- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.501
Super bi yontem
norbitim canım benim hoşgeldin ben gittim bugün bi güzel gezdim :) kocacımla
sen kaç aylık evlisin?
norbitim canım benim hoşgeldin ben gittim bugün bi güzel gezdim :) kocacımla
sen kaç aylık evlisin?
ne iyi etmişsin ça egzersiz öncesi süper olmuş valla bak ben ne farkettim egzersiz yapmayı kabullendin ışte bu benim arkadaşım shmariima bir alkış kizlarrr hadi herkez bi cesaret gostersin
bizde yöntem çeşidi kalmadı artık herşeyi denedim şimdi başka yoldan ilerlicemm :)
tamam ben de yarın başlayacağım o zaman inşallah yapabilirim
Ben parmak egZersizini deniyorum ıkınıyorum azcık giriyo ama ilerletemiyorum ayrıca yönünüde bilmiyorum
seninle haberleşelim o zaman olur mu çok kötü bir durum biliyorsundur zaten
canım aşağı doğru itiyorsun orda küçük bi nohutcuk gibi birşey var onun altından eğimli iteceksin bi itsen tamamdır :)
burdaki hepimiz biliyoruz rahat ol canım öncelikle yarın başlıyorum ben öğleden sonra saat 2 de burda olalım başlıyorum aynayla bakıp nefes egzersizi yapıp delikciği keşfetme zamanı :)
Cok tatli bi hanimsin ya umarim halledersin biseye ihyiyacin varsa soyleyebilirsin bn hallettim ama yarfim edebulirm belki diyr burdayun hala
Nohutcuk dedigin nere ya
allah razı olsun canım olacak inşallah olmazsa aaaa deyip bırakırvercem bu sefer o yüzden son şansı vajinin çekilin shiimarik gellorrr
norbitim seni de götürüyorum
şimdi benim ne yapmam gerekiyor ilk olarak
sen bilmen parmakla egzersiz yapanlar bilir kuju boşwer öğrenme artık zaten başardın