Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vauvvv süper gelişmeee :lepi:
merak etme o baskı hissi zamanla azalıyo bir bakmişsin yokoluyo sen aynen böyle devam et. Rabbim tez vakitte dermanini verir inşallah. Bak görürsün herşey çok daha güzel olucak zamanla. :dance: VE KOLAY TABİİİ kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için ama benim yukarıda da belirttiğim gibi bir sorun var inşallah yukarıdaki sorunumu giderebilirsen uygulayacağım

canim korkular genel olarak hep aşamalı çözülüyo. bu konuda kendi kafandan bazi aşamalar uydur istersen zamanla düzelecektir. Mesela nasi diyim yani belli bi mesafede tut elini, değdirmeden. belli bi süre sonra yaklaştır. sonra korku hissetmeyince sadece parmağinin ucuya dokun falan gibi. Yani böyle bi çözüm geldi aklima

Erken boşalma sorunu için de ben de bir yerde okumuştum ama doktor aynı egzersizi eşsiz şekilde anlatmişti. belki eşin kendi kendine böyle bir egzersiz yapabilir isterse.

Rabiş şu bahsettiğin depresyon olayini geçen hafta ben de yaşadim. Ve inan o kadar kötüydüm ki kendimi nasil öldürebiliceğimin planlarini yapiyodum. Kuran okuyup rahatlamaya çaliştim ama türkçesini. Oradaki dualari etmeye çaliştim. ınan o kadar çok işe yariyo ki. Kuran.gen.tr den muhammed esed in tefsirini aç oku. Ben yeni yeni düzeliyorum. Lütfen yazimi okuyosan bunu yap hemen hiç üşenme. Ve sürekli kendine güzel şeyler söyle. Şöyle olucak böyle olucak. inanmasan da. Ve her gün aklına sıkıntılı bişey geldiğinde hemen elinde olan birşeyi düşün şükret. Atiyorum iyi ki sağlıklıyım iyi ki görebiliyorum iyi ki evim var. iyi ki eşim var. iyi ki şöle böle vs. Sürekli şükretmeye çaliş. " Sıkıntınızdan çok Rabbinizin nimetlerini anın" diyor. ıçinden gelsin gelmesin bunları yapmaya çaliş. Bak görüceksin bir süre sonra herşey o kadar çok güzel olacak ki kendin bile inanamiycaksin Allahin izniyle. Senin şu anda imkansiz gördüğün vajinismusu ben de imkansiz görüyordum ben aştım inanamiyorum sen de aşip inanamiycaksin. Ama bunlardan önce dediklerimi yap ve lütfen artik biraz düzeldiğinde, ne kendin ne eşin ne kimsenin çocuk virviri için egzersiz yap. Bunu kendine bir sınav olarak gör ve Allah a inanip güvenip çaresizliğe düşme. Bunu da pes etmeden egzersizlerini yapip kanitla. Bu senin sinavinsa umutsuzluğa kapilip da Allahi gücendirme. Lütfen arkadaşim bak buraya sana ayet bile yazdim. Allah bir şekilde bazi şeyleri vesile ediyo. O yüzden dediklerimi düşün sıkıntından kurtulmak için çaba göster. Gerisini Allaha birak. ınşallah en kisa zamanda kendini daha iyi hissedersin.

Son düzenleme:
kızlaaar çıldırıciiim uyuyamiyoruuuum ((

canım benim ne güzel anlatmışsın.derdimize,sıkıntımıza isyan etmektense elimizdekilere şükretmemiz gerekiyor.derdi veren allah, çaresini verende allah.herşey sınav bu dünyada.takma kafana hiçbirşeyi üzme kendini.hepimiz için kolay tabi bunları söylemek önemli olan uygulayabilmek.ben yapabiliyormuyum hayır ağlayarak,sağa sola dönerek kaç geceyi sabah ettim bir bilsen.kaç kez ölümü düşündüm.kendi kendimi yedim durdum.ne değişti hiçbirşey.kendimi yıprattığım kar kaldı.bir şey istiyorsak yada olmuyorsa ne bileyim vardır bundada bir hayır diye düşünmek lazım.

