Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam işte bir yıl oldu demesi seni yıkmayıp kendine getirsin ben 3 Kasım'da yendim.bence azimle aparatımı kalınlaştır buna odaklan ama sen bebeğe odaklanıyorsunuz önce yen bence

Rica ederim canım inşallah en kısa zamand çözülür sorunun. bende gevşemeye ne kadar çalışsamda olmuyodu ama o yarısına kadar gelince dur şimdi salıcam kendimi dedim ve gevşeyiverdim,o arada olmuş nasıl olduysa. ha bide insan şimdi böle acıyosa zar yırtılınca nasıl acır acaba diye düşünmeden edemiyo. ama ben anlamadım bile.yani ilk girdiği acıyla bitiyo.sakın daha çok acıycak korkusu olmasın içinde. en azından benim böyle oldu :)

Tamam işte bir yıl oldu demesi seni yıkmayıp kendine getirsin ben 3 Kasım'da yendim.bence azimle aparatımı kalınlaştır buna odaklan ama sen bebeğe odaklanıyorsunuz önce yen bence
bırazdan7 cm ı denıcem dua edermısınız arkadaslar.. Ve kalınlastırıcam hayırlısıyla inş. Adet olmam..yoksa egzerszler mecbur kalıyor acı hıssedıyor ınsan.
Amin.. İşte aynen öyle düşünüyorum o oktada ittir ittir cesaret edemıyorum bırtürlü ve acayip batma agrı gelıyor saldıgımı sandıgım zamanlarda bıle anlamıyorum grcekten..kontrol bnde oluyor zten üstte sırtı dönük yapablıyorum

Olur canım olur akşam kocanı götür odaya karalıyım yapıcam de ve ucunda ölüm yok diye düşün. gerçekten bişeycik omuyo :)

Allah yardımcın olsun canım, eşin iyi yapmış aslında ben yendikten sonra çok kızdım eşime bu kadar anlayışlı olmasaydın yenmem için yardımcı olsaydın, tepki verseydin diye anlayışlı olunca uzar gider bak 14 yıllık 12 yıllık arkadaşlar var burda eşleri anlayışlı olduğu için böyle, üstte sırtın dönük yapıyorsun ya dizlerinin arasına yastık koy aparatı da onun üzerine eğimli şekilde koy üzerine oturmaya çalış, hep diyorum ama yine tekrarlayım sert zemin dizleriniz gömülüp pozisyon bozulmasın diye yatakta değil yerde deneyin, aparatla yaptığınız pozisyonda egzersiz deneyin

Kızlar 7cm zar zor cogunu yaptım. Bır yandan ağlıyorum ağlayasım gelıyor bıryandan hırslanmaya calısıyorum. Bır yapsam bır yensem.....

Olur canım olur akşam kocanı götür odaya karalıyım yapıcam de ve ucunda ölüm yok diye düşün. gerçekten bişeycik omuyo :)
onu düşünürken bıryandan yapmaya calısmak bılırsın zor.. Dha cok acıyacak hıssı.. O an ıttır ıttır olmuyor sankl.
Amin.. Sert zemındede denıcem inş. Anlayıs göstermesı tamtersıbenıhırslandırıyor. Sert tepkısı bana saygıszlık anlayıssızlk olur. İnş. Yaparım kızlar inşaAllah.. Zor gelıyor

Kızlar 3 parmagı ücgen gbı bırlestırerek yaptım yapamıyordum önceden ve 7 cm calıstım. Kalıslastırmaya karar verdım. Bunada şükür.. Dua edınbana

birbirine destek olmaya çalıan tüm arkadaşlar, merhaba..6 yıllık evliliğim bu saçma sapan illet yüzünden çatırdamaya başladı. hep yüzeysel ilişki..yazdıklarınızı okuyorum, gaza geliyorum bu sfeer olacak diyorum hep hüsran..aparat, parmak hep itici geldiği için eşimle deniyorum hep, aslında bi kısma kadar da alabiliyorum. ama gerisi gelmiyor, artık bebek için aile baskısından da bunalmış durumdayım. tv. de bile bebekle ilgili bişey çıksın hemen değişttiriyorum ama o kadar çokm istiyorum ki bir yavrumuz olmasını..bu durumu yenip doğal olarak hamile kalmak istiyorum ama o anda, resmen panik atak nöbeti gibi gerilmeler, terlemeler, kasılmalar..bu işi 13-24 yaşında evlenen kızlar yapabilirken ne bileyim allahıma hep dua ediyorum ama burdan da bana yardımcı olabiliecek kimse varsa, direk eşli denemede başarılı olan? özellikle şu pozisyonda dene diyebilecek kimse varsa...

13-14 yaşında yazacaktım...her neyse.. araştırmadığım yer, okumadığım yazı kalmadı, evet bi ayna aldm elime, burda yazılanlar gibi önce inceledim, bakmaya bile korkarken, başlardaki korkularımı yendim, ıkındım, fizyolojik olarak nasıldır anladım, inceledim. ama iş tam birleşmeye geldiğinde...canım eşim hep destek, hep anlayışlı oldu ama nereye kadar.. artık aile baskısına ikimiz de dayanamaz olduk.. yenen arkadaşlarım, yardm ltf....

Kizlar yeni arastirmamin sonucunu acikliyorum bazi doktorlar vajililere antidepresanla cozum buluyorlarmis bn ilacin ismini yazmayqcagim kafaniza gire almayin diye amac suymus okb kaygi endise ve saplantili davranislari gidererek vajiyi egzersizlerle de berabrr yenmek fakt olamsuz bir yani var o da orgazm olmayi ve istegi yok ediyor ama getirdiklerinin yaninda bir sure goturecekleri hic onemli degil

günlerdir uzaktan takip ediyorum siteyi yazmıyorum çünkü deneme yapamıyoruz hep bir engel giriyor birtürlü yapamıyoruz.ben fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum.dünde müsaittik ben egzersiz yaptım biraz deniyelim dedim egzersize başladım tüm parmaklarımı 2 parmak 3 parmak rahatlıkla alıp git gel bile yapıyorum ama hala p...s korkusunu atlatmış değilim onu anladım sonra eşimi çağırdım gel yapalım artık bitsin dedim eşim geldi bu sefer onda sorun oldu oda stres yapıyo sanırım normalde hiç bi sorun yok çünkü ( ben bu korkuyu nasıl atlatıcam napmam lazım lütfen yardım edin egzersizde çok rahatım ama iş denemeye gelince çok korkuyorum hala((lütfen bana yardım edin?

arkadslar ben 24 yasındayım ve 3 senelık ewlıyım .esımle severek ewlendık .hersey basta cok guzel gıderdı yatak odasında ama ıs o noktaya gelınce ben resmen kaskatı kesılırdım .bu durumda benm psıkolojım bozuldu ama kocamın destegı hep son surat devam ederdi hiç beni uzmedı yapamadıgım için.ıkı sene gectı ve ben bır akşam tamam dedım ne olura olsun yapıcam yapmalıyım yoksa bosanacaktık .iş o ana geldı kendımı bıraktım ve bırden hersey olup bıttı sıze cok basıttı dıyemeyecegım cunku ben o gece hastanelık oldum kanamamm durmadı ancak tamponla durdu.1 senedır cınsel hayatım cok ıyı.hersey beyınde bıter kendınızı fazla uzmeyın .KADIN OLMAK BIR AYRICALIKTIR ve bunu sonuna kadar kullanın tabı esın destegı sevgı ve saygısı cok onemlı.herkese seks dolu bır hayat dılıyorumm

Son düzenleme:

canım neden bukadar ara verdiniz regl mi oldun yapmışken hergün deneseydin keşke

arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün önce bu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :84::84::126::126::126:

canım sen regl olmamışmıydın zaten yakın zamanda yanlışmı hatırlıyorum hatta yıl başına kadar filan diyorduk son günleri sayıyorduk sen regl din galiba ay ne çabuk oldun yine :26:

doktorlara gelince ya 3000 ler 5000 ler vericez adam gibi davranıcaklar yada evde oturup zaten verilen görevleri yapıp kendimiz başarıcaz o devlettekilerden hayır gelmez okadar acımasızlarki 2 kez gittim burnumdan getirdiler 2.cisi dahada fenaydı çok kötü hisettirdiler bana kendimden nefret ettirdiler iğrenç pisliğin tekiymişim gibi davrandılar ne diyim Allah vicdan versin öylelerine çok kötü insanlar var boşverin doktorları cidden burdaki herşey daha samimi daha içten daha motive edici lütfen bırakmayın delikıss ne olurr bişiyler yapp yen artık şu illeti kaç zaman oldu bak sanada bizede yeter yapalım bu işi artıkk((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…