Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şu an hiç istemiyorum ama cesaretimi toplarım umarım

Boşver ya ne kadar acımasız doktorlar var sinşr oluyorum bide ilmini okumuş hiç takma kafana bu üzücü durum seni yıkmak yerine hırslandırsın sorunu medet umduğumuz doktorlarda hiç bile yapamıyor bak onda olmayan güç sende var. Şimdi rahat bi duş al boy abdestinde rahatlarsın ve vajinanda açılır incele deliği bul sonrada kulak çubuğu sok keşfet parmak dene zaten bi kere bişey girince beyin kabul ediyor hadi bakalım nickin eager yani cesur hadi allah yardım etsin

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın sorun benim sorunum umarım iyiye giderse burdan size yazcam..

alemsin valla keşke yakın olsaydık tam benim kafadansin çok eglenirdik süper kanka olurduk çok guldum inşallah canım olacak artık bütün kalbimle inanıyorum

yakınız yaa bak hergün sen bana soruyorsun ben sana nasılsın diye soruyorum :))konuşmadığımız bi çok insanla yaşamaktansa sizlerle burda daha yakın olmak çok mutluluk verici bak vaji olduğumu annem bile bilmiyo ne kadar yakınız ki ben hepinize söyledim

şu an işteyim maalesef eve gidince umarım bir gelişme olur:) eager evet ama e si bile yok bende

şu an hiç istemiyorum ama cesaretimi toplarım umarım

hayır lütfen hırslandırdığını canım malesef acımasızca davranan insanlar var hayatımızda lütfen güçlü dur ve bu sorunu coz bende senin gibi yaptım 6 senem gitti senindemi gitsin kendini bilmez insanlıktan mahrum bi doktor böyle dedi diye birakma çok yanlış yaparsın suan eski günlerimi hatirlattin bana çok üzüldüm lütfen soylediklerimi dusun rica ediyorum sonra tekrar konusalim

haklısın sorun benim sorunum umarım iyiye giderse burdan size yazcam..

canım sadece senin değil hepimizin sorunu sorun demeyelim rabbin imtiihanı geçici bir dönem ne kadar çalışırsak o kadar çabuk atlatacağız :)

öyle canım haklısın hergün konuşuyoruz superde oluyor o kadar yakinizki bütün ozlimizi paylasiyoruz

şu an işteyim maalesef eve gidince umarım bir gelişme olur:) eager evet ama e si bile yok bende

Öyle dersen olmaz kendine pozitif mesajlar ver eve git duş al ben moralim bozukken yaparım sonrada rahatla ben komik diZi varsa int açıp yçalışmalara başla çubuk demedim olunca herşey bitirdim beynimde yapacagım diye.sonrası teferruat ilk iş vajınısmus birleyin girmesi sonrasında bi kaç gün egz aparatla adet sonra aparatımı kalımlaştırdım bi kaç gün egz yine bi başarısız eş denemesi ve ikincide oldu bu kadar süreç sana bağlı

Canım ya maşallah çok ii ilerliyordun niye böyle yaptın bilemedim sen baya cesursun sadece inan kendine yapabilirsin rahat bırak egzersizdede 7 den yukarıya çık motive et olacak de olur

Arkadasım t.ederım morel verdın bana.. Insan bazen gurur guyulmaya ıhtıyac duyuyor. Eşim gecen ama 1 sene oldu dedı.. Okadar anlayslı olmasına ragmen o böyle dedı. O söz benı cok üzdü söyledımde. Bunları söylemektncok gurur duyman gerekıyorda dedım. 7 cm ı yıne yapmaya calısıcam yıne.... Hayırlısıyla bebegımde olsun ıstıyorum. Kızlar üzülüyorum.. Arkadasm sen yenenlerdenmısın hangı asamadasın

bende de vardı aynı sorun ama ilk 1ay yapamadık biz.
bazıları dokundurmyomuş bile,okadar korkuyomuş yani. benim sadece kendimi sıkmaktan kasmaktan olmadı.
doktor bana kolay atlatabilirsin psikolojik bi tedaviyle dedi.ben tedavi filan görmedim ama eltimin önerisi üzerine vazelin kullandım ve o gün oldu :) inşallah sizinde sıkıntılarınız geçer bir an önce...

Kızlar napıyorsunuz? Benım bıkac gündür morel bozuldu egzersızde yapmadım. Yenmek ıstıyorum Rabbim yardım et.. 1-2 günde reglım gecıktı.gebelik şüphesı var. Hayırlısı..

canım keşke önce tamamen yenmeye odaklansan zaten bitti sayılır uzayıp gidiyor, bence bebeğe odaklandın ondan aksatıyorsun bilirim nasıl bir özlem ama önce yenmek daha önemli, doğumdan sonra genişler diye düşünüyorsunuz çoğunuz ama hamilelikte ultrasonla bakılabiliyor, parmakla muayene edilebiliyor 100 tane vajinusmuslu tanıdıysam 90 ı normal doğum yapamadı doğum da korktuğumuz bir konu, sonda takılacak diye kabusum olmuştu benim yendiğim halde, bebek olduktan sonra vakit ayırmak zor bütün vaktinizi alıyor şimdi vakit varken yenmek en güzeli 2 gün üzerine düş lütfen.

