- 1 Nisan 2010
- 1.415
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.001
HEPHUZUNLU aslında sen değil canım ya ben hephüzünlüyüm
şuan moralim sıfır ilk defa vajinama bu kadar net ve uzun bakabildim mafoldumben
ilk başta delik falan görmedim çok canım sıkıldı ağlayacaktım nerdeyse ... sonra iyice gerdirince gördüm ama gözlerime inanamadım akannehir senağlama
o kadar minik ki bilmiyorumkismile hayretler içinde kaldım nasıl olurda p... oraya girer inanamaadım Rabbim ne kadar da farklı yaratmış ama o böyle yaratmışsa mutlaka hikmeti vardır ... cimparmağıma zeytinyağı sürdüm ve denemek istedim ama mafoldumben imkansız imkansız başım döndü dokununca mafoldumben
ağlamaya başladım eşim kapıyı tıklattı, gelme diye bağırdım ağlayarak mafoldumben geldi sarıldı sabret dedi bu bi imtihan Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacak dedi isyan etme sakın dedi . elhamdulillah isyan etmem asla ... bunları niye anlattım bilmiyorum ama anlattım işte boshayallersmile
banada sizede Yaradanımızdan bol bol sabır ve özellikle AFİYET diliyorum...amin :a015:
evet bu sorunu bende yaşıyorum eşim içime girdikten ve 4-5 defa git gelden sonra hemen geliyor prezervatifde kullanmıyor.(((( çok üzgünüm::
arkadaşlar dün gece ilişkiye girdik ama yine olmadı maalesef eşim yine erken geldi 2'inciyi deneyelim dedim yaptık ama sonuç aynı budurumda olan arkadaşlarımız sorunlarını nasıl çözümlediler bilgi ve tecrülelerinizden faydalarak umarım bu sorumumuzu gideririz:çok üzgünüm:
günaydın bebişlerrrrrr
uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
basaran arkadaşları tebrik ediyorumm...RABBİM bizede nasip eder inşallah bu dertten kurtulmayı.....
ben dün kkdan bi arkadaşla uzun uzun konuştum ve beni çok rahatlattııı....
serçe parmağını bile zor alan ben orta boy bir mumu yarısına kadar rahatlıkla alabildimmmmmkaydirigubbakcemile5
fakat dar olan ve adına yastıkçık dediğimiz kısımda takıldım ama nefesle orayıda biraz biraz açtım mumu çevire çevire uğraştırıyor ama oluyor ....devam edemiyoırum çünkü regl oldum biter bitmez tekrar başlayacammmmm ve BAŞARACAĞIMMMMMMMMMM
Şimdiye kadar eğzersizde neden parmağımı almadığımı da anladım çoookk kasılıyor rahtlamayı serbest bırakmayı bilemiyormusum yanlış nefes alıyormusummmmm...
kendi parmağıma da bazı yapıar geldiğinden korkuıyor itemiyormuşum
kendi parmağıyla zorlanan arkadaşlara mumu şiddetle tavsiye ederimmm başlarda ilk kısımda zor giriyordu ama dört beş kere giriş çıkş yapınca en son yolunu kendi bulup kayıyor
fakat benim tecribe eden arkadaşlara olan sorum suuu ben o dar kısıma geldiğimde çişim geliyor gibi oluyor bir baskı acıı değill bide orayııı daha kolay nasıl geçebilirmmmmm
yardımlarınızı bekliyorum
o sıkışma hissi herkesde oluyor.. takıldıgın yerleri daha kolay gecmek için nefes alıp verirken hafif ittir ve kegel yaparak sıkıp gevset gevsedikce kayıcak ve bi de ıkınarak ittir o da kolaylaştırıyor bazen gerileme oluyormus gibi olur her zaman yaptıgın egzersizi bi türlü yapamassın ara vermek rahatlamak ve geri dönmek lazım böle durumlardada kayganlaştırıcıyı boll sür vede.. benm tavsiyelerin bu yönde ve müzik dinleyerek rahatlayabilirsin egzersiz yapaken
kızlar kızlar 2.boğuma kadar ilerledim.çalışmalara devam zemuszemus sizlerin desteği sayesinde tabi.çok sağolun.yoksa dokunamazdım bile :lepi:
delikafaduldentebrıkkkkk ederımmmmm:lepi:kızlar kızlar 2.boğuma kadar ilerledim.çalışmalara devam zemuszemus sizlerin desteği sayesinde tabi.çok sağolun.yoksa dokunamazdım bile :lepi:
sorununuz erken boşalma sorunumu yoksa bi kasılma yasıyormusun ilişkiye daha önce girdinmi tam anlamıyla yani
evet ilişkiye girdim ama biraz zor oldu keşke bu formu daha önce keşfetseydim hiç olmaz ise sizlerin bilgi ve tecrübeleriniz ile bu işi daha kolay yapabilirdim diye düşünüyorum. bende ilk zamanlar kuruluk vardı bu nedenle biraz zor oldu bu sorunu afedersiniz bu kuruluğu evdeki kremlerle tü...kle gidermeye çalıştık ilişkide yanma hisediyorum halen azda olsa bu sorunu artık aştığımı düşünüyorum kasılmalar hafiten var malesef eşimin erken gelmesi ile tam anlamı ile pek birşey anlamıyorum. nasıl giderebilirim bu erken boşalmayı
evet ilişkiye girdim ama biraz zor oldu keşke bu formu daha önce keşfetseydim hiç olmaz ise sizlerin bilgi ve tecrübeleriniz ile bu işi daha kolay yapabilirdim diye düşünüyorum. bende ilk zamanlar kuruluk vardı bu nedenle biraz zor oldu bu sorunu afedersiniz bu kuruluğu evdeki kremlerle tü...kle gidermeye çalıştık ilişkide yanma hisediyorum halen azda olsa bu sorunu artık aştığımı düşünüyorum kasılmalar hafiten var malesef eşimin erken gelmesi ile tam anlamı ile pek birşey anlamıyorum. nasıl giderebilirim bu erken boşalmayı
arkadaşım onuda kendini tutmaya alıştırman gerek biraz açık olcak ama sen elinle (elin kuruyken) penisi kavrayıp masturbasyon yapar gibi gelgit yapmalısın. onuda şöyle sen m yaparken boşalma hissine kapıldığında durucaksun 1 dk falan sonra tekrar bu işle mi 3 defa yapacaksın 4.sünde boşalmasına izin vereceksin ama bu arada pesin ucuna ve köküne dokunmayacaksın sadece gövdesiyle bunu haftada 3 kere gün aşırı yapacaksın yani 1.sinden sonra araya mutlaka 24 saat girmeli. biraz alıştıktan sonra ıslak elle yapacaksın, daha sonra vajinada yapılcak şuan biz ıslak eldeyiz vajindaki egzersize geçmedik henüz, geçince onunla ilgilide açıklama yaparım doktorun söylediğine göre.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar bende yeni üye oldum 1,5 aylık evliyim bazenleri ben de sorun yaşıyorum ilişkide ama benim venüsten'in dediği gibi eşimin pe...ne dokunamıyorum bir türlü ne yaptım ise beceremedim bunun nasıl üstesinden gelebilirim. eşimi cincellik yönünden üzmek istemiyorum