-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.721
nasıl gittiğin gibisin iyide para vermedinmi?tedavi bitmeden yollamıyorlarki?hakkını arasaydın ya ben başaramadım deseydin ya.
Kizlar merhaba ben aparatimin kalinini 10 cm saniyodum olctum az once 11.5 cm mis bir kac gundur bunla yapabiliyorum artik 10 cm zaten sukur cocuk oyucagi olda ki ilk zamanlar onlada yapamazdim hic demekki bolca denedikce insan daha kolay yapabiliyi insalah esli denemedede yapabilirim bunu bir kac gun daha yapip alisayim iyice.
Kizlar merhaba ben aparatimin kalinini 10 cm saniyodum olctum az once 11.5 cm mis bir kac gundur bunla yapabiliyorum artik 10 cm zaten sukur cocuk oyuncagi oldu ki ilk zamanlar onlada yapamazdim hic demekki bolca denedikce insan daha kolay yapabiliyor insalah esli denemedede yapabilirim bunu bir kac gun daha yapip alisayim iyice.
kardeşim sen 14 yıldır mı evlisin ve 14 yıldır mı ilişki yapamıyosun dogru mu gördüm ben?
tebrik ederim kardeşim neydeyse p..le eş deger durumdasın az biraz sonra eşle tam yapabilecek duruma gelirsin alkışalkış
Evet canim maalesef oyleyim...
Insallah cnm dedigin gibi olur biter su sorun artik...
amanın resmen şok oldum kaç yaşındasın kardeşim bu kadar zamandır bu durumda olman şok etti üzdü beni çok üzgünüm ne diyebilirim ki gerçekten üzüldüm eşinle aran nasıl bi sıkıntın var mı kardeşim ve bu halde iken hamile kalanlar var bebegin var mı
ya biter bitmesine inan bu büyük bi sorun ama eşin iyi bir adam olmalı ki 14 yıldır evlisin bu her seye deger iyi olması eşinin yani bravo eşine sevdim şimdi
35 olacak kismetse cnm bebekte yok esinle bu aralar iyi degiliz artik sabri kalmadi son cabalarim yoksa biticek artik maalesef.
Canim dedigin gibi Allah ondan razi olsun cok idare etti dovmedi sovmedi zorlamadi bu is disinda sorun yok cok sukur ama artik bebek istiyi yasimiz geviyor diyo nereye kadar boyle devam edicez demekki hakkimizda boylesi hayirli buda Allahin takdiri ama artik dayanamiyorum stresten hastalanicam diyo canim ya ...
bitecek derken evllik mi bitecek? inan ki adam süper bi adam olmasa dayanmazdı 14 yıl ne demek çok büyük bi zaman adama bişe demeye hakkımız da yok ama bitmek dedigin evlilik bitmesi ise bu saçma evet cinsellik önemli ama evlilik bitirmek için şart oldugunu düşünmüyorum kıymayın birbirinize. ayıptır sorması 14 yıldır vajisin ya nasıl hallettiniz bunca zaman burdan yazmak istemezsen özelime yaz
Evliligimiz biticek tabiikide yerden goğe kadar haklilar millet o isi yapigi halde karisi bir gun yuzunu cevirsin dovuyo sovuyo kqpiya koyuyo cok sukur Allahta bu kadar zaman sabrini verdi. Normal canim yuzeysel iliski yasayarak iyi kotu bu kadar surdu.
bebek istiyosanız başka yoldan hamile kalabilirsin vajıyı yenmeden de halledilir o
ya bak beni dinle sakince beni dinle evliligin bitmesin diye sana bir önerim var vajiyi yenmeden ve canın yanmadan ilişkiye de girmeden hamile kal bebek sahibi ol bu senin evliligini hem vaji olarak hemde bebek sahibi olma anlamında kurtaracak madem penis hariç aparat parmak sokabiliyosun içine 5 cm soksan yeter hemen ignesiz şırınga alıyosun eşinin spermini içine boşalt onun ve vajinandan içeri enjekte et hamile kalmaya çalıs dedigimi yap çözmeye vesile olur bu ikinsi mesele evet haklı olabilir ama evliliginin bitmemesi için ver elini elime beni dinle ayrılmayın
Bir ara heves etmistik maddiyattan dolayi yaptiramamistik asilama veya tup bebek simdi benim ssk var daha iyiyiz ama istemiyo o is olmadan ne kadar surdurucez bu evliligi cocuk cozum olmaz diyo ayrilsak cocuga yazik olmazmi hepsini dusunuyorum ben diyo once o is hallolsun istiyo haklida cok kisi var burdada bebegi olmus ama esleriyle sorunlari devam ettigi icin aralari acik hem cocuk oluncada kadinlar daha cok bosluyo bide vakitde bulamiyo ne biliyim...
Dedigin gibi yaptim bir kac kere ama olmadi bisey maalesef hersey nasip kismet...
anlıyorum seni normal dogum yapsan çözülebilir ama bu sorun biliyosun degil mi? ya 14 yıl adama da bişe diyemiyorum ama bir yol bulalım halledelim sorununu ne yapsam bilmiyorum amabirşey bulacagım sana bu kadar kolay olamaz izin vermeyecegim ayrılmanıza bu sorunu bir şekilde halledecegiz şuan ne aşamadasın ne zamandan beri bu durumdasın
Cok sagol canim Allah razi olsun insanin destege xok ihtiyaci oluyor inan.aparatlarda rahatim eslide her pozisyonu denedim yik olmuyo su an yazarken bile aparat icimde dusun 8 den beri egzeraiz yapiyorum