Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepimiz aynıyız canım ya bizde çok severek çok zorlu yollardan geçip bu yuvayı kurduk nereden bilebilirdik vaji olacağımızı rabbimin imtihanı sık dişini çalış canım

ben 2 sene uğrastım hiçbirzaman olmayacak dıye dusunurken bır gece karar verdım ve oldu yanı kafada bıttı hersey sızlernde olur emınım

canım sen regl olmamışmıydın zaten yakın zamanda yanlışmı hatırlıyorum hatta yıl başına kadar filan diyorduk son günleri sayıyorduk sen regl din galiba ay ne çabuk oldun yine :26:
canım benim salı günü olmam gerekirdi 5-6 günü vardı ama tamda egzersiz yapmaya karar verip ilerleme kaydederken bir öncekinde olduğu gibi yine regl oldum nasip tabi herşey reglden sonra başlamak zaman alıyor ona üzülüyorum ama yapıcam kaçmak yok :)

Son düzenleme:

ay zaman nasıl geçiyo daha dün gibiydi diğer regl gününü hatırlıyorum ( biz ha yenelim ha motive olalım derken regl oluyor ve başa dönüyoruz Rabbim yardım etsin ne zor yarabbi bu durum

ay zaman nasıl geçiyo daha dün gibiydi diğer regl gününü hatırlıyorum ( biz ha yenelim ha motive olalım derken regl oluyor ve başa dönüyoruz Rabbim yardım etsin ne zor yarabbi bu durum

reglden sonra kapanıyor orası sanki acılı oluyor eee alışana kadar bi kaç zaman geçiyor ama bu sefer acısada az az da olsa egzersiz yapacağım zamanla açılır inşallah arkadaşım ne olur sende katıl bana bak norbitimle tutunduk birbirimize bitene kadar gaz veriyoruz sende gel yanımızaaaa :) bizimle ol

ben bu regl den sonra bitirmek istiyorum artık tükendim olmalı artık bitirelim yani yeter gerçekten yeter yazık günlerimize aylarımıza yazık canım bune ya dünya acı cekiyoruz bu okadar zor olmamalı yapmalıyız sizinleyim tabi çünkü bıktımmm bitsin (

tamamdır tuttum saçından bir yere kaçamazsın ama gel hergün buraya lütfen çok uzun ayrılma özellikle egzersiz günleri seni bekliyoruzzz hep beraber ilerleyeceğizz

tamamdır tuttum saçından bir yere kaçamazsın ama gel hergün buraya lütfen çok uzun ayrılma özellikle egzersiz günleri seni bekliyoruzzz hep beraber ilerleyeceğizz

tmm canım pazar gününe temizleniyorum inş. hatta bi aksilik çıkmazsa deneme bile yapıcam boş kaldıkca geliyorum gelmeye daha çok çalışıcam bu iş bitsin inş. kurtulalım cidden durum çok ciddi artık kendimize gelmeliyiz..

kızlar herkezin sabri azaldı ne olur karamsarlığa kapılmayın bitecek birbirimize tutunup destek verelim shmarik arkadaşım söz verdim sana bitene kadar beraberiz daha kuzularimizi konuşacağız tütünün kızlar bize pes etmeyin

benimde o sıralarda biter aynı anda yaparız :)

norbitim de regl olacak bu sıra onunda olsa bitsede aynı anda girişsek şu işe aynı anda gelin olup anne olsak :)))

bize tutunmak isteyen arkadaşlarımızı sıkı bir çalışmaya bekliyoruzzz

inş. canımm ,inş. bu ay son çırpınmalarımız olur hepimizin..

inş. canımm ,inş. bu ay son çırpınmalarımız olur hepimizin..

çırpına çırpına kanatlarımız olacak yafff :)) he he kaç aydır bu sitede olmanın hakkını verelim hadiii yeni gelenlere yardım edelim bizdeee

şimdi :
cecem ve norbitim hangi durumdasınız neler yapabiliyorsunuz nereden başlayacağız reglden sonra nasıl ilerleyeceğiz konuşalım planlayalım şartlandıralım kendimizii buyrunn bakalım :)

cnm bepanten tedavi edici sağlık açısından kullanıyor kanallar ilk kez açıldığından orda galiba bi dezenfekte etme durumu oluyo emla feci yakıyo ama uyuşturuyo ve hiçbi şekilde penisin girdiğini hissetmiyorsun böylece o esnetme alışma süresi dediğin sen anlamadan oluyo ama bak bana bi arkadaş çok güzel bir yazı yollamış ALLAH razı olsun ben şimdi onun dediklerini yapıcaam ve eminimde işe yarıcak:)sanada yollayabilirim istersen

Setapp Allah bağışlasın bebeğini :) hamilelikte vajinismuslu bayanları ne gibi zorluklar bekliyor.muayene vs açısından bizi biraz aydınlatır mısın lütfen :)

canım ben pnisin zaten yarısını alabiliyorum o yüzden direk regl biter bitmez deneme yapıcam orasıda geniş oluyormuş diyorlar ya belki bu sefer o takıldıgım yeri aşarım kolayca yani inş. bi aksilik çıkmazsa deneme yapıcam biter bitmez aparat kullanmıyorum inş. biter bu dertte kullanmak zorunda kalmam..

yaa çok sevinirim merakla bekliyorum..off hep hamile kalmak için bu çabalarım.tam yumurtlama dönemim kasıldığım günlere gelince sinirden ölüyorum.şu an da yumurtlama dönemimdeyim inşalah aynı şeyleri yaşamam bu kez

önce kendimle başlayayım bari ben yılbaşından önce egzersiz yapmaya karar verdim ama yalnız yapamadım o yüzden eşim yaptı önce bir parmak sonra iki parmak yaptı ama regl girdi araya sonra yine olmadı ara verdim taki geçen pazartesiye kadar iki gündür egzersiz yapmaya başladım ki birde ne göreyim yine reglim hımmm bide pazartesi ve salı 3 cm 5 cm sonrada 7 cm yapabildim devam edemedim egzersizden sonra tekrar 3-5-7-10... diye gidip p.. varmayı düşünüyorum hayırsıyla bide benim eş korkum yok rahat eş denemesi yapıyorum yanii ama o duvar denilen illeti bi aşamadım kasıyorum sanırım şimdi de egzersizle öle bi açacağım ki orayı p... kayıp gidecek inşallah hedefim bu :)

benimde eş korkum yok canım o konuda bende rahatım benim tek sorunum yarısından sonraki o takılan dar yer orda bi rahatlasam şak diye giricekde işte ona motive olmam lazım..

benimde eş korkum yok canım o konuda bende rahatım benim tek sorunum yarısından sonraki o takılan dar yer orda bi rahatlasam şak diye giricekde işte ona motive olmam lazım..

canımm daha önce hiç mi egzersiz yapmadın ki nasıl buraya kadar geldin anlatır mısın ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…