Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

shimark cnm bana yazarmısın lütfen böyle umutsuz olmanı istemiyorum lütfen konuşalım senle

başlayacağım canım pazartesi eşim yokken yapacağım egzersiz kendime 5 gün tanıyorum bi dahaki haftasonu eş denemesi inşallah

canm sen egzerszmi yapıyorsun

hayır malesef egzersiz yapmıyorum yapamıyorum açıkçası ben öylece bekliyorum neyi beklediğimi bilmeden aslında egzersiz yerine direk denemek istiyorum o daha basit geliyo ama onuda yapamıyorum bi türlü ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gözümü karartıp ne olursa olsun deyip ne kadar acırsa acısın bırakıcam yada kendimi.aklıma neler neler geliyor bi bilseniz bacaklarım çok kasıldığı için kendimi bağlamayı falan bile düşündüm:) umarım gün gelir bu düşüncelerime gülebilirim bu kadar basit bi olay için nele düşünmüşüm diye...

Bendemi baslasam pazartesi gunu :s parmak egzersizine off hic istemiyorumm

canım yapmak isteyen kim olur ki hiç hoş bişey değil ama mutluluğun bu yoldan geçtiğini bilmemiz gerekli olan :) istersen katıl bana

bilmiyrm bu yendim mi olyo sadece ben üstteyken olyo hepsini alabilyrm ama kanama yok sence bi problem var mı ne yapmam gerek neden kanama yok

canım esnek demek ki içini rahatlatmak istersen bir jinekoloğa git ne olduğunu söyler, hepsini alıyorsan yendin demek ki bence problem yok bende de olmadı esnemiş duruyor dursun bana bir zararı yok, artık bunları kafandan at alışmaya bak kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle dene sonra yavaş yavaş diğer pozisyonları da yapabilirsin. eşinde bir acaba oluştuysa en güzeli muayene olman.

canım beklemekle geçmiyor sadece zaman geçiyor, zamanla da depresyon yapıyor, kendini bağlasan da bir şey fark etmez kendini kasmanı engellemez, kendini bırakabilsen zaten acımıyor, egzersizi gözünüzde büyütmeyin sadece kapalı olmadığını birşeyin girebileceğinizi kendinize kanıtlayan bir yöntem millet sevişmenin bir parçası olarak kullanıyor biz tedavi için bile yapmakta tereddüt ediyoruz, enfeksiyon olacaksınız fitil yerleştireceksiniz, hamile olacaksınız vajinal ultrasonla bakılabilir, doğum yaparken açılma var mı diye yine parmakla muayene olacaksınız, kadın olarak bunlara alışmamız gerekiyor aslında, onun için bir an önce yenmek adına bir adım atın.

canım ya birşey sorucam sen bu damlayı nerden aldın ismi ne. bende de çok isteksizlik var bilgilendirirsen sevinirim...

Canim layd speed adi netten almis kimyqsal degil fakat nefes darligi kalp seker tansiyon vs gibi hastaligi olan kullanamaz ona gore cunku frna bi durma sokiyor insani yerinde duramoyosun aman ha hastaligin yoksa kullan ve sakin kocam yokken kullanma

biliyorum sadece zaman geçiyor çok kötü durumdayım sanırım eşimde artık istemiyor yanaşmıyor çünkü hiç çok anlayışlı ama keşke zorlasa beni diyorum bazen burdan destek olan herkese çok teşekkür ederim yaparsam sayenizde yapıcam zaten.kadın olarak her şey başımıza gelecek biliyorum.çok teşekkür ederim ya gerçekten artık başlıycam bende dua edin bizlere..

Esine de haksizlik etmemek gerek ama sogumamasini sagla aranizi iyi tut halletmek icin elele verin hallolmayacak bise yoktur yeterki destek olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…