Anlıyorum. Bu özlem herkezın aklında ıster ıstemez.buay aslında sadece egzersıze odaklandmfakat dha regl olmadm buyüzden düşünmeye basladım. Gecen yıne ağladım güclü olmaya calısıyorum ama olmuyor.. Dua edelım inşaAllah arkadasım sağol. Vajı vajı.. Gözümüzde büyütmeden yapıyormusuz gıbı yapmayıdenemek lazım takmamak.. Rabbim senbüyüksün..

Nasıl yendın pekı vazelın yanında anestol pomad flan kullandınmı? O uyusturuyor bıraz.vazelınlede denıcem kafaya koyucam saatler sürsede... Bızdede bır sorun yok ellemede ön sev. De sadece o girme mevzusu..

Selamm kizlarrr bi kac gundur vajiyle ilgili hic bis duymak istemydum onun icin siteye bile girmedim ama dun. Bi bakiyim dedim kaldigim yerden okudum tekrardan bi cesaret geldi sbah esim denemek istedi tabi on sevisme falan olmadan gerci hep oyle oluyo bende ialanma falan olmadigi icin yine ittim yakklastirmadim obuyuyunca kalktim egzersizin basina normald bakkal mumuyla yapiyodum sonra onu kalinlastirdim ama alamadim onu. Bugun eldivene kulak copu koyup denedim ilk once 8 cop denedim daha sonra 15 cople yaptim dedikleri gibi yon onemli direk sokmaya calisinca can aciyi ama popoya egimli sokunca direk giriyo 15 kulak copu 6 cm falan yaptigim aparat 9 cm onu alamadim ama yonunude dogru yaptim ama onda takildim kaldim yine duvar

Nasıl yendın pekı vazelın yanında anestol pomad flan kullandınmı? O uyusturuyor bıraz.vazelınlede denıcem kafaya koyucam saatler sürsede... Bızdede bır sorun yok ellemede ön sev. De sadece o girme mevzusu..

başka hiç bişey kullanmadım canım. kimseye anlatamadımda doktora gittiğimi. ancak 1 ay sonra eltime söyleyebildim oda vazelinle yapmış.güzelim balayı mahvoldu bu yüzden. 10 dakikada bitti. ama tabi ona odaklanmamaya çalıştım. hani kendimi kasmamaya salmaya çalışıyorum ama olmuyo diyoruzya. eşim girdiğinde bi dur dedim şimdi salıcam kendimi dedim zor oldu ama oldu. yani sende çok kasıyosan kendini gevşemeye çalış. bide biz ileri geri yapmadık, ileri biraz daha ileri biraz daha biraz daha derken oluverdi biraz açık konuştum anlaman açısından kusura bakma :)

canım sakın ümitsizliğe kapilma herşey kafada bitiyor. kendini üzme strese sokma hayat çok güzel yapamam dediğimiz birçok şeyi yapıyoruz yapmak zorundayız. bak ben 1 yıl 2 ay oldu evleneli. evlendiğimizin ilk gecesi kabustu. ben eşime dedim ki bu gece yapmayalım zaten ailemden ayrıldığım ilk gece çok üzülüyorum eşim yok yapacaz dedi ve ben bir kasıldım daha da açılamadım :) sonra hamile kaldım ilişkiye girmeden çok şaşkındık neyse doğum zamanım geldi özel hastanelere gittim durumumu anlattım hepsi sezeryan dedi. ben yok normal doğum olacak dedim. yok bir mucize olur dediler ve ben o mucizeyi gerçekleştirdim. normal doğum yaptım çok zordu ama yaptım şimdi oğlum 3 aylık ilk denemede yine olmadı dikiş ağrısı falan ama şimdi çok şükür kendiliğinden giriyor. bende senin gibiydim. kendini odakla yapacam de sakın ağlama erteleme bu gece başla ön sevişme yapın iş o noktaya gelince gözlerini kapat zevk almaya çalış hiçbirşey konuşma yapacaksın inanıyorum. hem acımıyor inan buna acısada ucunda ölüm mü var...

süpersin işte ne güzel ilerlemişsin devam bıkmak yok...

ayen bende anlatmadım aıleye flan. Böylece dha üzülmüş olucagmıdüşündüm. Denıcem vazelınle gevsemeye cok odaklanmayacalısıyorum o giriş ve yarısına gelınce zorlanıyorum. Kalcama bır agrı gırıyorum batıyor. Bende acık konusuyorm canm hıc ö.degıl dha yardımcı olmus oluyorsun bnm acımdan sağol grckten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…