Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben geldim reglim bitti bugün çok yoruldum ama egzersiz yapmadım yarın başlıcam yine düzenli yapmaya :KK43: inşallah olur her yolu denedik bi egzersiz yapmadım köprüden önceki son çıkıştayım

arkdşlar bişey sorcm, bne p.si yarısına kadar alıorm sonra ağrıdığı için devamını getiremiyorum, sanki devamı gelince acıyacak kanayackmş gibi gelio bırakıyorum ne yapmam lazm

canım seninle aynı durumu yaşadım diyebilirim. ben 5 aya kadar hiçbi kısmını alamadım aparatla da çalışamadım.. denedik ama acı hissi beni hep vazgeçirdi. inan başardıktan sonra bu muymuş diyorsun ilk denemede yarısına kadar alabildim. acı yanma sadece ilk girişte var. zeytinyağıyla yanmayı azaltabilirsin. acıdığı anda geri çekilmek istedim ama inat ettim çekilirsem yine korkularıma yenik düşerim diye sabrettim nefes al ver ıkın. böyle sabrettim falan diyorum ama dayanılmayacak bir acı asla değilmiş nefes aldıkça hemen geçiyor. sonra hiçbişey hissetmiyosun zaten ikincide tamamını alabildim çok şükür. ilk seferki gibi bi acı yanma asla olmadı. alıştıkça geçecek sanırım.bir de yarıdan sonra duvar falan yok kastıkça daralıyor galiba.hiçbir his yok inan. yavaş yavaş ilerle sabit bekle nefes al.kayganlaştırmak önemli. İnşaallah sen de en kısa zamanda halledersin bu kadar ilerledikten sonra bir iki güne inşaallah başaracağına inanıyorum.

İnsallah yaa agzindan bal damliyo iki gune basarsam keske sabrim kalmadi artikk. Hangi posizyonda yaptiniz peki tamami girince zevk aliyomusn. Ben yarisini soktum ama hic zevk almadim acidan bisey anlamadim ki

arkadaşlar balayında emla kullandım ancak uyuşturursam yaparım diye ama hiç bir işime yaramadı çünkü benim sorunum eşim üstümdeyken bacaklarımın kasılması ve onu üstümden atmamdı. vajina içindeki kaslara da emla bir etki gösteremez çünkü dışa sürüyoruz.. lütfen kafanızda bitirin. bakın dün 3 ay sonra ilk defa aştım kafamda ve oldu!!!

Ne guzel ya cok sevindim adina darisi basimiza insallah. Bende kasilma yok bacaklarimi rahat aciyorumm ama giriste aciyo o yuzden emlayla uyusturuyorum girisi ve icini oyle yarisini aldim ama tamami olmuyo ve hic zevk almadim yarisinda. Sen hango pozisyonda yendin

İnsallah yaa agzindan bal damliyo iki gune basarsam keske sabrim kalmadi artikk. Hangi posizyonda yaptiniz peki tamami girince zevk aliyomusn. Ben yarisini soktum ama hic zevk almadim acidan bisey anlamadim ki

hep altta deniyoduk ama olmuyodu sonra buradaki tavsiyelerle üstte denedik oldu yarısını aldıktan sonra alta geçtim daha rahat ilerledi. açıkçası pek zevk almadım diyebilirim ama atlattığımız büyük bi imtihan şaşkınlık sevinç biraradaydı:KK17: alıştıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. bak canım yarısını alıyosan büyük bi başarı bence ben onu bile yapamamıştım hiç. galiba acıya odaklanıyosun sabit bekle acıdığında gecene kadar inan sonrasında hiç acı yok. uyuşturmaktan ziyade acaba zeytinyağıyla mı denesen. ilk kısmı gecince bütün acı o kadar kesinlikle artmıyo.

hep altta deniyoduk ama olmuyodu sonra buradaki tavsiyelerle üstte denedik oldu yarısını aldıktan sonra alta geçtim daha rahat ilerledi. açıkçası pek zevk almadım diyebilirim ama atlattığımız büyük bi imtihan şaşkınlık sevinç biraradaydı:KK17: alıştıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. bak canım yarısını alıyosan büyük bi başarı bence ben onu bile yapamamıştım hiç. galiba acıya odaklanıyosun sabit bekle acıdığında gecene kadar inan sonrasında hiç acı yok. uyuşturmaktan ziyade acaba zeytinyağıyla mı denesen. ilk kısmı gecince bütün acı o kadar kesinlikle artmıyo.

Ya canim cok tatli sanirim ondan dayanamiyorumm aciya. Zeytinyagiyla denicektik aslinda bi turlu nasip olup da zeytinyagi alamadik evde aycicek yagi kullaniyorum da :) ama vazelin kayganlastitici jel falan ne varsa suruyorum

