Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkürler benim kızlık zarım alındı sizce acı çekermiyim içerisi dar mı ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum

öncelikle canım hiç korkma çünkü orası kocaman bir dünya gibi :)
neden girmiyor neden zor diyeceksin girişte güçlü kaslar var onları sıktığımız için girmiyor o yüzden sıkmamak için egzersiz yapmalıyız anlatabildim mi :)

hehu norbitim hızlı yapmam lazım ki sana yetişeyim aynı anda gelin olalım yoksa olacağı yok ya

yetisirsin tabiki canım sen benim mizmizligima bakma iki günlük işi var şimdi büyük aparatlari yapiyorumya parmak boyutundakileri anlamiyorum bile sanırım vajina genisledi hadi hemen sende yap ve ilk denemde bitsin bu iş bu arada emlak kullandigini bilmiyordum faydasını gordunmu

Ikınmak sorunu kesin çözer mi sizce?? Oturduğum yerden ıkınınca bile bi açılma hissedebiliyorum.. Önerebileceğiniz başka şeyler varsa çok sevinirim

canım ben daha bu siteyi bulmadan bi kaç aylık evliyken bulmuştum emlayı aldırdım eşime faydası falan yokta kafa rahatlatmak amaç :)
evet dur sen orda ben geliyorum anne olacağız daha işimiz çok canım

Ikınmak sorunu kesin çözer mi sizce?? Oturduğum yerden ıkınınca bile bi açılma hissedebiliyorum.. Önerebileceğiniz başka şeyler varsa çok sevinirim

canım sistematik çalışacaksın sadece ıkınmak değil doğru zamanda ilerlemek nefes al tut ıkın verirken nefesini ilerlet :)

canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz

canım sistematik çalışacaksın sadece ıkınmak değil doğru zamanda ilerlemek nefes al tut ıkın verirken nefesini ilerlet :)

Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…