Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayat_acil canımmm...çok teşekkür ediyorum...inşallah birbirimize destek olup atlatıcaz arkadaşım...
inşallah bu haftayı da aynı şevk ve inançla sürdürürüm...o zaman pislik vajinin işi biter...allahtan bi aksilik gelmezse.... hep duacıyım hem bizlere hem tam alışamamş olanlara hem bebek bekleyen ve isteyenlere...(rabbim zorlaştırma rabbim kolaylaştır rabbim hayırla tamamla....) opuyorumnanaktan

Maaşallah canım eski günlerini hatırlıyorum birde şimdiye bak çok ii ilerleme kaydettin ben bile iki parmak iki boğuma geçmek için epey bir zaman harcamıştımguclubacismile İlk başlarda okuduğumda hep inanmak en büyük çözümü diyolardı vaji için gerçektende çok doğru.Sen en kısa zamanda başaracaksın İnşallah:Saruboceq: doktordan sonraki gelişmeleri herzaman yaz bize merak ediyoruz taktikleriaklinialirimsmile Bu hafta eşli egzersizmi yapacaksın?Allah yardımcımız olsun bu yaz güzel bir yaz olsun hepimiz için ben temizliğe devam edeyim arada bakarımopuyorumnanaktan venüsten bahar nerelerdesinizbilmiyorumkismile

sağol canımm.... opuyorumnanaktan
sen bana o ilk muayeneyi anlatmasan oturamazdım ben o koltuğa...böyle çok iyi oldu..yavaş yavaş alıştırıyorlar koltuğa...zaman geçtikçe daha mantıklı buluyorum lina'nın yöntemlerini....ve parmak olayını...bir kadının içeriye bişi sokmaktan ziyade tek ve iki parmağını kullanma yeterliliği gerektiren durumlar oluyomuş çünkü....
bu hafta hem kendim hem eşimle iki prmk çalışıcaz bakalım.. hemen yazıyorum zaten hiç bi ayrıntıyı atlamadan merak etme :)
sen çok temkinli çok güzel ilerledin kanımca..gerisinde çok sorun yaşamadan alışacaksın inşallah...inş hepimiz için de öyle olur...dualarımdasın unutma...... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım.Bence doktorun sana uygulamalı göstermesi çok iyi bir yöntem şanslısın gerçekten bunu unutma.Çünkü bu konuda en iyi doktorlar orada bulunuyor.İnan bana ben vaji girişini bulmakda çok zorlandım haftalarca belkide oldu zannedip yapmıştım ama sonradan asıl girişi bulunca çok şaşırdım nasıl ileri gitti parmağım çok mutlu olmuştum.Rabbim yardım ediyo ama bizimde gayret etmemiz lazım.Parmak olayı çok kolay artık sende ilerleyeceksin birde p..sde başarılı olsam tamamdır şu anda reglyim bekleme dönemindeyimboshayallersmile burası çok güzel bir destek sadece doktora gitseydim bu kadar ilerleyemezdim eminim:enbuyukkk: sana ilk muayeneyi anlatırken çok içten yazdım çünkü bende o korkularla gittim ama hiçç korkmadım dediğim gibide olduya çok sevindim senin adına.Herşey güzel olsun hepimiz içinkaydirigubbakcemile5

İnşallah sorununuzu halledersiniz canım.Moral çok önemli egzerszilerine devam etmeye çalış umarım çok büyük bir şey değildir tartışma konunuz.Herşey düzelir inşallah:Saruboceq:

Ececim canım benim yazdıkların için çok teşekkür ederim.Senin ve buradaki diğer arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır.Bu dünyada herkes bir şekilde sınava tabi tutuluyor.Bizde vajiyle tabi tutuluyoruz herhalde ( orasını gerçi RABBİM bilir ).Ben dünden beri deprosyon modudan yavaş yavaş çıkıyorum arkadaşlar.Akşam bir düğüne gittim ve kendi kendime karar verdim orada bu kız bu gece evlendi o bile yapacak dedim ( kendi kendine teselli yani ).Şuan regle dönemindeyim bugün veya yarın bitecek.Öncelikle RABBİM'e sıhınıp dua edeceğim sonrada kısmetse egzersizlere başlayacağım.

Ama beni yalnız bırakmayın arkadaşlarım, bana her zamankinden fazla destek olun.Sizleri çok ama çok seviyorum.Kendime gelip silkelenmem lazım.1 ay sonra tam bir yıllık evli olacağım belki o zamana kadar hallederim bu vajiyi.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim tekrardan :kedi::kedi:

crescent84
evet canım..eşimle de konuştuk..bu mesele yaklaşık 5 yıldır konuşulabilen bi rahatsızlıkmış...ya daha önce bi dönemde yaşasaydık yahut mahrumiyette..ne biliyim şu foruma ulaşmak benim rahatsızlığım bu tedavisi de şu diyebidiğimiz için bunu öğrenebildiğimiz için bile çok şükretmemiz lazım....gerisi gelir bi şekilde..en azından kimseye duyurmadan halledebilecek şansa sahibiz....
yolu ben kendim buldum bu arada ama orda kasılmalarımı ölçmek için yaptılar ve de jin muayeneye alışıyım diye...çok memnunum yani oradan...
inşallah canım biz kurtulalım ve daha çok insana ulaşmaya çalışalım.... opuyorumnanaktan

