- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.821
hayır olurmu ıstemyor falan onlarında psıkolojılerı cok bozuluyor ......bızlerı uzmek ıstemıyorlar onlarda durumun cıddıyetındeler bence pes etme savas ve basar kendını hazır hıssettıgınde olucaktır ...kendimi çok güzçsüz hissediyorum artık.sanki istemiyorda ben zorluyorum.alla allahhh...senağlama
alkisalkisalkiscanım benim eşim de hiç destek olmadı bana ben seninle bir ömür bu şekilde yaşarım dedi.lütfetti!!!ama ben pes etmedim bütün egzersizleri tamamladım.hiç eş parmağı da yapmadık.onun yerine mum denedim.ve artık kendimi hazır hissettiğimde deneyelim dedim ve başardık.sen yeter ki başarmak iste eşinin desteği olmadan da başarabilirsin.haaa tabiki o da desteklese mükemmel olur ama bazı erkekler böyle işte(
sabah sabah karamsar bir hal içersindeyim.sebebimi? sebep eşim kızlar.beni hiç anlamıyor.ben bu vajiyi yenemeyeceğim.çünkü bana hiç destek olmuyor.sanki bu konu hiç açılmaması gereken bir konu.sankikendikendine çözülecek.2,5 yıldır bu konuyla ilgilihiçbirşey yapmadı.şuan psikologa gitmeye başladık ama yine hiç oralı olmuyor.zaten daha öncede anlattığım gibi artık tedavi için gelemyeceğinide söyledi.ben ne kadar çırpınırsam çırpınayım sanırım hiç faydası olmayacak.ben adama bu sorun üzerene hiçbişey demesem inanın bir ömür böyle geçicek.ben çok şey mi istiyorum bilmiyorum sadecebana destek olmasını istiyorum.bakıyorum hiç bir girişim yok.kafa yıyiyorum.herşey bana çok görülüyorsanırım bu hayatta.artık anne olmak benim için bir hayal...kendimibitmiş tükenmiş hissediyorum.parmakegzersizleri...ben yapsam ne olacak eşimle yapmam gerektiğinde yapmayacak biliyorum.ben kendi kendime napim yaaa? çok seviyorum onu ama bu sessizlik sakinlik öldürüyor beniklava:
hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım.kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyordumki karşıma çıktınız.bana güç verdiniz.siz olmasanız ben bu işin ucunu bırakıcam gidicek.hepinizi çok öpüyorum.allah hepimize güç versin yaşadığımız bu illetten kurtarsın.
hepinize çok çok teşekkür ederim canlarım.kendimi o kadar yalnız o kadar çaresiz hissediyordumki karşıma çıktınız.bana güç verdiniz.siz olmasanız ben bu işin ucunu bırakıcam gidicek.hepinizi çok öpüyorum.allah hepimize güç versin yaşadığımız bu illetten kurtarsın.
canım sen azimli olursan başarabilirsin.Kendi kendine söz ver başaracağım diye inanki o zaman daha çabuk ilerliyor insan.Ben ilk başta çok tırsardım parmakla bile dokunamazdım ama hırs yaptım ya olcak ya olcak diye ve kısa sürede bşardm şimdi kendime kızıyorum 1.5yıl niye beklemişim diye.İnşallah en kısa zamanda sende kurtulursun
Merhaba kızlar, mutluyum kaydirigubbakcemile2
hayrola canım neden mutlusun bakalım
cıddımısın yaaaaa .ınan tuyleırm dıken dıken oldu aglaycam sımdı o kadar yanı ....onec saglık versın RABBIM cok cıcı bır kzın olsun ıhslahhh ....banada nasıp etsın ALLAH ...o kadar cokıstıyorumkı anlatamam sıze ....hele hele bır kızm olmasını tabı ALAH bılır ...zehracım senın bebegınıde o kadar cok merak eıdyorumkı ..senle aynı zman cabalıyoduk ama sen bendne hızlı cıktın....merhaba arkadaşlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. kızım olacak baharcıııııııımmm.....
merhaba arkadaşlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. kızım olacak baharcıııııııımmm.....
merhaba arkadaşlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim. kızım olacak baharcıııııııımmm.....
melser-ak arkadaşım özele mesaj atamıyorum. canım benim allahın izniyle yenersin inşallah.senin için dua edicem.bizde sizin gibi çocuk özlemi çekiyoruz.benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın ve akrabalarının çocukları oldu.inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen herkese.benimle yaşadıklarını paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.acil şifalar canım.sevgiyle kal.