-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.861
evet tatlım normal ilk seferde vajiyi yenenler için başka bir sayfa var bence o sayfaya gir merak ettiklerine orda daha iyi cevap bulabilirsin.ya ilk ilişkim çok komikti ya yapmaya başladıktan sonra pozisyon değiştitmeye çalıştık çıkmasın diye şekilden şekile girdik...:kedi:hihoyyyt ya şimd tek sorun tam alışamadım ilişki sonrası yanma oluyo bu normalmı bilgilendirir misiniz?
mrhaba kızlarr...benim bi sorum olacak.engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.erken boşalmayla ilgili ne yapmak gerekir?
günaydın
kızlar sanırım ben hamileyimmm :CüvCüv: dün test yaptım çift çizgi belirgin bir şekilde çıktı ama güvenemiyorum yarın tahlil yaptıracam bugün malesef tatil
amınnnnnnnnnnnnnn valahı baksana beklıyoruz...ıhsalhhh canım ya:Saruboceq:tebrık ederım canım darısı benım ve baharın basına ve tabı tum ısteyenlerın basına
tatlım eşin prezervatif kullansın bi de ilişki sırasında başka şeyler düşünsün başka şeylere odaklansın bunlar süreyi uzatır ama yeterli olur mu bilmemmrhaba kızlarr...benim bi sorum olacak.engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.erken boşalmayla ilgili ne yapmak gerekir?
amınnnnnnnnnnnnnn valahı baksana beklıyoruz...ıhsalhhh
canım ya:Saruboceq:[/QUOTE
benım bu hafta sonu bellı olcak senın ne zaman canım
amınnnnnnnnnnnnnn valahı baksana beklıyoruz...ıhsalhhh
canım ya:Saruboceq:[/QUOTE
benım bu hafta sonu bellı olcak senın ne zaman canım
canım inşlh hayırlı haberlerle gelirsinizz,,,:tomato:
canım inşlh hayırlı haberlerle gelirsinizz,,,:tomato:
sagol cnm ınsallah dua et cnmm
sagol cnm ınsallah dua et cnmm
rabbim en kısa zamanda bebişinizi kucişinize almayı nasip etsinn,,,benim eşim de çok istiyo,,,vajiyi yeneli 3 hafta oldu daha,,,biraz daha zaman geçsin diyorum ,,,bakalım hayırlısı artık,,,siz yendikten kaç ay sonra bebiş çalışmalarına başladınız...?
rabbim en kısa zamanda bebişinizi kucişinize almayı nasip etsinn,,,benim eşim de çok istiyo,,,vajiyi yeneli 3 hafta oldu daha,,,biraz daha zaman geçsin diyorum ,,,bakalım hayırlısı artık,,,siz yendikten kaç ay sonra bebiş çalışmalarına başladınız...?
aslını ıstersen bn hemen basladım:))))
tebrık ederım canım darısı benım ve baharın basına ve tabı tum ısteyenlerın basına
eelifes
tebrikler canım.
çift çizgiyse doğrudur canım...