Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbim sanada acilinden şifa versin arkadasım yanlız ümitsiz olma stres yapma bunlarda etkiliyor biliyorsundur sanırım akışına bırak tedavini ol gerisi takdir canım

canım benım cok guzel bır sekılde yazmıssın umarım en yakıN zamanda hamıle kalırsın bende 2.denememdeyım hersey 4 gun sonra bellı olcak beklıyorum Rabbımın takdırı ol derse olur olma derse olmaz hayırlısı ALLAHTAN

Allah insallah hayirli bir evlat verir sana en kisa zamanda

Malesef ki vaji için harcadığımız günler bir daha geri gelmiyor...
Giden bizden gidiyor, tamiri olmuyor bazen...

Allah acil şifalar verir inşallah canım...

merhaba kızlar mesajlarınızı okumadım ama az çok tahmin edebiliyorum bende 2 yıl çektim o sıkıntıyı.ankarada bi doktor yardım etti kurtulduk çok şükür.yaklaşık 6 yıl oldu. aileden kimseye söylemedik.eşimle ikimiz hallettik zaten eşin yardımcı olmazsa çekilmez olur.hafta sonları ankaraya gidiyorduk.ben ilk önce psikolojik tedavi oldum.kaygılarım,sıkıntılarım,beklentilerim bunun üzerine konuştuk.sonra alıştırmalar yaptırdı.küçük parmağımın önce bir boğumunu vajinama soktum sonra tümünü,sonra orta parmağımı,sonra iki parmağımı sonra eşimin parmağını.tabi aralıklarla hafta hafta.derken penise geçtik çok az baş kısmını sonra biraz fazlasını biraz daha fazlasını derkennn en son yine iş bana düştü sıktım dişimi.böylelikle hallettik.şuan anlattıklarım çok kolay gibi ama hepinizin sıkıntısını çok iyi biliyorum.ben eşimle ufaktan ufaktan bişeyler yapmaya başlarken korunmadım hamile kaldım.hamile kalınca sanki vajinamın içi genişledi gibi rahatladım ve bol bol yaptık.şimdi ikinci kere hamileyim ikizim olucak.düşünün vajinsmustan 3 çocuğa...ve üzerinden 6 yıl geçti.emin olunki sıkıntılarınız geçecek birazda sizin gayretlerinizle.evde yanlızken benim dediğim parmak egzersizlerini yapın.uzanın rahatlayın ve yapın.utanmayın,benim o doktorum bana aynanın karşısına geçip vajinamı incelememi istemişti neye benzediğini söyle demişti yani utanmayın,kendinizden vajinanızdan.parmağınızı sokmaktan.yardımcı olabildimmi bilmiyorum aama sorularınızı yanıtlarım.allah sizlerin eşine sabır versin ve en çokda size.ama şunud söyleyim eşiniz bazen isyan ederse çok görmeyin.benim eşim 2 paralık adamlar yapıyor,çocukları var şu halimize bak,onu yapmışta kim ölmüşki derdi.bende biliyordum ama beynime bunu anlatamazdım.profösyonel birinin yardımı şart.yada böyle formların desteğiyle.ölümden başka herşeye çare var.öptüm hepinizi

ne kadar guzel sıkılmada sonuna kadar okudum ...cok tesekur ederım kendı adıma ...o kadar guzel yazmıısnkı ...destegın ııcn tesekurler .....pekı dogumun nasıldı sezeryanmı normalmı yaptın

günaydın kızlar. yazılarınızın birazını okudum. arya çok güzel anlatmış yaşadıklarını.. tşkler.
ben 2,5 yılllık evliyim bende bi dönem vajinismus yaşadım ama bitti şu an hamileyim . o günleri beynimden silmek istiyorum. herkes balayını cicim aylarını yaşarken ben kabuslardaydım. neyseki bitti ve bebişimi bekliyorum artık :))
HERKESıN GENÇLıK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN...

günaydın
kızlar sanırım ben hamileyimmm :CüvCüv: dün test yaptım çift çizgi belirgin bir şekilde çıktı ama güvenemiyorum yarın tahlil yaptıracam bugün malesef tatil

günaydın dünyanın en güzel ve en cesur hatunları a.s.amanda aman bebiş bekleyenler varmışşşşş Allah hayırlı evlatlar kolay hamilelikler nasip etsin....korkularını atıp parmak egzersizlerinde ilerleyenler varmışşşş ohhhhh ne güzelllll hihoyyyt hiç acımadığını anlayanlar varmışşşş (söylemiştik diyecem) süprizzzzzdahada bi cesaretlenip heveslenenler varmışşşşş yerim ben sizi...hepinizle gurur duydum işte görmek istediğimiz tablo buydu...vajiye açtığınız savaşta 1-0 öndesiniz kızım siz bu azimle varyaaaaa ooooooo hemencecik yeneceksiniz alkisalkisalkiskorksun sizden vajiii...amaaaan vajide neymiş yok öyle bişeyyyyy bu forumda hiç vajili kalmayacak kökünden kazıyacağız vajiyi...pamuk eller vajiyeeee hadi bakalım kolay gelsin...:dance:

bence yaparla rbı sor ıstersen telefonla

ya ilk ilişkim çok komikti ya yapmaya başladıktan sonra pozisyon değiştitmeye çalıştık çıkmasın diye şekilden şekile girdik...:kedi:hihoyyyt ya şimd tek sorun tam alışamadım ilişki sonrası yanma oluyo bu normalmı bilgilendirir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…