-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.481
selam... arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum. Ben 7 aylık evliyim ve galiba vajinismus hastasıyım7 aydır ilişkiye giremiyorum anlayamadığım şekilde tam ilişki olacağı sırada bir kasılma meydana geliyor yapamıyorum artık yoruldum psikolojim çok kötü doktorlar da çok pahalı ne yapacağımı bilemiyorum
selam... arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum. Ben 7 aylık evliyim ve galiba vajinismus hastasıyım7 aydır ilişkiye giremiyorum anlayamadığım şekilde tam ilişki olacağı sırada bir kasılma meydana geliyor yapamıyorum artık yoruldum psikolojim çok kötü doktorlar da çok pahalı ne yapacağımı bilemiyorum
merak etme canım bak biz burada kendi cabalarimizla asiyoruz sende yapabilirsin parmak egzersizlerini duydunmu biliyormusun
kalın benım dıltor 11 cm esımı pns 15.5. cm cevresı kalınlığı bu boyu degıl :) boyu daha fazla olcmeye cesaret edemedim :)
ben parmak egzersizi yapamam
Arkadaşlar emla kremle z. Yagini beraber kullanabiliyormuyum?
kimse benden daha kötü durumda olamazben var ya ben çok korkağım çok cesaretsizi asla yapamam bunu
eski sayfaları oku canım bak kaç kişi böyle söylemiş :)
canım ben önce şöyle yapıyorum kendi adıma konuşayım önce wc gidip ıkınarak eldivenin ucuna nohut kadar emla sürüp uyuşturuyorum sonra eşim parmakla yağlıo sonra eş denemesi yapıyoruz bak yazdımmm hehe
çoktandır okuyorum zaten bu kadar sayfayı okudum öyle üye oldum ama hala daha kendime güvenemiyorummmm
bu egzersizlerle kesinlikle olacak mı yani
sen kaç aylık evlisin?3 aydır burdayım canım ben herşeyi ezberledim burda kaç kişi geldi gitti norbitimle biz sabitlendik ben karar verdim bu hafta 5 gün egzersiz yapıyorum haftasonuda sonlandırıyorum hadi bana katıl