soryy canım
ben çok hassas bi insanım ve inadına bu tedavi aşamasında eşimle öyle gelgitler problemler yaşıyoruz ki anlatamam...sonradan özür diliyo ya da dilemiyo...nasıl yaptığımı bilmiyorum bu sıralarda dualarımın etkisi diyorum takmamaya kendimi sadece bu işe odaklıyorum...
sen ki p..s in başını bile almışsın....nolur erteleme...başladığın an moralin öyle düzelecek ki...eşinin sana geçen gün ağlarken sarılmasını düşün...nasıl sevineceğini mutlulukla burada nasıl paylaşacağını düşün canım...ve çok dua et...rahatlar hafiflersin...yükü paylaşmak için O'ndan daha iyi dost mu var......
dua ile.... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,nasılsınız??

merhaba a.s
adın listede vardı sanırım..ne durumdasın arkadaşım?? bitti mi yoksa?:)

bahar venüsten..çok yoğunsunuz galiba bu aralar...arada bize alkış oklava falan lazım oluyo... a.s. birazcık uğryın arkadaşlar...eklenen kişiler de var listeye hem.....soryy...orjinalkız....ve yenenler...

Canım biz her zaman yanındayız merak etme dualarımız sizinle sen bi adım at gerisi gelecek merak etme...ooo 1 ayda rahat rahat ilerlersin yeterki sen iste ben bu işi yaparım de...sen niyet et Allah yardım ediyor inan bana...hiçbirimiz vajiyi kolay yenmedik hepimiz eşiyle kavga etti erteledi bahane buldu ama eninde sonunda vajinin kuyruğundan yakaladı...sende yakala ve bırakma kaydirigubbakcemile bi bakmışsın uçmuş gitmiş sen vaji sonrası nasıl zevk alırım diye düşünmeye başlamışsın...hihoyyyt

balımmm bu aralar her ne kadar sık yazamasamda hepinizin yazdıklarını tek tek okuyorum takip ediyorum...dualarım ve bütün iyi dileklerim sizinle... hepiniz çok güzel ilerliyorsunuz gurur duyuyorum aman nazar değmesin...hepinizden ricam lütfen kafanıza bişey takmayın rahat olun :teytey:siz ne kadar rahat olursanız o kadar ilerlersiniz..bişeyimi taktınız hemen yazın mutlaka birileri onu cevaplandıracaktır..kendinizi sevin ve güvenin çünkü biz size güveniyoruz..a.s.

Kızlaaaar ........... slm size süper bi haberim varrrrrrr........:lepi: artık vajinismus degilim hihoyyyt benide şu mavi listeye alırmısınız artık
ALLAHIM... ÇOK MUTLUYUM YENDıM bitti gitti artık üzerimden kocaman bir yük kalktı
darısı tüm vajililerin başına....rabbim birdaha kimseye bu durumu yaşatmasın
AMııNNNN....................

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84 (p...s egzersizi yapıyor)
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae
18- Fusuncuk
19- Soryy
20- Orjinalkız

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- Smooty (09/05/2010) :hooray:
18- Melekupos (11/05/2010) :hooray:
19- Kadriye_33 (14/05/2010) :hooray:

neyse ben çıkıyorum,canım ankaradasın madem lina yı tavsiye ederim dr lar çok hassas davranıyorlar.sadece dış dudaklardan açıp bakıyor.istemediğin hiçbişi olmaz merak etme..ben de çok utangaç biriyim ama bizim de bir yerleden başlamamız lazım..allah yardım edecek çıktığında hafiflemiş ve bişi başarmış hissedeceksin...
kolaylıklar...dua ile....

canımmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrr a.s.a.s.a.s. maşallah diyelim nasıl olduda oldu anlat merak ettim...tam listeyi yenilerken baktım hepinize tek tek içimden geçti haftasonu başaran yokmu diye sen yazdın anında dur hemen yenileyeyim listeyi...çok sevindimmmmm balımmmm....hihoyyyt

tebrik ederim...allah daim etsin mutluluğunu....

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84 (p...s egzersizi yapıyor)
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Orjinalkız
17- Bae
18- Fusuncuk
19- Soryy

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- Smooty (09/05/2010) :hooray:
18- Melekupos (11/05/2010) :hooray:
19- Kadriye_33 (14/05/2010) :hooray:
20- Helpless (24/05/2010) :hooray:

hmm.o zaman ya kastığın için acımıştır ya da mantar ya da kızlk zarı çeşidinden olabilir...o zaman muayene dediğin gibi güzel olur...gittiğin yeri iyi seç canım....
dualarımdasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…