- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.901
Norbitnorbitimmmm hadi guzel haberlerini almak istiyorummm (
ah canım bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama ışte çalışmaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Norbitnorbitimmmm hadi guzel haberlerini almak istiyorummm (
hepimiz aynıyız canım ya bizde çok severek çok zorlu yollardan geçip bu yuvayı kurduk nereden bilebilirdik vaji olacağımızı rabbimin imtihanı sık dişini çalış canım
canım sen regl olmamışmıydın zaten yakın zamanda yanlışmı hatırlıyorum hatta yıl başına kadar filan diyorduk son günleri sayıyorduk sen regl din galiba ay ne çabuk oldun yine :26:
canım benim salı günü olmam gerekirdi 5-6 günü vardı ama tamda egzersiz yapmaya karar verip ilerleme kaydederken bir öncekinde olduğu gibi yine regl oldum nasip tabi herşey reglden sonra başlamak zaman alıyor ona üzülüyorum ama yapıcam kaçmak yok :)
ay zaman nasıl geçiyo daha dün gibiydi diğer regl gününü hatırlıyorum ( biz ha yenelim ha motive olalım derken regl oluyor ve başa dönüyoruz Rabbim yardım etsin ne zor yarabbi bu durum
reglden sonra kapanıyor orası sanki acılı oluyor eee alışana kadar bi kaç zaman geçiyor ama bu sefer acısada az az da olsa egzersiz yapacağım zamanla açılır inşallah arkadaşım ne olur sende katıl bana bak norbitimle tutunduk birbirimize bitene kadar gaz veriyoruz sende gel yanımızaaaa :) bizimle ol
ben bu regl den sonra bitirmek istiyorum artık tükendim olmalı artık bitirelim yani yeter gerçekten yeter yazık günlerimize aylarımıza yazık canım bune ya dünya acı cekiyoruz bu okadar zor olmamalı yapmalıyız sizinleyim tabi çünkü bıktımmm bitsin (
tamamdır tuttum saçından bir yere kaçamazsın ama gel hergün buraya lütfen çok uzun ayrılma özellikle egzersiz günleri seni bekliyoruzzz hep beraber ilerleyeceğizz
benimde o sıralarda biter aynı anda yaparız :)tmm canım pazar gününe temizleniyorum inş. hatta bi aksilik çıkmazsa deneme bile yapıcam boş kaldıkca geliyorum gelmeye daha çok çalışıcam bu iş bitsin inş. kurtulalım cidden durum çok ciddi artık kendimize gelmeliyiz..
kızlar herkezin sabri azaldı ne olur karamsarlığa kapılmayın bitecek birbirimize tutunup destek verelim shmarik arkadaşım söz verdim sana bitene kadar beraberiz daha kuzularimizi konuşacağız tütünün kızlar bize pes etmeyin
benimde o sıralarda biter aynı anda yaparız :)
norbitim de regl olacak bu sıra onunda olsa bitsede aynı anda girişsek şu işe aynı anda gelin olup anne olsak :)))
bize tutunmak isteyen arkadaşlarımızı sıkı bir çalışmaya bekliyoruzzz
inş. canımm ,inş. bu ay son çırpınmalarımız olur hepimizin..
ya genişletme derken kasları açma mı desem ne desem :) ya bende senin gibi düşünüyodum gncmr ama baktım altı aydır alışamıyorum başka yollar deneyim dedim artık birşey daha sorcam bu emla ya da anestolün etkisi nedir doktorum tavsiye etmemişti.uyuşturuyor mu gerçekten.ben lazer epilasyon yaptırdım.onda 1 saat önceden sürülüp streç filmle sarıyodum.içinde yazıyo bir saat diye.
canım sakın ümitsizliğe kapilma herşey kafada bitiyor. kendini üzme strese sokma hayat çok güzel yapamam dediğimiz birçok şeyi yapıyoruz yapmak zorundayız. bak ben 1 yıl 2 ay oldu evleneli. evlendiğimizin ilk gecesi kabustu. ben eşime dedim ki bu gece yapmayalım zaten ailemden ayrıldığım ilk gece çok üzülüyorum eşim yok yapacaz dedi ve ben bir kasıldım daha da açılamadım :) sonra hamile kaldım ilişkiye girmeden çok şaşkındık neyse doğum zamanım geldi özel hastanelere gittim durumumu anlattım hepsi sezeryan dedi. ben yok normal doğum olacak dedim. yok bir mucize olur dediler ve ben o mucizeyi gerçekleştirdim. normal doğum yaptım çok zordu ama yaptım şimdi oğlum 3 aylık ilk denemede yine olmadı dikiş ağrısı falan ama şimdi çok şükür kendiliğinden giriyor. bende senin gibiydim. kendini odakla yapacam de sakın ağlama erteleme bu gece başla ön sevişme yapın iş o noktaya gelince gözlerini kapat zevk almaya çalış hiçbirşey konuşma yapacaksın inanıyorum. hem acımıyor inan buna acısada ucunda ölüm mü var...
çırpına çırpına kanatlarımız olacak yafff :)) he he kaç aydır bu sitede olmanın hakkını verelim hadiii yeni gelenlere yardım edelim bizdeee
şimdi :
cecem ve norbitim hangi durumdasınız neler yapabiliyorsunuz nereden başlayacağız reglden sonra nasıl ilerleyeceğiz konuşalım planlayalım şartlandıralım kendimizii buyrunn bakalım :)
cnm bepanten tedavi edici sağlık açısından kullanıyor kanallar ilk kez açıldığından orda galiba bi dezenfekte etme durumu oluyo emla feci yakıyo ama uyuşturuyo ve hiçbi şekilde penisin girdiğini hissetmiyorsun böylece o esnetme alışma süresi dediğin sen anlamadan oluyo ama bak bana bi arkadaş çok güzel bir yazı yollamış ALLAH razı olsun ben şimdi onun dediklerini yapıcaam ve eminimde işe yarıcak:)sanada yollayabilirim istersen
çırpına çırpına kanatlarımız olacak yafff :)) he he kaç aydır bu sitede olmanın hakkını verelim hadiii yeni gelenlere yardım edelim bizdeee
şimdi :
cecem ve norbitim hangi durumdasınız neler yapabiliyorsunuz nereden başlayacağız reglden sonra nasıl ilerleyeceğiz konuşalım planlayalım şartlandıralım kendimizii buyrunn bakalım :)
Bunları yaptıktan sonra hangi pozisyonları öneriyor?
önce kendimle başlayayım bari ben yılbaşından önce egzersiz yapmaya karar verdim ama yalnız yapamadım o yüzden eşim yaptı önce bir parmak sonra iki parmak yaptı ama regl girdi araya sonra yine olmadı ara verdim taki geçen pazartesiye kadar iki gündür egzersiz yapmaya başladım ki birde ne göreyim yine reglim hımmm bide pazartesi ve salı 3 cm 5 cm sonrada 7 cm yapabildim devam edemedim egzersizden sonra tekrar 3-5-7-10... diye gidip p.. varmayı düşünüyorum hayırsıyla bide benim eş korkum yok rahat eş denemesi yapıyorum yanii ama o duvar denilen illeti bi aşamadım kasıyorum sanırım şimdi de egzersizle öle bi açacağım ki orayı p... kayıp gidecek inşallah hedefim bu :)
benimde eş korkum yok canım o konuda bende rahatım benim tek sorunum yarısından sonraki o takılan dar yer orda bi rahatlasam şak diye giricekde işte ona motive olmam lazım..