- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.521
Ya oze biseyse ozelr yaz cok meraj ettim gidip bakcam ne bu nohut bn hic duymafim gormedim ne.bu yaaaa
canım aşağı doğru itiyorsun orda küçük bi nohutcuk gibi birşey var onun altından eğimli iteceksin bi itsen tamamdır :)
Ya sen var ya acayip bisesin ya benimde yapasim geldi esim guluyor ban suanal aynayı eline bak bakalım napıyormuş orda burnundan nefes al ağzından ver ve bak bakalım orda delikcik görünüyor mu :)
işde o bi işaret çünkü orası kapalı değil göreceksin sonra en küçük parmaktan başla :)
Teşekkürlerbenim kızlık zarım alındı sizce acı çekermiyim içerisi dar mı ne yaşayacağımı hiç bilmiyorum
canım parmağını itersen dokunmuş olursun orda yani hepimizde var :) bana özel değil hehe
Bakacam simdi merak ettim ne ise yariyor bu
Tamam inşallah yapabilirim...
Ya bu bende yok bulamadim hhe demek beni sevmedi kactihiçbişeye canım orda duruyor işte gariban :) sadece yönü anlatmak için yazdım :)
dua etmeyi unutma canım rabbim kolaylık versin hep beraber ilerleyeceğiz inşallah
Ya bu bende yok bulamadim hhe demek beni sevmedi kacti
hehu norbitim hızlı yapmam lazım ki sana yetişeyim aynı anda gelin olalım yoksa olacağı yok ya
öncelikle canım hiç korkma çünkü orası kocaman bir dünya gibi :)
neden girmiyor neden zor diyeceksin girişte güçlü kaslar var onları sıktığımız için girmiyor o yüzden sıkmamak için egzersiz yapmalıyız anlatabildim mi :)
yetisirsin tabiki canım sen benim mizmizligima bakma iki günlük işi var şimdi büyük aparatlari yapiyorumya parmak boyutundakileri anlamiyorum bile sanırım vajina genisledi hadi hemen sende yap ve ilk denemde bitsin bu iş bu arada emlak kullandigini bilmiyordum faydasını gordunmu
tövbe estağfirullah kardeşim git normal ilişkine gir olmadık şeyi ne merak edion sen hee hehe
Ikınmak sorunu kesin çözer mi sizce?? Oturduğum yerden ıkınınca bile bi açılma hissedebiliyorum.. Önerebileceğiniz başka şeyler varsa çok sevinirim
canım sistematik çalışacaksın sadece ıkınmak değil doğru zamanda ilerlemek nefes al tut ıkın verirken nefesini ilerlet :)
canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz
Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem(((