Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepimizin depresif halleri oldu tabiki evliliğe alışmak ,vaji durumu ,eşlerin ayrıca bi durumu ama silkelenmek lazım motive edici kitaplar okudum burayı takip ettim bu arada cok iyi geldi bana bizimde hayatımız güllük gülistanlık degildi yani cok gece yarılarına kadar agladım kendimi harap ettim gereksiz yere eşimi yordum üzdüm sandımki bi sihirli el gelicek hooop bu iş cözülücek saf saf bekledim baya ama ne gelen var ne giden sona baharın deyimiyle sıvadım kolları ve o kararlılıkla hallettim cok şükür.. her zaman eşimin destegide olsa zaman zaman kırgınlıklarımızda oldu ve simdi üzüldügüm tek sey gecen zaman ertelemeyin lütfenn ve gelişmelerden yerinizde saysanızda kafanıza takılanlardan bizi haberdar edin cunku burası insana sorumluluk yüklüyor ve devamını saglıyor egzersizin Rabbim hepimizin yard. olsun

arkadaşlar..... :hulya:
ya hani böyle hiç bişi yapmazken okurdum da 2 parmak mum yok 3parmk akannehir falan filan yazılırdı da,ya mümkün mü ben daha serçeyi değdirmemişim benim giriş küçücük hem,boşluk hiç gözükmüyo orada sinir bi mukus var o olmasa belki görücem de falan diye düşünürdüm...şimdi egzsz yapıyım dedim gitmeden açılssın da iyice anlasınlar yaptığımı diye kaydirigubbakcemile3
benim gittiğim yer tek parmk verdi oysa şimdiki ödev olarak da...yine işaret,orta (bu arada zamanla yarışıyrm yok bu 15 sn bu 1,5 dk da oldu falan diye psiklog hızlan tekde dedi ya :))) işte ikiparmk,mum(bu sefer 5-6cm aldm:)) ya dedim bu üç parmağın ilk boğumu penis başı gibi olur mu ki?? :uhm:
ay 3 parmk ilk boğum gitti walla ! :dance: biraz da yarın onlar yaparsa bişiler,hazırlıklı oluyum korkusuyla......çook şükür...yaptıkça rahatlıyrm.....ve burda paylaşıp aferin aldıkça daha mutlu oluyorum vereliniortak
bugün mübarek cuma vaktini hepimiz için duayla geçirmştm...... ve biliyosunuzdur en ÇABUK KABUL OLUNAN DUA KıŞıNıN BAŞKASINA ETTıĞıDıR......
sizi; yorum yazan,yazmayan,sadece okuyan,oklava çıkaran :eek:klava: ,iyi şeyler yazıp motive eden :teselli: ,kötü şeyler yazıp gaza getiren :tomato: hepinizi seviyorum... olumunekankayizsmile
hepimiz allahın izni ve birbirimizin dsteğiyle başarıcaz inşallah...... boshayallersmile
dua ile...................

HEPHUZUNLU aslında sen değil canım ya ben hephüzünlüyüm

şuan moralim sıfır ilk defa vajinama bu kadar net ve uzun bakabildim mafoldumben
ilk başta delik falan görmedim çok canım sıkıldı ağlayacaktım nerdeyse ... sonra iyice gerdirince gördüm ama gözlerime inanamadım akannehir senağlama
o kadar minik ki bilmiyorumkismile hayretler içinde kaldım nasıl olurda p... oraya girer inanamaadım Rabbim ne kadar da farklı yaratmış ama o böyle yaratmışsa mutlaka hikmeti vardır ... cimparmağıma zeytinyağı sürdüm ve denemek istedim ama mafoldumben imkansız imkansız başım döndü dokununca mafoldumben

ağlamaya başladım eşim kapıyı tıklattı, gelme diye bağırdım ağlayarak mafoldumben geldi sarıldı sabret dedi bu bi imtihan Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacak dedi isyan etme sakın dedi . elhamdulillah isyan etmem asla ... bunları niye anlattım bilmiyorum ama anlattım işte boshayallersmile

banada sizede Yaradanımızdan bol bol sabır ve özellikle AFİYET diliyorum...amin :a015:

Canım bu da bir gelişme. Dr'lar da bazen ilk aşama olarak aynada inceleme egzersizleri verebiliyorlar...
Kimse ilk bakışta deliği görmüyor canım. Minik olabilir ama p... için esneyecek bir yapıda....
Korkacak hiçbirşey yok gerçekten...

evet bu sorunu bende yaşıyorum eşim içime girdikten ve 4-5 defa git gelden sonra hemen geliyor prezervatifde kullanmıyor. :KK43:((((:-)çok üzgünüm::

arkadaşlar dün gece ilişkiye girdik ama yine olmadı maalesef eşim yine erken geldi 2'inciyi deneyelim dedim yaptık ama sonuç aynı budurumda olan arkadaşlarımız sorunlarını nasıl çözümlediler bilgi ve tecrülelerinizden faydalarak umarım bu sorumumuzu gideririz:çok üzgünüm:

günaydın bebişlerrrrrr

uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa

basaran arkadaşları tebrik ediyorumm...RABBİM bizede nasip eder inşallah bu dertten kurtulmayı.....

