- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.881
Arkadasım t.ederım morel verdın bana.. Insan bazen gurur guyulmaya ıhtıyac duyuyor. Eşim gecen ama 1 sene oldu dedı.. Okadar anlayslı olmasına ragmen o böyle dedı. O söz benı cok üzdü söyledımde. Bunları söylemektncok gurur duyman gerekıyorda dedım. 7 cm ı yıne yapmaya calısıcam yıne.... Hayırlısıyla bebegımde olsun ıstıyorum. Kızlar üzülüyorum.. Arkadasm sen yenenlerdenmısın hangı asamadasın
ayen bende anlatmadım aıleye flan. Böylece dha üzülmüş olucagmıdüşündüm. Denıcem vazelınle gevsemeye cok odaklanmayacalısıyorum o giriş ve yarısına gelınce zorlanıyorum. Kalcama bır agrı gırıyorum batıyor. Bende acık konusuyorm canm hıc ö.degıl dha yardımcı olmus oluyorsun bnm acımdan sağol grckten..
bırazdan7 cm ı denıcem dua edermısınız arkadaslar.. Ve kalınlastırıcam hayırlısıyla inş. Adet olmam..yoksa egzerszler mecbur kalıyor acı hıssedıyor ınsan.Tamam işte bir yıl oldu demesi seni yıkmayıp kendine getirsin ben 3 Kasım'da yendim.bence azimle aparatımı kalınlaştır buna odaklan ama sen bebeğe odaklanıyorsunuz önce yen bence
Amin.. İşte aynen öyle düşünüyorum o oktada ittir ittir cesaret edemıyorum bırtürlü ve acayip batma agrı gelıyor saldıgımı sandıgım zamanlarda bıle anlamıyorum grcekten..kontrol bnde oluyor zten üstte sırtı dönük yapablıyorumRica ederim canım inşallah en kısa zamand çözülür sorunun. bende gevşemeye ne kadar çalışsamda olmuyodu ama o yarısına kadar gelince dur şimdi salıcam kendimi dedim ve gevşeyiverdim,o arada olmuş nasıl olduysa. ha bide insan şimdi böle acıyosa zar yırtılınca nasıl acır acaba diye düşünmeden edemiyo. ama ben anlamadım bile.yani ilk girdiği acıyla bitiyo.sakın daha çok acıycak korkusu olmasın içinde. en azından benim böyle oldu :)
bırazdan7 cm ı denıcem dua edermısınız arkadaslar.. Ve kalınlastırıcam hayırlısıyla inş. Adet olmam..yoksa egzerszler mecbur kalıyor acı hıssedıyor ınsan.
Amin.. İşte aynen öyle düşünüyorum o oktada ittir ittir cesaret edemıyorum bırtürlü ve acayip batma agrı gelıyor saldıgımı sandıgım zamanlarda bıle anlamıyorum grcekten..kontrol bnde oluyor zten üstte sırtı dönük yapablıyorum
bırazdan7 cm ı denıcem dua edermısınız arkadaslar.. Ve kalınlastırıcam hayırlısıyla inş. Adet olmam..yoksa egzerszler mecbur kalıyor acı hıssedıyor ınsan.
