Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ilk ilişkim çok komikti ya yapmaya başladıktan sonra pozisyon değiştitmeye çalıştık çıkmasın diye şekilden şekile girdik...:kedi:hihoyyyt ya şimd tek sorun tam alışamadım ilişki sonrası yanma oluyo bu normalmı bilgilendirir misiniz?
evet tatlım normal ilk seferde vajiyi yenenler için başka bir sayfa var bence o sayfaya gir merak ettiklerine orda daha iyi cevap bulabilirsin.

mrhaba kızlarr...benim bi sorum olacak.engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.erken boşalmayla ilgili ne yapmak gerekir?

Merhaba canım,

Onun için yapacak birşey yok malesef hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bizim kadar eşlerimizde heyecan yapıyor... bazı arkadaşlar geciktiricilerin yan etkilerinden bahsetmişlerdi 1. es geçip en iyisi 2. denemek hihoyyyt

merhaba arkadaşlar.....
evet venüsten sürekli söylüyodunuz ama insan kendi yaşayınca anlıyor işte....
cumadan beri işaret parmağımı ve iki gündr de orta parmağımı da alabiliyorum.... zemuszemus
hatta yanlış anlamadıysam dün meraktan prezrvtfe iki parmğ geçirdim sanki ilk boğum kayboldu ama? akannehir devam etmedm hem fazla olmadı tek parmk yapalı diye hem de psikolog cmt arayp çarş ya kadar sen 3 gün de eş parm cmt de gelin demişti....
yani bugün eş parm. sırası birazcık heyecanlıyım... CADIARZU
yani ilk giriş yolunu bulursa gerisi tamam da parmağı da benim başparmağım kalınlğnda sanki kafamçokkarıştı

eelifes arkadaşım
önce tebrkler çift çizgi için a.s.
sen sanrm benim gittğm merkezde tedavi olmuştn (ank da maltepe camii orda diyim rahatsz olursn belki isim vermemden)
tam olarak egzrsze başladıktan sonra ne kadar sürmüştü....?
iki parmak ve p...s diye mi gidiyor seanlar....
aslında kendm devam etmeyi düşünüyrdm ama psikoloğa gelmicem diyemiyorum....
ne önerirsin çok etkili mi sence hani başladım ya sanki yapıcam kendi kendime ama.....
gerçi oranın jinekoloji servisinden de yararlanyrm adet düzszliği için felan........
???

hephüzünlü arkadaşım,

ne güzel ilerlemeler kaydediyorsun çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca devamı gelicek merak etme en zorunu başardın bilinç altına vajiye bişey girebileceğini ve hiç acımadığını ispatladın...gelelim eş parmağına...her geçen gün daha kolay gelecek egzersizlerin eş parmağı inanki çok rahat oluyor benim eşimin parmaklarıda kalındı bende ilk zamanlar tırsmıştım ama her zamanki gibi gereksiz asılsız bir endişeydi sende aynı şekilde hissedeceksin merak etme kendi parmağından daha kolay gelecek sen tut ve sen yerleştir eşin hiç kıpırdamasın tamamen yerleştirip kendini hazır hissettiğin zaman eşine kıpırdatmasını söyle çok enteresan bi his oluşuyo içinde parmağı ilk aldığın zamanki gibi sonra alıştıkça sokup çıkarma işini hızlandırıp yapabilrsiniz...

bu arada crescent ve rabia sizi unuttum sanmayın neredesiniz kaçaklar ? :eek:klava: bekliyorum burada bir an önce gelin naptınız ne ettiniz ?

rabbim en kısa zamanda bebişinizi kucişinize almayı nasip etsinn,,,benim eşim de çok istiyo,,,vajiyi yeneli 3 hafta oldu daha,,,biraz daha zaman geçsin diyorum ,,,bakalım hayırlısı artık,,,siz yendikten kaç ay sonra bebiş çalışmalarına başladınız...?

aslını ıstersen bn hemen basladım:))))

X