Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Esine de haksizlik etmemek gerek ama sogumamasini sagla aranizi iyi tut halletmek icin elele verin hallolmayacak bise yoktur yeterki destek olun

evet elimden geleni yapıcam artık bu konuda.siz ne iyi insanlarsınız ya hepinize tek tek teşekkür ederim.nerden başlıcamı bilmiyorum daha öncede bir arkadaşlar konuşmuştuk ama yapıcam artık

slm kızlar nasılsınız. hepınızın kandılı mübarek olsun.. dun reglım bıttı bu sabah bıraz egzersız yapayım dedım sonunda eskısı gıbı egzersız yapmayı basardımm :) hatta hemen pesıne es denemesıde yaptık ve pnsın basını alabıldım ıcıme ama gerısı yok ama buna da sukur. cok az kan geldı benden tekrar ne kızlık varmış bıturlu bozulmadı ama artık kan gelmesıne de sevınır oldum yırtılsın ıyıce genıslesın. bıde ben egzersız yaparken yıne emla kullandım orası uyuşmadan alamdım pens basını ama uyuşunca cok kolay gırdı ama gerısı gelmıyo ıste ya onu anlamıyrum. dılatorler kayıp gıdıyo penste nıye olmuyo bılmıyorum

Peniste kasoyosun kendini demekki bolca yag sur emla yerine aci diyosun aslinda dayanilmayacak bise degil kan icin ise zotlamadan glmustir kizlik olnayabilir

Peniste kasoyosun kendini demekki bolca yag sur emla yerine aci diyosun aslinda dayanilmayacak bise degil kan icin ise zotlamadan glmustir kizlik olnayabilir

kasdıgımı dusunumuyorum aslında rahatım.kanında kızlık olduğunu düşünüyorum daha öncede kanamam oldu benım muayene olmusutm tekrar 1 2 kanam daha olabılrsın demıstı bana

kasdıgımı dusunumuyorum aslında rahatım.kanında kızlık olduğunu düşünüyorum daha öncede kanamam oldu benım muayene olmusutm tekrar 1 2 kanam daha olabılrsın demıstı bana

Anladim rahsysan ozaman bolca yag kullan ustune oturmaya calis ve butun gucunle ikin krndini zorla acisada kalkma girdigi kadariyla dur kipirdama nefrs al ve ikin gene bastir

evet elimden geleni yapıcam artık bu konuda.siz ne iyi insanlarsınız ya hepinize tek tek teşekkür ederim.nerden başlıcamı bilmiyorum daha öncede bir arkadaşlar konuşmuştuk ama yapıcam artık

bak bugün hafta sonu başlamak için ideal bir gün, erteleme önce serçe parmağınla ilk boğumu ile başla yapabildiğini gördükçe gerisi geliyor haydi bugün başla.

yönün yanlış canım başı olunca gerisi olmayacak bir yer yok ki, penisi de dilatör gibi kullan aynı şekilde yap, niye olmadığına gelince birinde kontrol sende diğerinde değil.

Anladim rahsysan ozaman bolca yag kullan ustune oturmaya calis ve butun gucunle ikin krndini zorla acisada kalkma girdigi kadariyla dur kipirdama nefrs al ve ikin gene bastir

acıya dayanmıyorum ıste uyuşturduğum halde hıssedyorum acıyo hemen ıtıyorum .es denemesını zeytınyagıyla yapcaktım zaten aklımdydı ama bu sabah egzersızın ardından brden deneme yaplım dedık ve en yakınımızd kayganllastırıcı jel vardı onu surduk

yönün yanlış canım başı olunca gerisi olmayacak bir yer yok ki, penisi de dilatör gibi kullan aynı şekilde yap, niye olmadığına gelince birinde kontrol sende diğerinde değil.

yonude doğru ayarlıyoruz aslında ben usteydım sırtım donuktu esıme o sekılde denedik ama bsı gırıyo gerısı olmuyo acıya dayanabilsem bı otursam anıden olacakta dayanamıyorum kı o acıya. dılatorun en buyugunden bıle kalın esımın pnsı onunla mı alaklı nedır anlamadım vallahı

Jelde olur farketmez bolca sur elini korkak alistirma penis denemeside elbette aci olcak ama genelde bu psikolojik bi durum var soyle yao aletin ustune otur bekle srklini aldin sonra cikart hemen penisin ustune otur ikinarak bi ise yarayabikir

En buyugunden kalin miiii saka yapiyorum abartoyirum de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…