Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar aklımı karıştırdınız☺️özür ya zaten kafam yerine değil. Kübra sana mı dedim önce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yazılmalarınızı okudum beni aydınlatırmısınız nedir bu napıyosunuz evliyim bende ama anlamadım 😞

Kızlar aklımı karıştırdınız☺️özür ya zaten kafam yerine değil. Kübra sana mı dedim önce

Ben kubra nin istedigi msji gormedim ben isteyeyim dedim zor duruma girdim bitirmek istedim bi an once srn soz vermissin ona gonder

Tamam o zaman not ediyorum☺️akıl kalmıyoki insanda. Herkes sırayla birbirine gönderir kızlar, herkes kurtulsun.

İnşallahhhh 🙏🙏 ya nasl yapıcam bilmiorm ama sizlerden duydukça hevesleniyorm az önce gene duştan çıkınca baktm yahu nasıl girecek buraya diip durdum :)

Sen ne kadar suredir ugrasiyorsun cnm
3 sene oldu malesef iki kere terapist deneyimim oldu ilk terapist beni tamamen psikolojikmen çökertti iki seans gidebildim sadece sonra uzun bi süre doktora bile gitmek istemedim :KK43: zamana bıraktık en büyük hata bu işte ! Sonra başka birini bulduk internetten ona da 7 seans gittik çok ümitlenmiştim am parmak egzersizinde tıkandm onu sa bıraktm zorlarsak olur şımarıklık yapmiim artık dedim :) öğretmenim ben 15 tatile şartladm kendimi o zaman bitecek bu iş die ve bi gün nasl bi cesaretse ittiirrr dedim :) çok canım acıdı ne kadar girdi bilmioruz bile ama ertesi gün kan geldi bidaha da ne kadr denesek de olmadı

3 sene oldu malesef iki kere terapist deneyimim oldu ilk terapist beni tamamen psikolojikmen çökertti iki seans gidebildim sadece sonra uzun bi süre doktora bile gitmek istemedim :KK43: zamana bıraktık en büyük hata bu işte ! Sonra başka birini bulduk internetten ona da 7 seans gittik çok ümitlenmiştim am parmak egzersizinde tıkandm onu sa bıraktm zorlarsak olur şımarıklık yapmiim artık dedim :) öğretmenim ben 15 tatile şartladm kendimi o zaman bitecek bu iş die ve bi gün nasl bi cesaretse ittiirrr dedim :) çok canım acıdı ne kadar girdi bilmioruz bile ama ertesi gün kan geldi bidaha da ne kadr denesek de olmadı

Olur ins canim ya bu gece dua edelim dr bana dediki bu okuyan insanlarda daha cok oluyormus ins atlatiriz cevre yordu beni cok uzuluyorum :KK43:

X