- 12 Nisan 2010
- 269
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.041
arkadaşlar...
dün doktora gittim.... guclubacismile
psikolog da muayene odasına girdi arka tarafımda durdu :kedi: tahmin ettiğim gibi kasılmaları görmek için... önce ne yapacağınızı bilmem gerek ona göre dedim :bbo: dr muayene edecek dedi... normal bir kadın muayenesi dedi...yani?dedim...tek parmağıyla bakacak dedi...
amaaan dedim içimden kaç kere yapmışım kızım hephüzünlü alış bunlara...millet bebek doğuruyo...
tamam dedm izin verdim...yaptı...sonra iki parmak yaptığımı söylemştm deniim mi onu da dedi dr.. :jeyyar:
bi yandan yapabildiğimi de göstermek istiyorum...kasıldığın yerde duracak dedi psikolog...iki parmak niye gerekir ultrasonun olmadığı bi mahrumiyette dr böyle muayene edebilir sonra spiral taktrdın diyelim ohaoldumsmile onun ipini çekmen gerekir falan dedi...tamam dedm...onu da iki boğuma kadar yavaş yavaş aldım...takıldğm yerde çekiyim mi dedi.hayır dedim.kendim 1 dk da alıyorm da karşıya tapki veriyorum tamamını alblrm dedim...içerdeyken sıkma gevşetme hissetme yaptrdlar...
psikolog ben de otursam o kadar tepki veririm o mahremiyet tepkisi süpersin telefonda iki prmk yaptm dediğinde inanmamıştm harikasın dedi hihoyyyt dr da pelvik kaslarını çok iyi kullanıyo çok rahat normal doğum yapar dedi alkisalkisalkis nasıl sevindim....dr tamam mı dedi psikolog 1 hafta daha iki parmağa iyice alışılsın eşiyle de yapsın dedi..bu arada ben 3 parmğn ilk boğumunu da denedm dediğimde çok güldüler zaten kaydirigubbakcemile3 yeni bi egzrsz mi çıktı dedi dr psikoloğa... :uhm:
sonra psikoloğun odasına geçtik...3 gün sen 3 gün eşin 2 parmk ve cmt gelin...büyük ihtimalle programı sonlandırıcam dedi....:)))))))) eşinizle gurur duyun çok iyi ilerlemiş şimdiye kadar ki hastalarm arasında ilk ona girer dedi dokundurtmuyodu bile dedi... :sm_cool:
eşimin parmakları kalın ikisi nasıl olur bilmyrm....
ama çoook şükür...ben bunları yapacağımı yaptıracağımı hayal bile edmezdim.... ve benim gibi iğne vurduramayan kan aldıramayan biri bunları yapıyorsa herkes yapar........
ama benden yeni arkadaşlar burda paylaşınca seviniyorm diye yazıyorum ama ben öyle birden gaza hıza geldim korkutmak istemem...normalde 20 gün tek parmk verdiğim hastalar var dedi psklg ve hepsi başardı dedi... yani bir hafta on gün belki 20 gün tek sonra yine iki falan diye her türlü gidilebilir....yeter ki sonu güzel olsun...o kadar beklemişiz çok değil kesinlikle...
bu arada ben de hangi arkadaştı ben hep ilkini değil de 2.yi 3.yü 4.yü düşünüyrm nasıl olur diye demişti...ben de öyle oldum şimdi hadi nefes aldık falan ilki oldu sonra hep öyle nefes ala ala mı olacak bi görev gibi dedim psikoloğa...benim tam anlamıyla bitmeden bırakacağımı mı sandınız dedi...
artık allahn izniyle o aşamaya gelirsem yazarım öğrendiklerimi arkadaşlar....
dua ile......
