- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.001
HEPHUZUNLU aslında sen değil canım ya ben hephüzünlüyüm
şuan moralim sıfır ilk defa vajinama bu kadar net ve uzun bakabildim mafoldumben
ilk başta delik falan görmedim çok canım sıkıldı ağlayacaktım nerdeyse ... sonra iyice gerdirince gördüm ama gözlerime inanamadım akannehir senağlama
o kadar minik ki bilmiyorumkismile hayretler içinde kaldım nasıl olurda p... oraya girer inanamaadım Rabbim ne kadar da farklı yaratmış ama o böyle yaratmışsa mutlaka hikmeti vardır ... cimparmağıma zeytinyağı sürdüm ve denemek istedim ama mafoldumben imkansız imkansız başım döndü dokununca mafoldumben
ağlamaya başladım eşim kapıyı tıklattı, gelme diye bağırdım ağlayarak mafoldumben geldi sarıldı sabret dedi bu bi imtihan Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacak dedi isyan etme sakın dedi . elhamdulillah isyan etmem asla ... bunları niye anlattım bilmiyorum ama anlattım işte boshayallersmile
banada sizede Yaradanımızdan bol bol sabır ve özellikle AFİYET diliyorum...amin :a015:
Canım bu da bir gelişme. Dr'lar da bazen ilk aşama olarak aynada inceleme egzersizleri verebiliyorlar...
Kimse ilk bakışta deliği görmüyor canım. Minik olabilir ama p... için esneyecek bir yapıda....
Korkacak hiçbirşey yok gerçekten...