Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canım çok sevindim nasıl başardın ayrıntılarıyla yaz hemen bekliyoruz biz meraklı vajilileraklinialirimsmile ne güzel bir haber hafta başında.:teytey:

tşk ederim canım ya nasıl oldugunu bilmiyorum çünkü yeni oldu yani bugün ve hala çok şaşkınım şimdiye kadar hep egzersiz yaptım rabbime şükürler olsun artık kurtuldum rabbim kimseye yaşatmasın kendimi mavi listede görmek istiyorum mümkünse:)))

lina kadın sağlığı merkezi diye yaz çıkar hemen googleda.maltepe camiini biliyosundur.caminin tam karşısında.camiinin sağından doğru yukarı tırmanırken.3 dr var hepsi birbirinden iyi...çok rahat ol...rahat bi ortam zaten...allah yardımcın olsun..

amin kimseye yaşatmasın gerçekten zor bi durum insanın hayatının büyük bi bölümünü kapsıyor kurtulunca rahatlıyorsun rabbim herkesi bu durumdan kurtarsın inş hep dualarımdasınız olacak allahımın izniyle.....

İnşallah canım olur hayırlısıyla

Canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah.Çok güzel bir haber verdin maşallahh:

Canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah.Çok güzel bir haber verdin maşallahh:

tşk ederim canım......
sıra sizde sizlerdende güzel haberler bekliyorum....
birşeyler söylemek bana düşmez burda o kadar tecrübeli arkadaşlar varken
ama onları dinlemek insanı rahatlatıyo işini kolaylaştırıyo
sadece onların yardımlarını mutlaka dikkate alın
benim kadar korkak benim kadar umutsuz yoktur burda herhalde
ama rabbim bi sıkıntı veriyosa arkasından dermanınıda veriyo er yada geç
herkes yenecek inş........

Maşallah ne kadar kişi varmış bu sorunla mücadele eden VE kısa zamanda ne çok kişi aşmış . Hadi arkadaşlar umutsuz olmak yok hepiniz başarabilirsiniz demekki...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…