ben dün kkdan bi arkadaşla uzun uzun konuştum ve beni çok rahatlattııı....

serçe parmağını bile zor alan ben orta boy bir mumu yarısına kadar rahatlıkla alabildimmmmmkaydirigubbakcemile5

fakat dar olan ve adına yastıkçık dediğimiz kısımda takıldım ama nefesle orayıda biraz biraz açtım mumu çevire çevire uğraştırıyor ama oluyor ....devam edemiyoırum çünkü regl oldum biter bitmez tekrar başlayacammmmm ve BAŞARACAĞIMMMMMMMMMM

Şimdiye kadar eğzersizde neden parmağımı almadığımı da anladım çoookk kasılıyor rahtlamayı serbest bırakmayı bilemiyormusum yanlış nefes alıyormusummmmm...

kendi parmağıma da bazı yapıar geldiğinden korkuıyor itemiyormuşum

kendi parmağıyla zorlanan arkadaşlara mumu şiddetle tavsiye ederimmm başlarda ilk kısımda zor giriyordu ama dört beş kere giriş çıkş yapınca en son yolunu kendi bulup kayıyor

fakat benim tecribe eden arkadaşlara olan sorum suuu ben o dar kısıma geldiğimde çişim geliyor gibi oluyor bir baskı acıı değill bide orayııı daha kolay nasıl geçebilirmmmmm

yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar dün gece ilişkiye girdik ama yine olmadı maalesef eşim yine erken geldi 2'inciyi deneyelim dedim yaptık ama sonuç aynı budurumda olan arkadaşlarımız sorunlarını nasıl çözümlediler bilgi ve tecrülelerinizden faydalarak umarım bu sorumumuzu gideririz:çok üzgünüm:

sorununuz erken boşalma sorunumu yoksa bi kasılma yasıyormusun ilişkiye daha önce girdinmi tam anlamıyla yani

günaydın bebişlerrrrrr

uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa

basaran arkadaşları tebrik ediyorumm...RABBİM bizede nasip eder inşallah bu dertten kurtulmayı.....

ben dün kkdan bi arkadaşla uzun uzun konuştum ve beni çok rahatlattııı....

serçe parmağını bile zor alan ben orta boy bir mumu yarısına kadar rahatlıkla alabildimmmmmkaydirigubbakcemile5

fakat dar olan ve adına yastıkçık dediğimiz kısımda takıldım ama nefesle orayıda biraz biraz açtım mumu çevire çevire uğraştırıyor ama oluyor ....devam edemiyoırum çünkü regl oldum biter bitmez tekrar başlayacammmmm ve BAŞARACAĞIMMMMMMMMMM

Şimdiye kadar eğzersizde neden parmağımı almadığımı da anladım çoookk kasılıyor rahtlamayı serbest bırakmayı bilemiyormusum yanlış nefes alıyormusummmmm...

kendi parmağıma da bazı yapıar geldiğinden korkuıyor itemiyormuşum

kendi parmağıyla zorlanan arkadaşlara mumu şiddetle tavsiye ederimmm başlarda ilk kısımda zor giriyordu ama dört beş kere giriş çıkş yapınca en son yolunu kendi bulup kayıyor

fakat benim tecribe eden arkadaşlara olan sorum suuu ben o dar kısıma geldiğimde çişim geliyor gibi oluyor bir baskı acıı değill bide orayııı daha kolay nasıl geçebilirmmmmm

yardımlarınızı bekliyorum

o sıkışma hissi herkesde oluyor.. takıldıgın yerleri daha kolay gecmek için nefes alıp verirken hafif ittir ve kegel yaparak sıkıp gevset gevsedikce kayıcak ve bi de ıkınarak ittir o da kolaylaştırıyor bazen gerileme oluyormus gibi olur her zaman yaptıgın egzersizi bi türlü yapamassın ara vermek rahatlamak ve geri dönmek lazım böle durumlardada kayganlaştırıcıyı boll sür vede.. benm tavsiyelerin bu yönde ve müzik dinleyerek rahatlayabilirsin egzersiz yapaken

o sıkışma hissi herkesde oluyor.. takıldıgın yerleri daha kolay gecmek için nefes alıp verirken hafif ittir ve kegel yaparak sıkıp gevset gevsedikce kayıcak ve bi de ıkınarak ittir o da kolaylaştırıyor bazen gerileme oluyormus gibi olur her zaman yaptıgın egzersizi bi türlü yapamassın ara vermek rahatlamak ve geri dönmek lazım böle durumlardada kayganlaştırıcıyı boll sür vede.. benm tavsiyelerin bu yönde ve müzik dinleyerek rahatlayabilirsin egzersiz yapaken

çok teşekkür ederim canım hastalığım biter bitmez tekrar başlayacağım ben rahatlamasını bilmiyormuşum aslında ve hepğ girdimi girecek mi gibisinden yaptığım stresler yüzünden olmuyormuşşş artıkkk bir bebişşşş istiyorum fakat tabiii önce bundan kurtulmam lazımmmmm:emir_bebek:

rica ederim ne demek evet kendi kendimize kurguladıgımız bi rahatsızlık işte hepsi bu çözümüde yine bizde tabi kolaylıklar diliyorum

kızlar kızlar 2.boğuma kadar ilerledim.çalışmalara devam zemuszemus sizlerin desteği sayesinde tabi.çok sağolun.yoksa dokunamazdım bile :lepi:

sorununuz erken boşalma sorunumu yoksa bi kasılma yasıyormusun ilişkiye daha önce girdinmi tam anlamıyla yani

evet ilişkiye girdim ama biraz zor oldu keşke bu formu daha önce keşfetseydim hiç olmaz ise sizlerin bilgi ve tecrübeleriniz ile bu işi daha kolay yapabilirdim diye düşünüyorum. bende ilk zamanlar kuruluk vardı bu nedenle biraz zor oldu bu sorunu afedersiniz bu kuruluğu evdeki kremlerle tü...kle gidermeye çalıştık ilişkide yanma hisediyorum halen azda olsa bu sorunu artık aştığımı düşünüyorum kasılmalar hafiten var malesef eşimin erken gelmesi ile tam anlamı ile pek birşey anlamıyorum. nasıl giderebilirim bu erken boşalmayı

evet ilişkiye girdim ama biraz zor oldu keşke bu formu daha önce keşfetseydim hiç olmaz ise sizlerin bilgi ve tecrübeleriniz ile bu işi daha kolay yapabilirdim diye düşünüyorum. bende ilk zamanlar kuruluk vardı bu nedenle biraz zor oldu bu sorunu afedersiniz bu kuruluğu evdeki kremlerle tü...kle gidermeye çalıştık ilişkide yanma hisediyorum halen azda olsa bu sorunu artık aştığımı düşünüyorum kasılmalar hafiten var malesef eşimin erken gelmesi ile tam anlamı ile pek birşey anlamıyorum. nasıl giderebilirim bu erken boşalmayı

kuruluğa karsı kayganlaştırıcı kullanmanı öneririm zeytinyagı da olabilir ama erken boşalma konusunu daha tecrubeli arkadaslarımıza sorabilirsin yani bu konuda bi yardımım olamıcak mutlaka biri yardımcı olur ama

arkadaşım onuda kendini tutmaya alıştırman gerek biraz açık olcak ama sen elinle (elin kuruyken) penisi kavrayıp masturbasyon yapar gibi gelgit yapmalısın. onuda şöyle sen m yaparken boşalma hissine kapıldığında durucaksun 1 dk falan sonra tekrar bu işle mi 3 defa yapacaksın 4.sünde boşalmasına izin vereceksin ama bu arada pesin ucuna ve köküne dokunmayacaksın sadece gövdesiyle bunu haftada 3 kere gün aşırı yapacaksın yani 1.sinden sonra araya mutlaka 24 saat girmeli. biraz alıştıktan sonra ıslak elle yapacaksın, daha sonra vajinada yapılcak şuan biz ıslak eldeyiz vajindaki egzersize geçmedik henüz, geçince onunla ilgilide açıklama yaparım doktorun söylediğine göre.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşım onuda kendini tutmaya alıştırman gerek biraz açık olcak ama sen elinle (elin kuruyken) penisi kavrayıp masturbasyon yapar gibi gelgit yapmalısın. onuda şöyle sen m yaparken boşalma hissine kapıldığında durucaksun 1 dk falan sonra tekrar bu işle mi 3 defa yapacaksın 4.sünde boşalmasına izin vereceksin ama bu arada pesin ucuna ve köküne dokunmayacaksın sadece gövdesiyle bunu haftada 3 kere gün aşırı yapacaksın yani 1.sinden sonra araya mutlaka 24 saat girmeli. biraz alıştıktan sonra ıslak elle yapacaksın, daha sonra vajinada yapılcak şuan biz ıslak eldeyiz vajindaki egzersize geçmedik henüz, geçince onunla ilgilide açıklama yaparım doktorun söylediğine göre.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar bende yeni üye oldum 1,5 aylık evliyim bazenleri ben de sorun yaşıyorum ilişkide ama benim venüsten'in dediği gibi eşimin pe...ne dokunamıyorum bir türlü ne yaptım ise beceremedim bunun nasıl üstesinden gelebilirim. eşimi cincellik yönünden üzmek istemiyorum

çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için ama benim yukarıda da belirttiğim gibi bir sorun var inşallah yukarıdaki sorunumu giderebilirsen uygulayacağım

X