılan gıbı aşağı dogdu kaydırdım yanı bayag bayag hepsı kaydı gırdı daha ne olabaılr nasıl olck anlamadım bırde gıt gel olmuyo sızde oluyormu
evet gelmedı.doktorun bırıde esnek değilsınzarın hılal seklınde ve kalın dedı.eğer kalınsa neden kanamadı anlamadım... ben burda yazılan gıbı aşağı dogdu kaydırdım yanı bayag bayag hepsı kaydı gırdı daha ne olabaılr nasıl olck anlamadım bırde gıt gel olmuyo sızde oluyormu
git gel zamanla olacak bir iş..ayrıca zarın doğumda da yırtılabilir..ayrıca parmak egzersizi yaptıgından zarın genişlemiş bu yüzden kan gelmemiş olabilir bu vajinüsmuslular da her zaman olan bişiy tekrar doktora görün
petty doğru söylüyor bende yendim ilk zamanlar git gel olmuyordu şimdi rahat oluyor ama oldukça sertleşme oluyor o da sizi yapıyor biraz canım zamanla alisacaksin zor olan kısmı atlattin: )
git gel zamanla olacak bir iş..ayrıca zarın doğumda da yırtılabilir..ayrıca parmak egzersizi yaptıgından zarın genişlemiş bu yüzden kan gelmemiş olabilir bu vajinüsmuslular da her zaman olan bişiy tekrar doktora görün