bu problem bir süre sonra bütün hayatımıza ilişkilerimize yansır oluyor. ben kimseyle paylaşmadım o zaman insanların baskısı daha da çekilmez olur diye düşündüm oldu deyip geçiştirdim. bu siteyi bulduğumda yalnız olmadığımı görmek beni çok rahatlattı. Bende de kasılmalar olmuyordu ya da ben öyle sanıyordum. rahat olduğumu düşünsem de sanki bir duvar vardı. bu sitedeki yorumları okudukça acı düşüncem kaybolmaya başladı ve yenen arkadaşları gördükçe daha da cesaretlendim. çok şükür 5 ay sonunda oldu. öncelikle korkunu yen arkadaşım acımayacağına kendini inandır. o duvarla karşılaştığımda öyle canım yanardı ki ağlayacak gibi olurdum ve hemen geri çekilirdim. ama inan korkunu yenince kendini rahat hissedince asla o kadar acımıyor. başını aldığında birazcık acı var o da durup nefes alıp verdikçe kaybolup gidiyor. acı çok çok kısa ve dayanılmayacak kadar değil. bunun için mi bu kadar korkmuşum dedim. lütfen sen de rahatlat kendini ve acı düşüncesini at kafandan ve bu sefer olacak deyip şartlandır kendini. acı duyduğunda sakın geri çekilme sabit bekle nefes al ver ve rahatladığında ilerle. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Öncelikle ayrıntılı bir şekilde zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde yardımıyla bu illetten kurtulurum aynen senin yaşadıklarınıa yaşıyorum bir süre sonra kendimi kasmayı bırakıyorum ama o duvara gelince canm yanıyo bu süreç gerçekten de zor eşim artık eskisi gibi sabır göstermiyor bana belli etmemeye çalışsa da yarım kalınca suratı asılıyor işte o zaman daha da kötü oluyor her şey birde ben yıllardır pko hastasıyım çocuk olma ihtimali böyleyken daha da zayıflıyor haliyle doktora muayene de olamıyorum hala kız olduğum için inşallah üst üste gelen bütün sorunlardan kurtulurum desteğini esirgemediğn için çok teşekkür ederim rabbim bu illetle uğraşan herkesin yardımcısı olsun..

Ya canim cok tatli sanirim ondan dayanamiyorumm aciya. Zeytinyagiyla denicektik aslinda bi turlu nasip olup da zeytinyagi alamadik evde aycicek yagi kullaniyorum da :) ama vazelin kayganlastitici jel falan ne varsa suruyorum

benim canım da çok tatlıdır hep bu yüzden olmuyo ya:KK1: ama işte acıyacağı o kadar. oraya gelince bekleyip rahatlamaya çalışsan. ben de vazelin kullandım ama zeytinyağı kadar etkili değil:KK17:

Öncelikle ayrıntılı bir şekilde zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde yardımıyla bu illetten kurtulurum aynen senin yaşadıklarınıa yaşıyorum bir süre sonra kendimi kasmayı bırakıyorum ama o duvara gelince canm yanıyo bu süreç gerçekten de zor eşim artık eskisi gibi sabır göstermiyor bana belli etmemeye çalışsa da yarım kalınca suratı asılıyor işte o zaman daha da kötü oluyor her şey birde ben yıllardır pko hastasıyım çocuk olma ihtimali böyleyken daha da zayıflıyor haliyle doktora muayene de olamıyorum hala kız olduğum için inşallah üst üste gelen bütün sorunlardan kurtulurum desteğini esirgemediğn için çok teşekkür ederim rabbim bu illetle uğraşan herkesin yardımcısı olsun..

Rabbim yardımcın olsun canım atlatacaksın inşaallah sen de. Bi kere sabret canım nolursa olsun eşin anlayışlı davransın sana o da farklı bi problem yaşayabilirdi.Allahın takdiri bizim imtihanımız ama çaresi var çok şükür. bi kere sabret acısa bile geri çekilme sonra hiç acı yok. sonrasında eşin sana daha çok bağlanacak.

herşey sizin azminizde bitiyo ertelemeyin ben 4 günde aştım şimdi rahat ilişkiye girebiliyorum artık dün ise tamamen aştığımı anladım egzersiz yapmadan yaptık ön sevişmeden sonra çok rahat oldu git geller hepsi oldu ilk girişte elbette acıyo sonra akıp gidiyo biraz dişimizi sıkmak gerekiyo o anda nefes al ver ıkın rahat oluyo ben aştım çok şükür rabbime. inşallah sizlerde aşarsınız en kısa zaman da arkadaşlar kesinlikle ertelemeyin inat edin üstüne gidin

yaa çok sevinirim merakla bekliyorum..off hep hamile kalmak için bu çabalarım.tam yumurtlama dönemim kasıldığım günlere gelince sinirden ölüyorum.şu an da yumurtlama dönemimdeyim inşalah aynı şeyleri yaşamam bu kez

canımmm ole kasılmaları falan düşünme lütfen irde bebek düşünüyosan lütfen soğan kürünü dene bende bu ara yakınlarımdan duydum interntte araştırdım mucize gibi hatta tüp bebek düşünen kilşilerin bile bununla bebeği olmuş bu arada mutlaka bi kadın doğum uzmanına git ben randevumu aldım bile hamile kalmayı düşünenlere mutlaka 3 ay öncesinden folik asit kullandırıyorlarmış bende randevu aldım işte reglinin üçüncü günü gitmeli ve testlerini yaptırmalıymışsın bebeğin ilk ana rahmine düştüğü an ve omurga gelişimi içinmiş şartmış bi araştır istersen

size bir sorum olacakti. bir arkadasim hem vajinusmusla ugrasiyor hem de 7 aylik hamile. esi de kendisi de cok endiseliler ve doktorunun da haberi yokmus. acaba bu aralar iliskiye girse bebege zarari olur mu? umarim cevaplarsiniz. cok caresiz durumda ve utaniyor :KK43:, simdiden tesekkurler...
bu arada ben yeniyim buralarda :)

X