Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendimi çok güzçsüz hissediyorum artık.sanki istemiyorda ben zorluyorum.alla allahhh...senağlama
hayır olurmu ıstemyor falan onlarında psıkolojılerı cok bozuluyor ......bızlerı uzmek ıstemıyorlar onlarda durumun cıddıyetındeler bence pes etme savas ve basar kendını hazır hıssettıgınde olucaktır ...

canım benim eşim de hiç destek olmadı bana ben seninle bir ömür bu şekilde yaşarım dedi.lütfetti!!!ama ben pes etmedim bütün egzersizleri tamamladım.hiç eş parmağı da yapmadık.onun yerine mum denedim.ve artık kendimi hazır hissettiğimde deneyelim dedim ve başardık.sen yeter ki başarmak iste eşinin desteği olmadan da başarabilirsin.haaa tabiki o da desteklese mükemmel olur ama bazı erkekler böyle işte:KK43:(
alkisalkisalkis

sabah sabah karamsar bir hal içersindeyim.sebebimi? sebep eşim kızlar.beni hiç anlamıyor.ben bu vajiyi yenemeyeceğim.çünkü bana hiç destek olmuyor.sanki bu konu hiç açılmaması gereken bir konu.sankikendikendine çözülecek.2,5 yıldır bu konuyla ilgilihiçbirşey yapmadı.şuan psikologa gitmeye başladık ama yine hiç oralı olmuyor.zaten daha öncede anlattığım gibi artık tedavi için gelemyeceğinide söyledi.ben ne kadar çırpınırsam çırpınayım sanırım hiç faydası olmayacak.ben adama bu sorun üzerene hiçbişey demesem inanın bir ömür böyle geçicek.ben çok şey mi istiyorum bilmiyorum sadecebana destek olmasını istiyorum.bakıyorum hiç bir girişim yok.kafa yıyiyorum.herşey bana çok görülüyorsanırım bu hayatta.artık anne olmak benim için bir hayal...kendimibitmiş tükenmiş hissediyorum.parmakegzersizleri...ben yapsam ne olacak eşimle yapmam gerektiğinde yapmayacak biliyorum.ben kendi kendime napim yaaa? çok seviyorum onu ama bu sessizlik sakinlik öldürüyor beni :eek:klava:

Benim eşimde aynısını yaptı hiç ilgilenmedi . Hatta bilmeyen kalmadı herkeslere yaydı bu olayı . Senin çok güçlü olman gerek . Sende onu umursama ve devam et eğzersizlerine sen tek başına birşeyler yapmaya çalış inan zamanla düzelir. Yeterki sen kendini bırakma ..Umutsuz olma.. doktoru ihmal etme.. İnan bir kere eşim doktora gidelim demedi her randevuyu ben kendim aldım mecbur kaldı götürmeye. Sen inatla devam et. Güzel günler seni bekliyor emin ol..:1hug:

hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım.kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyordumki karşıma çıktınız.bana güç verdiniz.siz olmasanız ben bu işin ucunu bırakıcam gidicek.hepinizi çok öpüyorum.allah hepimize güç versin yaşadığımız bu illetten kurtarsın.

hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım.kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyordumki karşıma çıktınız.bana güç verdiniz.siz olmasanız ben bu işin ucunu bırakıcam gidicek.hepinizi çok öpüyorum.allah hepimize güç versin yaşadığımız bu illetten kurtarsın.

Amin inşallah kaydirigubbakcemile2

canım sen azimli olursan başarabilirsin.Kendi kendine söz ver başaracağım diye inanki o zaman daha çabuk ilerliyor insan.Ben ilk başta çok tırsardım parmakla bile dokunamazdım ama hırs yaptım ya olcak ya olcak diye ve kısa sürede bşardm şimdi kendime kızıyorum 1.5yıl niye beklemişim diye.İnşallah en kısa zamanda sende kurtulursun

canım sen azimli olursan başarabilirsin.Kendi kendine söz ver başaracağım diye inanki o zaman daha çabuk ilerliyor insan.Ben ilk başta çok tırsardım parmakla bile dokunamazdım ama hırs yaptım ya olcak ya olcak diye ve kısa sürede bşardm şimdi kendime kızıyorum 1.5yıl niye beklemişim diye.İnşallah en kısa zamanda sende kurtulursun

