- 19 Şubat 2010
- 257
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.821
sabah sabah karamsar bir hal içersindeyim.sebebimi? sebep eşim kızlar.beni hiç anlamıyor.ben bu vajiyi yenemeyeceğim.çünkü bana hiç destek olmuyor.sanki bu konu hiç açılmaması gereken bir konu.sankikendikendine çözülecek.2,5 yıldır bu konuyla ilgilihiçbirşey yapmadı.şuan psikologa gitmeye başladık ama yine hiç oralı olmuyor.zaten daha öncede anlattığım gibi artık tedavi için gelemyeceğinide söyledi.ben ne kadar çırpınırsam çırpınayım sanırım hiç faydası olmayacak.ben adama bu sorun üzerene hiçbişey demesem inanın bir ömür böyle geçicek.ben çok şey mi istiyorum bilmiyorum sadecebana destek olmasını istiyorum.bakıyorum hiç bir girişim yok.kafa yıyiyorum.herşey bana çok görülüyorsanırım bu hayatta.artık anne olmak benim için bir hayal...kendimibitmiş tükenmiş hissediyorum.parmakegzersizleri...ben yapsam ne olacak eşimle yapmam gerektiğinde yapmayacak biliyorum.ben kendi kendime napim yaaa? çok seviyorum onu ama bu sessizlik sakinlik öldürüyor beni klava:
Benim eşimde aynısını yaptı hiç ilgilenmedi . Hatta bilmeyen kalmadı herkeslere yaydı bu olayı . Senin çok güçlü olman gerek . Sende onu umursama ve devam et eğzersizlerine sen tek başına birşeyler yapmaya çalış inan zamanla düzelir. Yeterki sen kendini bırakma ..Umutsuz olma.. doktoru ihmal etme.. İnan bir kere eşim doktora gidelim demedi her randevuyu ben kendim aldım mecbur kaldı götürmeye. Sen inatla devam et. Güzel günler seni bekliyor emin ol..:1hug: