Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne iyi etmişsin ça egzersiz öncesi süper olmuş valla bak ben ne farkettim egzersiz yapmayı kabullendin ışte bu benim arkadaşım shmariima bir alkış kizlarrr hadi herkez bi cesaret gostersin:KK19:

hehu norbitim hızlı yapmam lazım ki sana yetişeyim aynı anda gelin olalım yoksa olacağı yok ya

Ben parmak egZersizini deniyorum ıkınıyorum azcık giriyo ama ilerletemiyorum ayrıca yönünüde bilmiyorum :KK43::KK43:

canım aşağı doğru itiyorsun orda küçük bi nohutcuk gibi birşey var onun altından eğimli iteceksin bi itsen tamamdır :)

seninle haberleşelim o zaman olur mu çok kötü bir durum biliyorsundur zaten :KK43:

burdaki hepimiz biliyoruz rahat ol canım öncelikle yarın başlıyorum ben öğleden sonra saat 2 de burda olalım başlıyorum aynayla bakıp nefes egzersizi yapıp delikciği keşfetme zamanı :)

Cok tatli bi hanimsin ya umarim halledersin biseye ihyiyacin varsa soyleyebilirsin bn hallettim ama yarfim edebulirm belki diyr burdayun hala:-)

allah razı olsun canım olacak inşallah olmazsa aaaa deyip bırakırvercem bu sefer o yüzden son şansı vajinin çekilin shiimarik gellorrr :KK55::KK55::KK55:
norbitim seni de götürüyorum :KK4::KK4::KK4::KK4:

şimdi benim ne yapmam gerekiyor ilk olarak :KK43:

al aynayı eline bak bakalım napıyormuş orda burnundan nefes al ağzından ver ve bak bakalım orda delikcik görünüyor mu :)
işde o bi işaret çünkü orası kapalı değil göreceksin sonra en küçük parmaktan başla :)

X