- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.021
günaydın bebişlerrrrrr
uzun bir aradan sonra tekrar merhabaaaaa
basaran arkadaşları tebrik ediyorumm...RABBİM bizede nasip eder inşallah bu dertten kurtulmayı.....
ben dün kkdan bi arkadaşla uzun uzun konuştum ve beni çok rahatlattııı....
serçe parmağını bile zor alan ben orta boy bir mumu yarısına kadar rahatlıkla alabildimmmmmkaydirigubbakcemile5
fakat dar olan ve adına yastıkçık dediğimiz kısımda takıldım ama nefesle orayıda biraz biraz açtım mumu çevire çevire uğraştırıyor ama oluyor ....devam edemiyoırum çünkü regl oldum biter bitmez tekrar başlayacammmmm ve BAŞARACAĞIMMMMMMMMMM
Şimdiye kadar eğzersizde neden parmağımı almadığımı da anladım çoookk kasılıyor rahtlamayı serbest bırakmayı bilemiyormusum yanlış nefes alıyormusummmmm...
kendi parmağıma da bazı yapıar geldiğinden korkuıyor itemiyormuşum
kendi parmağıyla zorlanan arkadaşlara mumu şiddetle tavsiye ederimmm başlarda ilk kısımda zor giriyordu ama dört beş kere giriş çıkş yapınca en son yolunu kendi bulup kayıyor
fakat benim tecribe eden arkadaşlara olan sorum suuu ben o dar kısıma geldiğimde çişim geliyor gibi oluyor bir baskı acıı değill bide orayııı daha kolay nasıl geçebilirmmmmm
yardımlarınızı bekliyorum
vauvvv süper gelişmeee :lepi:
merak etme o baskı hissi zamanla azalıyo bir bakmişsin yokoluyo sen aynen böyle devam et. Rabbim tez vakitte dermanini verir inşallah. Bak görürsün herşey çok daha güzel olucak zamanla. :dance: VE KOLAY TABİİİ kaydirigubbakcemile2