canım....
sen benim 10 gün öncesi msjlarıma bi baksan akannehir sen daha cesaretlisin inan bana....
canım..aynayla bak dokun..huylanmanı aş...iç dudaklara ilk girişe ne biliyim dokunabildiğin yere kadar...ama o deliğe bakıp da benim gibi çok küçük deme.ona dokunmaya başladığında parmağını almak için bakma.ben 3 parm ilk boğumunu aldm ama bakarak yapsam yine rahatsız olurum tek parmğı bile baka baka alamam.. bilmiyorumkismile
tamamen aldatıcı bi görüntü...gerçekten girdiği kalınlığa göre genişliyo canım....kaldı ki egzsz yaptıkça görünüşte bile biraz daha açık oluyo....dediğin gibi rabbimiz öyle bi yaratmış ki dışarıya karşı korunmak için küçük duruyor ama işlevini yapabilecek kadar 4 kg bi çocuk geçmesine izin verecek kadar açılabiliyor CADIARZU

dün dr a gittim 2.kez.... ilkinde görmeliydin canım...dr sadece dış dudklardan tutup bakacağı halde o kadar tedirgin olmuştum ki...vaj siğil testi yapmak için bi kulak çöpü gibi bişiyle dıştan örnek almak istedi zor aldrdm en dıştan oysa.... :bbo:
dünse sadece 2.gidişim ve o kadar şaşırdılar ki gelişmeye..oysa sadece 8 gün çalışmıştım:)) yani bakmadan serçe parmağının ilk boğumunu aldığın gün hızla ilerlemeye başlıcaksın eminim...
bunları niye yazdım ki diyosun...yaz nolur hepsi bi aşama...gelişme hepsi fark etmeden...nefes egzszlerini unutma dediğim mizanseli (bir avmde tuv.geldiğini düşünüp sıkma gevşetme)
o kaslarını kullanmayı nefes alrak öğretecek....sonra bunu yaparak ilk boğum...
hergün yaz lütfen....sen karar verdin...Allah kolaylaştırır artık unutma....

Son düzenleme:
arkadaşlar...
dün doktora gittim.... guclubacismile
psikolog da muayene odasına girdi arka tarafımda durdu :kedi: tahmin ettiğim gibi kasılmaları görmek için... önce ne yapacağınızı bilmem gerek ona göre dedim :bbo: dr muayene edecek dedi... normal bir kadın muayenesi dedi...yani?dedim...tek parmağıyla bakacak dedi...
amaaan dedim içimden kaç kere yapmışım kızım hephüzünlü alış bunlara...millet bebek doğuruyo...
tamam dedm izin verdim...yaptı...sonra iki parmak yaptığımı söylemştm deniim mi onu da dedi dr.. :jeyyar:
bi yandan yapabildiğimi de göstermek istiyorum...kasıldığın yerde duracak dedi psikolog...iki parmak niye gerekir ultrasonun olmadığı bi mahrumiyette dr böyle muayene edebilir sonra spiral taktrdın diyelim ohaoldumsmile onun ipini çekmen gerekir falan dedi...tamam dedm...onu da iki boğuma kadar yavaş yavaş aldım...takıldğm yerde çekiyim mi dedi.hayır dedim.kendim 1 dk da alıyorm da karşıya tapki veriyorum tamamını alblrm dedim...içerdeyken sıkma gevşetme hissetme yaptrdlar...
psikolog ben de otursam o kadar tepki veririm o mahremiyet tepkisi süpersin telefonda iki prmk yaptm dediğinde inanmamıştm harikasın dedi hihoyyyt dr da pelvik kaslarını çok iyi kullanıyo çok rahat normal doğum yapar dedi alkisalkisalkis nasıl sevindim....dr tamam mı dedi psikolog 1 hafta daha iki parmağa iyice alışılsın eşiyle de yapsın dedi..bu arada ben 3 parmğn ilk boğumunu da denedm dediğimde çok güldüler zaten kaydirigubbakcemile3 yeni bi egzrsz mi çıktı dedi dr psikoloğa... :uhm:
sonra psikoloğun odasına geçtik...3 gün sen 3 gün eşin 2 parmk ve cmt gelin...büyük ihtimalle programı sonlandırıcam dedi....:)))))))) eşinizle gurur duyun çok iyi ilerlemiş şimdiye kadar ki hastalarm arasında ilk ona girer dedi dokundurtmuyodu bile dedi... :sm_cool:

eşimin parmakları kalın ikisi nasıl olur bilmyrm....
ama çoook şükür...ben bunları yapacağımı yaptıracağımı hayal bile edmezdim.... ve benim gibi iğne vurduramayan kan aldıramayan biri bunları yapıyorsa herkes yapar........
ama benden yeni arkadaşlar burda paylaşınca seviniyorm diye yazıyorum ama ben öyle birden gaza hıza geldim korkutmak istemem...normalde 20 gün tek parmk verdiğim hastalar var dedi psklg ve hepsi başardı dedi... yani bir hafta on gün belki 20 gün tek sonra yine iki falan diye her türlü gidilebilir....yeter ki sonu güzel olsun...o kadar beklemişiz çok değil kesinlikle...
bu arada ben de hangi arkadaştı ben hep ilkini değil de 2.yi 3.yü 4.yü düşünüyrm nasıl olur diye demişti...ben de öyle oldum şimdi hadi nefes aldık falan ilki oldu sonra hep öyle nefes ala ala mı olacak bi görev gibi dedim psikoloğa...benim tam anlamıyla bitmeden bırakacağımı mı sandınız dedi...
artık allahn izniyle o aşamaya gelirsem yazarım öğrendiklerimi arkadaşlar....
dua ile......

tebrik ederim seni başaracagına inannıyodum artık sona yaklaştın kabusu bitiyo yakındahihoyyyt:jeyyar:Şeniz

hayır olsun ececiğim aklına takılan birkısım sorun ve sorunları bir kenara bırak yoksa sağlıgından olma sakın lütfen
ayrıca bulunduğun tavsiyeler için teşekkürler

Kızlar sağolun düşünüp yazmişsiniz. ınşallah hepimiz kısa sürede düzeliriz. Konuyla alakasiz caninizi sıkmak istemem. Ama işte dertler farklı olsa da bakış açimiz hep olumlu olmali ki ben dünyadaki en karamsar insanlardan biriyimdir böyle yazdıklarıma bakmayin :kedi: Napalım kaderde bunlari öğrenmek varmiş o yüzden yaşiyoruz işte...

vajiyi yenenler genelde daha rahat mı doğum yapıyo acaba ileriki seanslarda bi sorabilir misin şekerim opuyorumnanaktan

vajiyi yenenler genelde daha rahat mı doğum yapıyo acaba ileriki seanslarda bi sorabilir misin şekerim opuyorumnanaktan

evet canım bana zaten ilk gittiğimde 150 kadar vajinismus tedavi ettik...şu an çoğunun gebeliğini takip ediyoruz ve vajinismus hastaları pelvik kaslarına iyi hükmetmeyi ve nefes alıp vermeyi doğru bir şekilde öğrendikleri için çoğu normal doğum yapıyor demişlerdi....

:lepi:

harikasın canım tebrikler opuyorumnanaktan

ya kızlar ben ne kadar manyağım sanki yendim hemen de hamile kaldım da bi jin muayenem eksikti gibi gidip jin muayene sflarını okudum korkuttum kendimi eyvahedigeldismile
biri bana acil oklava çıkarsın... lmaz:
ya aslında o kadar egzsden sonra korkmamamız lazım bizim o aletlerden de mi kızlar?? ne ki ya...aaa sırası gelince yapparız :uhm: de mi ?!?
kızdım kendime şimdi...ama biz güçlü kadınlarız okuduğumuz herşeye de inanmayız de mi sonuçta..bu işi de zor sanıyoduk yavaş yavaş hallediyoruz ve vücudumuzu doğru kullanmayı öğreneceğimz için hiç bi konuda zorlanmıcaz inşallah...
bu arada sevincimi paylaşan arkadaşlarım...teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Canim ya supersinnnn,,harikasinn,,ins en kisa zamanda yeniceksin ...cok cok yakindir pislik vajiden kurtulman..bizler icinde buyuk cesaret kaynagi olucaksin eminim..benimde kctigim falan yok biliyosun en son baya bi usutmustum..havalar biraz isinica egzersizlerim devam etmeyi dusunuyorum..gercekten cok hasas bir bunyem var zaten..en ufacik bir yelden nem kapiyorum..oyle iste cnm..takip ediyorum ama yazilanlari..dualrini eksik etme..cok ii ilerliyosun basarilar..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…