Amin.. İşte aynen öyle düşünüyorum o oktada ittir ittir cesaret edemıyorum bırtürlü ve acayip batma agrı gelıyor saldıgımı sandıgım zamanlarda bıle anlamıyorum grcekten..kontrol bnde oluyor zten üstte sırtı dönük yapablıyorum
onu düşünürken bıryandan yapmaya calısmak bılırsın zor.. Dha cok acıyacak hıssı.. O an ıttır ıttır olmuyor sankl.Olur canım olur akşam kocanı götür odaya karalıyım yapıcam de ve ucunda ölüm yok diye düşün. gerçekten bişeycik omuyo :)
Amin.. Sert zemındede denıcem inş. Anlayıs göstermesı tamtersıbenıhırslandırıyor. Sert tepkısı bana saygıszlık anlayıssızlk olur. İnş. Yaparım kızlar inşaAllah.. Zor gelıyorAllah yardımcın olsun canım, eşin iyi yapmış aslında ben yendikten sonra çok kızdım eşime bu kadar anlayışlı olmasaydın yenmem için yardımcı olsaydın, tepki verseydin diye anlayışlı olunca uzar gider bak 14 yıllık 12 yıllık arkadaşlar var burda eşleri anlayışlı olduğu için böyle, üstte sırtın dönük yapıyorsun ya dizlerinin arasına yastık koy aparatı da onun üzerine eğimli şekilde koy üzerine oturmaya çalış, hep diyorum ama yine tekrarlayım sert zemin dizleriniz gömülüp pozisyon bozulmasın diye yatakta değil yerde deneyin, aparatla yaptığınız pozisyonda egzersiz deneyin
Kızlar 3 parmagı ücgen gbı bırlestırerek yaptım yapamıyordum önceden ve 7 cm calıstım. Kalıslastırmaya karar verdım. Bunada şükür.. Dua edınbana
birbirine destek olmaya çalıan tüm arkadaşlar, merhaba..6 yıllık evliliğim bu saçma sapan illet yüzünden çatırdamaya başladı. hep yüzeysel ilişki..yazdıklarınızı okuyorum, gaza geliyorum bu sfeer olacak diyorum hep hüsran..aparat, parmak hep itici geldiği için eşimle deniyorum hep, aslında bi kısma kadar da alabiliyorum. ama gerisi gelmiyor, artık bebek için aile baskısından da bunalmış durumdayım. tv. de bile bebekle ilgili bişey çıksın hemen değişttiriyorumama o kadar çokm istiyorum ki bir yavrumuz olmasını..bu durumu yenip doğal olarak hamile kalmak istiyorum ama o anda, resmen panik atak nöbeti gibi gerilmeler, terlemeler, kasılmalar..bu işi 13-24 yaşında evlenen kızlar yapabilirken ne bileyim allahıma hep dua ediyorum ama burdan da bana yardımcı olabiliecek kimse varsa, direk eşli denemede başarılı olan? özellikle şu pozisyonda dene diyebilecek kimse varsa...
Sukur arkadasim bak iyisin yapcaksin senhepimiz Icin dua edelim
Dün akşam eş denemesi yaptım yada yapmaya çalıştım diyelim o kadar heves ettim istedim bu sefer korkmuyorum dedim yok!!!! TIK YOK !!!!!!!
selam kızlar ya bende geçen gafta tamamını almıştım p...in ama dün tekrar deneyelim dedik olamadı da olmadı sinir oldum ya.....neden olmadı anlamadım aman ya valla çok sıkıldım(
kızlar bu işi halletmemiz lazım artık yeter !!!!!!!!!!
arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün öncebu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :84::84::126::126::126:
seni telden okudum hemen yazamak istedim arkadaşım :)
öncelikle şunu söyleyeyim kadın doğum uzmanları genellikle bu konuyla ilgilenmiyor
şöyle örneklendireyim benim arkadaşım vajiyken hamile kaldı sezeryanla doğum yaptı doğumdan sonra doktoru bakmak istemiş bi bakmış ki vajinismus arkadaşımı bir azarlamış ki sorma sen normalken yapamazsan artık çocuk varken hiç yapamazsında ne varmış ilişkide de neden bu kadar ürküyormuş artık yapamazsın sen falan neler neler aradı ağladı çok üzülmüş bende vaji olduğumu yeni öğrenip araştırmıştım hemen ona egzersiz yapmasını ilişkiye nasıl girileceğini falan anlattım o da o gece denemiş inanmazsın sonuç pozitif sabah bi aradı yaptık ilk defa yaptık diye sonra araştırdım doğumdan sonra rahim rahatlıyor ve ilişki daha kolay oluyormuş doktora kalsa artık yapamacaklardı çok kızdım doktora çokbak kaç aylık vajiyim gitmiyorum doktora hep burdan ilerliyorum canım sende gel bizle yap egzersiz yenelim beraber :)