- 12 Nisan 2010
- 269
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.041
Maaşallah canım eski günlerini hatırlıyorum birde şimdiye bak çok ii ilerleme kaydettin ben bile iki parmak iki boğuma geçmek için epey bir zaman harcamıştımguclubacismile ılk başlarda okuduğumda hep inanmak en büyük çözümü diyolardı vaji için gerçektende çok doğru.Sen en kısa zamanda başaracaksın ınşallah:Saruboceq: doktordan sonraki gelişmeleri herzaman yaz bize merak ediyoruz taktikleriaklinialirimsmile Bu hafta eşli egzersizmi yapacaksın?Allah yardımcımız olsun bu yaz güzel bir yaz olsun hepimiz için ben temizliğe devam edeyim arada bakarımopuyorumnanaktan venüsten bahar nerelerdesinizbilmiyorumkismile
sağol canımm.... opuyorumnanaktan
sen bana o ilk muayeneyi anlatmasan oturamazdım ben o koltuğa...böyle çok iyi oldu..yavaş yavaş alıştırıyorlar koltuğa...zaman geçtikçe daha mantıklı buluyorum lina'nın yöntemlerini....ve parmak olayını...bir kadının içeriye bişi sokmaktan ziyade tek ve iki parmağını kullanma yeterliliği gerektiren durumlar oluyomuş çünkü....
bu hafta hem kendim hem eşimle iki prmk çalışıcaz bakalım.. hemen yazıyorum zaten hiç bi ayrıntıyı atlamadan merak etme :)
sen çok temkinli çok güzel ilerledin kanımca..gerisinde çok sorun yaşamadan alışacaksın inşallah...inş hepimiz için de öyle olur...dualarımdasın unutma...... kaydirigubbakcemile5
Son düzenleme: