- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.961
orjinalkız hoşgeldin canım,,Allahın izniyle bebişini kucişine aldıktan sonra inşlh onu da halledeceksinn,,,yeterki iste...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinna.s.
canım benım ...RABBIM koruusn melegını..canımsın ya çok sağol kaydirigubbakcemile5
inşlh yeneriz kaydirigubbakcemile2
bebişim prenses teyzesi :ecrin_bebek: adı ceren olucak inşlh :jeyyar: :jeyyar:
rabbim isteyen herkese versin :Saruboceq:
evet canım sezeryan 2 gün sonra gidicem dokt.o zamn beli olucak ama haziran 12 galiba öle demişti belki erken olur bilemem :lepi:canım benım ...RABBIM koruusn melegını..
tabıykı yenıcez beraberce ...
dogum tarıhın bellı sezeryan galıba demı
merhaba arkadaşlar 4-5 aydır girmiyorum eski arkadaşlar beni hatırlayacaklardır bende bu belayla uğraşıyorum hemde bu belayla uğraşanların en vahimi olarakve dün gece bitti bu derdim :)))
benim eşim hiç anlayışlı olmadı artık boşanma davasını açıyordu hiç destekte olmadı ve bende artık pes etmiştim çünkü oraya dokunamıyordum bile.. dün eşimle yine denedik olmadı ve yine çok kızdı çekti gitti sonra tekrar geldi ve tekrar denemek istedi bende tamam dedim ama gerginliğimi isteksizliğimi siz düşünün artık kremin bi faydasını görmedim ama kremide sür dedim nasıl olsa olmayacak diyordum psikolojikmen çöküktüm zaten.. eşime verdim oda parmağıyla etrafına sürerken parmağıyla bana canın şimdi acıyormu diye sora sora beni konuştururken parmağını soktu inanamadım iyice kremi sürdü sonrada beş dakka geçmeden denemeye geçtik ben tavana bakıp dua ederken o girmişti bile inanamadı tekrar tekrar sordum sürekli ve çok rahattı hiçbir acı hissetmedim ki benim canım çok çok tatlıdır ve her şekilde denedik ben yapabiliyorken, hissetmiyorken genişlesin diye gerçekten ne eşim destek oldu ne çevrem yardımcı oldu egzersizde yapamadım ve böyle gerçekleşti parçalanmadım kanlar boşalmadı sadece 2 damlaydı ardı önü...
canım nerdesın sen ya ....bır geldın tam geldın tebrıkkk ederım gouzun aydın..cok gzl anlatmısısn kızlara emınımcok cesaret verıcı bır olay bu :hooray:merhaba arkadaşlar 4-5 aydır girmiyorum eski arkadaşlar beni hatırlayacaklardır bende bu belayla uğraşıyorum hemde bu belayla uğraşanların en vahimi olarakve dün gece bitti bu derdim :)))
benim eşim hiç anlayışlı olmadı artık boşanma davasını açıyordu hiç destekte olmadı ve bende artık pes etmiştim çünkü oraya dokunamıyordum bile.. dün eşimle yine denedik olmadı ve yine çok kızdı çekti gitti sonra tekrar geldi ve tekrar denemek istedi bende tamam dedim ama gerginliğimi isteksizliğimi siz düşünün artık kremin bi faydasını görmedim ama kremide sür dedim nasıl olsa olmayacak diyordum psikolojikmen çöküktüm zaten.. eşime verdim oda parmağıyla etrafına sürerken parmağıyla bana canın şimdi acıyormu diye sora sora beni konuştururken parmağını soktu inanamadım iyice kremi sürdü sonrada beş dakka geçmeden denemeye geçtik ben tavana bakıp dua ederken o girmişti bile inanamadı tekrar tekrar sordum sürekli ve çok rahattı hiçbir acı hissetmedim ki benim canım çok çok tatlıdır ve her şekilde denedik ben yapabiliyorken, hissetmiyorken genişlesin diye gerçekten ne eşim destek oldu ne çevrem yardımcı oldu egzersizde yapamadım ve böyle gerçekleşti parçalanmadım kanlar boşalmadı sadece 2 damlaydı ardı önü...
arkadaşlar herkese yardımcı olabilirim özeldende cevaplarım gerçekten çok ağır zor günler geçirdim bu zor bi imtihan hepte erteledim bir ömürde erteleyebilirdim tebrik eden herkese çok çok teşekkür ederim..
Zaten başımıza ne geldiyse ertelediğimiz için gelmedi mi...
evet herşey ertelemekten geldi evliliğim 1,5 yılı geçti ve ben daha yeni aştım...
guest06 tebrik ederim .. şükürler olsun kurtuldun … çokca şükret Rabbime ki bir daha bi sorunla karşılaşmayasın… :1hug:
orjinalkiz aramıza hoş geldin … bebişindeanalı babalı büyür ve güzel bi kul olur Rabbine inşallah a.s. …ama neden sezeryan ? bilmiyorumkismile normal doğum olsaydı vaji açılırdı ve sen lohusalıktan sonra çok rahat birlikte olabilirdin bilmiyorumkismile
xxDerinxx canım sen nasıl yendin mutlaka anlatmışsındır anlattığın sayfanın linkini verebilirmisin ? mafoldumben