Maaşallah canımeski günlerini hatırlıyorum birde şimdiye bak çok ii ilerleme kaydettin ben bile iki parmak iki boğuma geçmek için epey bir zaman harcamıştımguclubacismile ılk başlarda okuduğumda hep inanmak en büyük çözümü diyolardı vaji için gerçektende çok doğru.Sen en kısa zamanda başaracaksın ınşallah:Saruboceq: doktordan sonraki gelişmeleri herzaman yaz bize merak ediyoruz taktikleriaklinialirimsmile Bu hafta eşli egzersizmi yapacaksın?Allah yardımcımız olsun bu yaz güzel bir yaz olsun hepimiz için ben temizliğe devam edeyim arada bakarımopuyorumnanaktan venüsten bahar nerelerdesinizbilmiyorumkismile
tatlım nerdesın sen ya.......olumunekankayizsmilegnydın kızlar bayag gelişmeler olmuş ben dogurana kadar pek takip edemiycem gbi bide griple ugrasıyorum 3gndr.bahar bebek varmı?
sağol canımm.... opuyorumnanaktan
sen bana o ilk muayeneyi anlatmasan oturamazdım ben o koltuğa...böyle çok iyi oldu..yavaş yavaş alıştırıyorlar koltuğa...zaman geçtikçe daha mantıklı buluyorum lina'nın yöntemlerini....ve parmak olayını...bir kadının içeriye bişi sokmaktan ziyade tek ve iki parmağını kullanma yeterliliği gerektiren durumlar oluyomuş çünkü....
bu hafta hem kendim hem eşimle iki prmk çalışıcaz bakalım.. hemen yazıyorum zaten hiç bi ayrıntıyı atlamadan merak etme :)
sen çok temkinli çok güzel ilerledin kanımca..gerisinde çok sorun yaşamadan alışacaksın inşallah...inş hepimiz için de öyle olur...dualarımdasın unutma...... kaydirigubbakcemile5
hephüzünlü , canım çok sevindim Rabbim yardımcın olsun az kaldı inşallah az kaldı bitecek bu dert bu zor imtihan ....
başka bir sebepten dolayı eşimle tartıştık çok mutsuzum 3 gündür, egzersiz falanda yapmadım mafoldumben artık dayanamıyorum kızlar moralim çok bozuk gözümde yaş kalmadı senağlama
Rabiş şu bahsettiğin depresyon olayini geçen hafta ben de yaşadim. Ve inan o kadar kötüydüm ki kendimi nasil öldürebiliceğimin planlarini yapiyodum. Kuran okuyup rahatlamaya çaliştim ama türkçesini. Oradaki dualari etmeye çaliştim. İnan o kadar çok işe yariyo ki. Kuran.gen.tr den muhammed esed in tefsirini aç oku. Ben yeni yeni düzeliyorum. Lütfen yazimi okuyosan bunu yap hemen hiç üşenme. Ve sürekli kendine güzel şeyler söyle. Şöyle olucak böyle olucak. inanmasan da. Ve her gün aklına sıkıntılı bişey geldiğinde hemen elinde olan birşeyi düşün şükret. Atiyorum iyi ki sağlıklıyım iyi ki görebiliyorum iyi ki evim var. iyi ki eşim var. iyi ki şöle böle vs. Sürekli şükretmeye çaliş. " Sıkıntınızdan çok Rabbinizin nimetlerini anın" diyor. İçinden gelsin gelmesin bunları yapmaya çaliş. Bak görüceksin bir süre sonra herşey o kadar çok güzel olacak ki kendin bile inanamiycaksin Allahin izniyle. Senin şu anda imkansiz gördüğün vajinismusu ben de imkansiz görüyordum ben aştım inanamiyorum sen de aşip inanamiycaksin. Ama bunlardan önce dediklerimi yap ve lütfen artik biraz düzeldiğinde, ne kendin ne eşin ne kimsenin çocuk virviri için egzersiz yap. Bunu kendine bir sınav olarak gör ve Allah a inanip güvenip çaresizliğe düşme. Bunu da pes etmeden egzersizlerini yapip kanitla. Bu senin sinavinsa umutsuzluğa kapilip da Allahi gücendirme. Lütfen
arkadaşim bak buraya sana ayet bile yazdim. Allah bir şekilde bazi şeyleri vesile ediyo. O yüzden dediklerimi düşün sıkıntından kurtulmak için çaba göster. Gerisini Allaha birak. İnşallah en kisa zamanda kendini daha iyi hissedersin.