AMİN CANIM.BAŞARICAM ALLAHIN İZNİYLE hihoyyyt MAVİ TAKIMA GEÇİCEM İNŞALLAH

merhaba arkadaşlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. kızım olacak baharcıııııııımmm.....
cıddımısın yaaaaa .ınan tuyleırm dıken dıken oldu aglaycam sımdı o kadar yanı ....onec saglık versın RABBIM cok cıcı bır kzın olsun ıhslahhh ....banada nasıp etsın ALLAH ...o kadar cokıstıyorumkı anlatamam sıze ....hele hele bır kızm olmasını tabı ALAH bılır ...zehracım senın bebegınıde o kadar cok merak eıdyorumkı ..senle aynı zman cabalıyoduk ama sen bendne hızlı cıktın....
aysecık beebgın anneısnı uzmeden hemen gelsın.....:nazar:

melser-ak arkadaşım özele mesaj atamıyorum. canım benim allahın izniyle yenersin inşallah.senin için dua edicem.bizde sizin gibi çocuk özlemi çekiyoruz.benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın ve akrabalarının çocukları oldu.inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.benimle yaşadıklarını paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.acil şifalar canım.sevgiyle kal.

Kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Vajinismusu eninde sonunda yeneceksiniz öyle yada böyle binlerce çözümü var kegel,nefes,reçete seç al sana uydur başla biryerden çözülüyor... tam 3 sene uğraştım daha doğrusu erteledim erteledim ah ah ertelemez olsaydım! değermiymiş yazık olmuş koskoca 3 seneme şimdi başka birşeyle uğraşıyorum asıl sorun buymuş, asıl yük ,asıl çaresizlik insananın iradesinin yetemeyeceği durummuş bebeğim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pcosum ben soğan suyu dahil tüm bitkileri içiyorum neredeyse ama dedimya olması benim irademi aşıyor herşeyde allahın izninin olması gerekir elbette ama vajinismusu yenmek sizin elinizde ben reçete sayesinde yendim malesef kegel yapamadım ağladım ağladım ağladım ama suymuş diyorum şimdi onlar gözyaşı değilmiş şimdi kalbim ağlıyor bakın duam sizlerle eşinizi yıpratmayın, kendinizi yıpratmayın, en önemlisi evliliğinizi yıpratmayın silkelenin benim gibi kendinize gelin ya olacak bu gece deyin! birkezde benim bu yazdıklarımdan sonra deneyin giden gelmezki eşinizin saygısı, sevgisi, anlayışıda bir yere kadar anlıyorum ben sizleri ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum ama şuan elinizdekilerin gitmesi azalması daha zor bir durum olur. sizler için yazıyorum kendim için yazıyorum zor zor zor biliyorummmmmmmmmmmmmmmmm ve diyorumki aslında okadarda zor değilmiş beynime kilitlediğim acı o kasılmalar nerede şimdi yokki ben ne yapmışım diyorum yaşım 27 eşimi 8 yıldır tanıyorum ve seviyorum... ah rabbim benide bebek isteyen tüm kadınlarında dualarını boş çevirme sizleri seviyorum belki sert yazıyorum biraz, ama inanın sizleri düşündüğüm için bunlar dökülüyor kalemimden şuanki hislerimi rabbim biliyor nasıl çıkmazdayım nasıl zordayım ellerim rabbime nasıl dönük anlatamam rabbim sizlere bu sorunu vermesin 4 senelik evliliğimde 10 yaş yaşlandım

melser-ak arkadaşım özele mesaj atamıyorum. canım benim allahın izniyle yenersin inşallah.senin için dua edicem.bizde sizin gibi çocuk özlemi çekiyoruz.benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın ve akrabalarının çocukları oldu.inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.benimle yaşadıklarını paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.acil şifalar canım.sevgiyle kal.

Canım umarım sende vajinismusu yenersin duam sizlerle

X