Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaw hepsini aldığına bu illeti yendiğine sevineceğine kan gelmedi die sevinemiyorsun doktorun esnek değil demesine ne bakıorsun ,senin yapın bu her ilişkide ,her ilk gecede kan gelecek die birşey yok ben sana 10 kişi getirim hiç birinden kan gelmemiş normal bu yapısal birşey ... Sevinmelisin olmuş işte sen nasıl olduğunu anlat ve aynı oduğu gibi sık sık yapmaya dvam et ...

👍

Kan gelmemesi çok çok normal canımcım... Benim bir arkadaşım bekarken alttan gözle muane olmus doktor ona kızlık zarın çok kalın evelndiğinde zorlanacaksın demiş .. O kız o aptal doktor yüzünden vajınusmus oldu.. O doktorun dediğini unutamadı 3 sene boyunca ilişkiye giremedi kalın olduğundan çok zorlanacağını kan geleceğini düşündü ama bir damla kan gelmedi ve ne parmak egzersizi yaptı neden aparat eşiyle deneye deneye yndi bu hastalığı hiçte kan gelmedi... Bi doktor bekar bi kıza bunu diyebilirmi kızlık zarın çok kalın dar zorlanacaksın denirmi

👍

Sakın doktora felanda görünme abuk subuk seyler söyler senin canını sıkar senin vajinanı senden başka kimse iyi bilemezz .. Oluruna akışına bırak eşinle cinselliği yaşamaya odaklan .. Senin eşin senden kızlık kanı diye birşey istemiyorsa böyle bir beklentisi yoksa senden oluruna bırak ve beraber olmaya bak...
Yendin bitti... Vajinusmus bitti artık... Bir iki kere tam anlamıyla aldınmı ozaman anca inanırsın kendine... Hangi poZisyonda nasıl yendin anlat ta arkadaşlaraa tecrübe olsun...

👍

ben ılk zamanlar hıc dokunduramıyordum ... çok kötü durumdaydım.eşim çok anlayışlı yaklaştı.hıc zorlamadan yavaş yavaş ilerledik.öyle fazla parmak egzersızı falan yapmadım..sadece serçe parmağımı soktum.ben viblator almıştım o çok kalındı onun hepsını alamadım ama onunla dokundum hep.o ilerlememde cok fayda sağladı . bız hıcbizaman jelsız denemedik bıle çünkü jel olmadan mumkundeğil... bu sıtede okudum aşağı doğru bastırt dedıler bana bızde öyle denedik bastrdık hakıkaten kayıyormuş ve çok yavaş davrandım bana akıl veren herkese çok teşekkür ederım allah razı olsun onlardan dedıklerı ıgıbı ıkındım acıdığında durup nefes aldım.ve bırde içimden acımıyor acımıyor bırak kaysın deyıp deyıp durdum ve ınanamadık kaydı ve acıdı desem yalan olur acı hıssetmedım... uc kez denedik uc kez de hepsını aldım bugun..bır kaç gun ara vercez esım yanımda olmayacak umarım gerılemem... ama eşim gelgıt yaptı boşalırken o zaman acıı bıraz yanı o hzılı gelgıtlerı yapamıyorum .kanı bekleme sebebım de psıkolıjık olarak kendı kendıme bak artık zarda yok sen bu hastalığı yendın orda canını acıtacak bişey yok deyıp bu hastalıkta tamam en kurtulacağıma ınandgım için bekliyorum.işte kan gelmeyince acaba yıne mı yapamadım yıne mı başaramadım dye korkuya kapıldım ..yada hala ınanamıyorum o doktora gıttıgm gıunden berı çok üzgundım.hem ben ozaman yarısı gırıyor bebek istiyoruz dedğimden böyle hamıle kalma olasığn yüzde beş dedı ve ben o günden berı çok uzgundm.oysa eşim içime tamamen boşalabılıyordu .... umarım doktor haksız çıkar.umarım esneğimdir ve inşallah benımde bır bebeğim olur allah hepımıze anne olmayı nasıp etsın ....

ben yatıyordum hep eşim üstüme yatmıyordu kolarının uzerınde duruyordu yanı eşim dizleri yerde sankı şınav cekıyor gıbı duruyordu ben de altta oluyordum... böyle oldu...ılk zamanlarda ben koltuğun yada yatağın ucuna gecerdım eşim yerde dizlerını uzerınde durradı.yanı ben uzerıme getırtmezdım çünkü ağırığını bana verırse sankı hepsını sokacakta ölecekmışsım gıı korkardım ...böyle olunca idare bende oluyordu daha az korkuyordum az gel gıt gıbı komutlar verıyordum

Canım esin yokken günde 1 kez egzersiz yapabilirsin ama.yapmazsan da sorun olmaz bence çünkü biz ilk yaptıktan sonra. 2 gün geçti öyle yaptik ayni değişen birşey yoktu herşeye pozitif bak tebrik ederim: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ozum haklı dr gidip iyice psikolojini bozma keyfine bak canım

evet anlıyorum bana da kalın dedı benım tum çalışmalarım boşa gıttı gerıledım... bendende gelmiyor gelemeyecek demekkı ... çok teşekkür ederım bu sözlerınız verdgınız örnek iyi geldı ..eşim dondukten sonra yıen deneyeceğim ınşallah olur yıne :)

ozum haklı dr gidip iyice psikolojini bozma keyfine bak canım

haklısınız ben hep bıraz bıraz ılerlerdım hep sonra olmuşmu dıye doktora gıderdım ve hep doktorların bana kalın falan gıbı sözler söylemssı uzerıne taa en başa dönerdım gerılerdım .evet gıtmeyeceğim..eşim döndükten sonra tekrar tekrar deneyeceğim... bırde bız üç dört gundur hıc ara vermeden hergun denedik onunda faydası oldu sanırım araya fazla gun koymamalı bence demekkı sık sık yapıp alıştırmak gerekyıor(bu arada kızlar cok teşekkür ederım tavsıyenız için :))

çok teşekkür ederım canım... bır daha deneyınce yapamamaktan korkuyorum . inşallah yıne olur alışırım bende ınşallah :)

En basiti sana kardeşimin hanımını örnek verim 20 yaşında 5 aylık evliler daha .. İlk bir hafta yapamadı zorlanıom acıyor felan dedi sonra yaptı kan gelmedi hiç ama dedi oldumu acaba dedi senin gibi ...oldu tabiki dedim illa kan gelecek die birşey yok dedim ablalarıda öyle dedi..şimdi hamile 2 aylık , diyeceğim oki kimse kan a odaklanmasın illa kan gelecek die birşey yok tamamen kişinin yapısına bağlı birşey... Şimdi mutluluğunun tadını çıkar sıksık yap ben yendimde eşime hergün yapalım dedim yaptımı görmek istiyordum gördükçe tekrar tekrar görmek istiyordum görüp sevinmek istiyordum.. Darısı diğer arkadaşların başına ... Nasıl yendin üste mi alttaa mı anlat bakalım

bu arada bende hep eşimle deneye deneye yaptım parmak zor gelıyordu bende öyle denedım hep...

çok teşekkür ederım canım... bır daha deneyınce yapamamaktan korkuyorum . inşallah yıne olur alışırım bende ınşallah :)

İlk zamanlar bu korku olur ilki yaparsın ikinciyi yapabilecekmiyim ya yapamazsam dersin , ikinciyide yaparsın sıra üçüncüye gelir gene korkarsın ama gene yaparsın bi kaç kez böyle olur sonra tamamen kendine güvenin gelir aman artık yapıorum ki dersin bak gör

ben altta oldum hep ama eşımde uzerıme yatmadı çünkü ozaman çok korkuyordum o dızlerının uzerınde sankı şınav ceker gıbı duruyordu (kolları ağrırdı hep :)) ben komutlar verırdım sureklı acıyınca dur falan dıyorum o da duruyor.bır de en önemlısı ben esıme guvendım.yanı eşimı sıkı sıkı tembıhledım sakın benım dedğim dışında en ufak bı hareket yapma dıye.yanı anıden sokmaya falan kalksa anı hareket yapsa ona guvenmezdım en ufak bı hareketınde anıden kasılırdım ama eşim sözümden çıkmayacağına yemın ettı bende guvendım o zaman anı hareket yapmayacağını bıldgım için kendımı yavaş yavaş bırakmaya çalıştım.bence eşler once güven versın yanı bayanlar anıden bı hareket yapmayacağına herşeyın kendı kontrolünde oldguna ınansın

ayy ınşallah öyle olur...bende şu gel gıte bı alışsam eşim bugun tabı boşalmak ıstedı gel gıt yapınca ıçımde acı ıhssettım ama bu normal mı kı ... acıyınca bak zarı yıne aşamadım bu zara değdığınden mı acıdı acaba dedım eşime (hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum o yüzden bu telaşım)

Zar yok canımcım zarı unuttt .. Şimdi yapa yapa esneyecek orası gitgel yapa yapa zamanla esneyecek ilk zamanlar norml

Cnnm sana özelden yazdım bakarmsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…