Merhaba kızlar,nasılsınız??
Ececim canım benim yazdıkların için çok teşekkür ederim.Senin ve buradaki diğer arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır.Bu dünyada herkes bir şekilde sınava tabi tutuluyor.Bizde vajiyle tabi tutuluyoruz herhalde ( orasını gerçi RABBİM bilir ).Ben dünden beri deprosyon modudan yavaş yavaş çıkıyorum arkadaşlar.Akşam bir düğüne gittim ve kendi kendime karar verdim orada bu kız bu gece evlendi o bile yapacak dedim ( kendi kendine teselli yani ).Şuan regle dönemindeyim bugün veya yarın bitecek.Öncelikle RABBİM'e sıhınıp dua edeceğim sonrada kısmetse egzersizlere başlayacağım.
Ama beni yalnız bırakmayın arkadaşlarım, bana her zamankinden fazla destek olun.Sizleri çok ama çok seviyorum.Kendime gelip silkelenmem lazım.1 ay sonra tam bir yıllık evli olacağım belki o zamana kadar hallederim bu vajiyi.
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim tekrardan :kedi::kedi:
merhaba a.s
adın listede vardı sanırım..ne durumdasın arkadaşım?? bitti mi yoksa?:)
bahar venüsten..çok yoğunsunuz galiba bu aralar...arada bize alkış oklava falan lazım oluyo... a.s. birazcık uğryın arkadaşlar...eklenen kişiler de var listeye hem.....soryy...orjinalkız....ve yenenler...
Kızlaaaar ........... slm size süper bi haberim varrrrrrr........:lepi: artık vajinismus degilim hihoyyyt benide şu mavi listeye alırmısınız artık
ALLAHIM... ÇOK MUTLUYUM YENDİM bitti gitti artık üzerimden kocaman bir yük kalktı
darısı tüm vajililerin başına....rabbim birdaha kimseye bu durumu yaşatmasın
AMİİNNNN....................
Kızlaaaar ........... slm size süper bi haberim varrrrrrr........:lepi: artık vajinismus degilim hihoyyyt benide şu mavi listeye alırmısınız artık
ALLAHIM... ÇOK MUTLUYUM YENDİM bitti gitti artık üzerimden kocaman bir yük kalktı
darısı tüm vajililerin başına....rabbim birdaha kimseye bu durumu yaşatmasın
AMİİNNNN....................
haklısın canım... hatta ben durumumu tam anlatmadım sanırım size biz düğünümüzün ilk gecesinde p... tamammen girdi ama ben şiddetli bi acı hissedip çok afedersiniz ama çığlık attım eşimde korkup geri çekildi ... benim tansiyonum düştü o an gerçekten ölümden dönüyordum zaten çok zayıfım çok güzsüzüm ... o acıdan sonra çok çok korktum ve bir ay hiç yaklaşamadım eşime o beni öpse ben kendimi kasıyordum ... sonra keçiboynuzu pekmezi yedim kaşık kaşık 3 gün yedim sonra 4. gün çok daha fazla yedim ve o gün denedik ve p.... yarısına kadar girdi ama yine acıdığı için yine bir ay daha yaklaşamadım sonra psikologa gittim hiç bi işe yaramadı acımı ortadan kalrımadı hiç bi şey vajide sorun var artık diye düşünmeye başladım ama korkumdan doktora gidemedim ... sonra EFT ile denedim yine yarısına kadar girdi bu sefer acımadı ama tam eşim devam ederken yine aynı acıyı hissettim ve eşimi ittim mafoldumben ... olay bundan ibaret ....
duanıda benide anın ne olur ben sizi anıyorum mafoldumben