Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm daha önce hiç mi egzersiz yapmadın ki nasıl buraya kadar geldin anlatır mısın ? :)

evet canım hiç yapmadım yaklaşık 1 sene önce 7 cm aparat almıştım ve eş parmağı oda 2 kez yani çok değil ve 1 sene geçti hiçç yapmadım ben biraz açık ve net olacak ama takılan yere kadar şu şekil alışarak geldim..
eşimle geçen baharda bi deneme yapmıştım ve ozaman yarısını hatta o takılan yeri bile geçmiştim tabi o takılan yerde öyle bi ıkınıp nefes verme yapmıştımki tükenmiştim konuşamadım su içene kadar nefes kalmamıştı düşün oakdar tuaf olmuştum maalesef korkumdan bırakmıştım ogün yoksa girmişti de işte ah deli kafam ve sonraki günler...

açık olacak ama ben dedimki birkere yaptıysam hep yaparım ama o girişteki sızı ya alışmam gerekiyordu ilk önce onu aşmalıyım dedim ve pnsi vajiye değdirdik öylece durduk bunu neredeyse hergün denedik denerken hep ucu girdi ucu derken milim milim her defasında ilerledik ve artık girişi hep kolay oldu çünkü alıştım ona kafam o duruma alıştı ve tabi sonrası o takılan yer yani ben bu duruma bu şekil yaparak geldim eşimden hiç uzak durmadım canım he defasında yakınlaştık hep ben istedim ve şimdi bu durumdayım inş. tamamınıda alırım..

İnşallah canım benim haydi hayırlısı oldu olacak

kızlar çok şükür eş korkumuz yendim ilk defa eş denemesi yaptım ve yarısı oldu bırakmak zorunda kaldım çok şükür rabbime darısı size ben oldu sayıyorum kalanida yavaş yavaş alışa alışa olur inşallah

:124::124::124::124::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::103::103::103::103::84::84::84:

çalsın davullar
çekilsin halaylar
gelsin bebekler
kardeşim norbitim gelinn olduuu dostlarrrr :)))

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bir şey daha sormak istiyorum, doktora gitmiştim kontrol için doktor bana kızlık zarını göremiyorum derinde, parmak kontrolü de yapmak istemiyorum belki zedelerim diye demişti. Şimdi ben eşimin p...ini o takılan yere kadar alabiliyorum, tek parmağımla ise bayağı ilerleyebiliyorum, o takılan yeri hissediyorum parmağımla geçebiliyorum. sorum şu ki benim kızlık zarım o takılan yerde mi o yüzden mi zorlayınca acıyor acaba? çift parmağımla da geçemiyorum orayı öyle kaç haftadır aynı yerde sayıp duruyorum.

Cnm mrb bende senin gibiydim ama egzersiz yapa yapa orayı aştım iki parmak da aldım aparatlarla da çalışıyorum şimdi çünkü orası egzersiz yapa yapa esniyor biraz o takıldığın yere gelince ilk önce derin nefes al ondan sonra kocaman bir ıkın bak o zaman nasıl girdiğini göreceksin zamanla hepsi oluyor hiç merak etme..

kızlar kafayı yicem artık bana yardımcı olun lütfen aylardır buradayım çok şükür çokda faydasını gördüm ama yarıdan sonrası olmuyor yapamıyorum çok sıkıldım çok

kızlar kafayı yicem artık bana yardımcı olun lütfen aylardır buradayım çok şükür çokda faydasını gördüm ama yarıdan sonrası olmuyor yapamıyorum çok sıkıldım çok

Cnm egzersizlerde mi sıkıntı var eş denemesinde mi?Eğer egzersizlerdeyse tek çözüm doğru nefes almak ve bol bol ıkınmak ben çok faydasını gördüm egzersizlerde..

Evet hatırladım ben doktoruma kasılma ve yanmaları sorduğumda gayet normal ilişki ye devam dedi ilişkiye girdikçe acılar azalacak dedi. Allah yardımcımız olsun.

ewet kızlar ne alemdesiniz bakayım norbitim gözün aydn ikinci ilişkide hepsi giriyo ilk yarısı oluyo tatlm tebrk ederm eweeetttt hadi boş boş oturmayın sormak istedklernz varsa sorablrsnz sewe sewe yardmcı olurum kızlar

ya ben nefes alıp vererek zar zorda olsa yarısını alıyorum ama sonra kal gelio ölece kalıyorum gitmio daha napcam ben ya

ya ben nefes alıp vererek zar zorda olsa yarısını alıyorum ama sonra kal gelio ölece kalıyorum gitmio daha napcam ben ya

canm bak ben yeneli 3 hafta oldu ama hala kendmi kasıyrm sanırsam sendede böyle bsey olablr kendnı kasınca girmiyo tam bide yönde sorun yasaynca braz cann acır popoya dogru itiyorsnz degilmi

canm bak ben yeneli 3 hafta oldu ama hala kendmi kasıyrm sanırsam sendede böyle bsey olablr kendnı kasınca girmiyo tam bide yönde sorun yasaynca braz cann acır popoya dogru itiyorsnz degilmi

evet ama bi türlü sonunu göremiyoruz senin nasıl oldu pozisyondur falan bana özelden anlatabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…