-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.081
Aysus, mesaj hakkın ne zaman başlıyor? Bana isim ve adres bilgilerini iletebilmen gerek ki kargolayabileyim.
arkadaşlar ben geldim reglim bitti bugün çok yoruldum ama egzersiz yapmadım yarın başlıcam yine düzenli yapmayainşallah olur her yolu denedik bi egzersiz yapmadım köprüden önceki son çıkıştayım
İnşallah başarırsın iyi haberlerini duyarız
Banada emla kullaniminda yardimci olurmusun cunku ben iki kere kullandim hic uyusma olmadi nasil uyguladin anlatirmisin?
canım seninle aynı durumu yaşadım diyebilirim. ben 5 aya kadar hiçbi kısmını alamadım aparatla da çalışamadım.. denedik ama acı hissi beni hep vazgeçirdi. inan başardıktan sonra bu muymuş diyorsun ilk denemede yarısına kadar alabildim. acı yanma sadece ilk girişte var. zeytinyağıyla yanmayı azaltabilirsin. acıdığı anda geri çekilmek istedim ama inat ettim çekilirsem yine korkularıma yenik düşerim diye sabrettim nefes al ver ıkın. böyle sabrettim falan diyorum ama dayanılmayacak bir acı asla değilmiş nefes aldıkça hemen geçiyor. sonra hiçbişey hissetmiyosun zaten ikincide tamamını alabildim çok şükür. ilk seferki gibi bi acı yanma asla olmadı. alıştıkça geçecek sanırım.bir de yarıdan sonra duvar falan yok kastıkça daralıyor galiba.hiçbir his yok inan. yavaş yavaş ilerle sabit bekle nefes al.kayganlaştırmak önemli. İnşaallah sen de en kısa zamanda halledersin bu kadar ilerledikten sonra bir iki güne inşaallah başaracağına inanıyorum.
arkadaşlar balayında emla kullandım ancak uyuşturursam yaparım diye ama hiç bir işime yaramadı çünkü benim sorunum eşim üstümdeyken bacaklarımın kasılması ve onu üstümden atmamdı. vajina içindeki kaslara da emla bir etki gösteremez çünkü dışa sürüyoruz.. lütfen kafanızda bitirin. bakın dün 3 ay sonra ilk defa aştım kafamda ve oldu!!!
İnsallah yaa agzindan bal damliyo iki gune basarsam keske sabrim kalmadi artikk. Hangi posizyonda yaptiniz peki tamami girince zevk aliyomusn. Ben yarisini soktum ama hic zevk almadim acidan bisey anlamadim ki
hep altta deniyoduk ama olmuyodu sonra buradaki tavsiyelerle üstte denedik oldu yarısını aldıktan sonra alta geçtim daha rahat ilerledi. açıkçası pek zevk almadım diyebilirim ama atlattığımız büyük bi imtihan şaşkınlık sevinç biraradaydıalıştıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. bak canım yarısını alıyosan büyük bi başarı bence ben onu bile yapamamıştım hiç. galiba acıya odaklanıyosun sabit bekle acıdığında gecene kadar inan sonrasında hiç acı yok. uyuşturmaktan ziyade acaba zeytinyağıyla mı denesen. ilk kısmı gecince bütün acı o kadar kesinlikle artmıyo.
bu problem bir süre sonra bütün hayatımıza ilişkilerimize yansır oluyor. ben kimseyle paylaşmadım o zaman insanların baskısı daha da çekilmez olur diye düşündüm oldu deyip geçiştirdim. bu siteyi bulduğumda yalnız olmadığımı görmek beni çok rahatlattı. Bende de kasılmalar olmuyordu ya da ben öyle sanıyordum. rahat olduğumu düşünsem de sanki bir duvar vardı. bu sitedeki yorumları okudukça acı düşüncem kaybolmaya başladı ve yenen arkadaşları gördükçe daha da cesaretlendim. çok şükür 5 ay sonunda oldu. öncelikle korkunu yen arkadaşım acımayacağına kendini inandır. o duvarla karşılaştığımda öyle canım yanardı ki ağlayacak gibi olurdum ve hemen geri çekilirdim. ama inan korkunu yenince kendini rahat hissedince asla o kadar acımıyor. başını aldığında birazcık acı var o da durup nefes alıp verdikçe kaybolup gidiyor. acı çok çok kısa ve dayanılmayacak kadar değil. bunun için mi bu kadar korkmuşum dedim. lütfen sen de rahatlat kendini ve acı düşüncesini at kafandan ve bu sefer olacak deyip şartlandır kendini. acı duyduğunda sakın geri çekilme sabit bekle nefes al ver ve rahatladığında ilerle. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ya canim cok tatli sanirim ondan dayanamiyorumm aciya. Zeytinyagiyla denicektik aslinda bi turlu nasip olup da zeytinyagi alamadik evde aycicek yagi kullaniyorum da :) ama vazelin kayganlastitici jel falan ne varsa suruyorum
Öncelikle ayrıntılı bir şekilde zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde yardımıyla bu illetten kurtulurum aynen senin yaşadıklarınıa yaşıyorum bir süre sonra kendimi kasmayı bırakıyorum ama o duvara gelince canm yanıyo bu süreç gerçekten de zor eşim artık eskisi gibi sabır göstermiyor bana belli etmemeye çalışsa da yarım kalınca suratı asılıyor işte o zaman daha da kötü oluyor her şey birde ben yıllardır pko hastasıyım çocuk olma ihtimali böyleyken daha da zayıflıyor haliyle doktora muayene de olamıyorum hala kız olduğum için inşallah üst üste gelen bütün sorunlardan kurtulurum desteğini esirgemediğn için çok teşekkür ederim rabbim bu illetle uğraşan herkesin yardımcısı olsun..
yaa çok sevinirim merakla bekliyorum..off hep hamile kalmak için bu çabalarım.tam yumurtlama dönemim kasıldığım günlere gelince sinirden ölüyorum.şu an da yumurtlama dönemimdeyim inşalah aynı şeyleri yaşamam bu kez
Dilatorlerin ucuna emla suruyorum govdeye bol bepanthol suruyorum o sekilde egzersiz yapiyorum sok xikar sok cikar hem giris hem ici uyusuyo.
Bende dilator yok ama
Merhaba asi ben hala yenemedim baslamadan kendimi mitive ediyorum olcak diye ama is o ana gelince olmuyo
Aslinda bana sorsan kaamiyorum ke dimi rahat gibiyim ama o aci yok mu o aci o yanma hissi beni deli ediyo