Kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vajinismusu eninde sonunda yeneceksiniz öyle yada böyle binlerce çözümü var kegel,nefes,reçete seç al sana uydur başla biryerden çözülüyor... tam 3 sene uğraştım daha doğrusu erteledim erteledim ah ah ertelemez olsaydım! değermiymiş yazık olmuş koskoca 3 seneme şimdi başka birşeyle uğraşıyorum asıl sorun buymuş, asıl yük ,asıl çaresizlik insananın iradesinin yetemeyeceği durummuş bebeğim olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pcosum ben soğan suyu dahil tüm bitkileri içiyorum neredeyse ama dedimya olması benim irademi aşıyor herşeyde allahın izninin olması gerekir elbette ama vajinismusu yenmek sizin elinizde ben reçete sayesinde yendim malesef kegel yapamadım ağladım ağladım ağladım ama suymuş diyorum şimdi onlar gözyaşı değilmiş şimdi kalbim ağlıyor bakın duam sizlerle eşinizi yıpratmayın, kendinizi yıpratmayın, en önemlisi evliliğinizi yıpratmayın silkelenin benim gibi kendinize gelin ya olacak bu gece deyin! birkezde benim bu yazdıklarımdan sonra deneyin giden gelmezki eşinizin saygısı, sevgisi, anlayışıda bir yere kadar anlıyorum ben sizleri ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum ama şuan elinizdekilerin gitmesi azalması daha zor bir durum olur. sizler için yazıyorum kendim için yazıyorum zor zor zor biliyorummmmmmmmmmmmmmmmm ve diyorumki aslında okadarda zor değilmiş beynime kilitlediğim acı o kasılmalar nerede şimdi yokki ben ne yapmışım diyorum yaşım 27 eşimi 8 yıldır tanıyorum ve seviyorum... ah rabbim benide bebek isteyen tüm kadınlarında dualarını boş çevirme sizleri seviyorum belki sert yazıyorum biraz, ama inanın sizleri düşündüğüm için bunlar dökülüyor kalemimden şuanki hislerimi rabbim biliyor nasıl çıkmazdayım nasıl zordayım ellerim rabbime nasıl dönük anlatamam rabbim sizlere bu sorunu vermesin 4 senelik evliliğimde 10 yaş yaşlandım