Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben 7aylık evliyim. Henüz eşimle hiç ilikiye giremedik çok uğraştık çok çabaladık ama hep hüsran.. Doktora gittik bi kaç defa ama hepsi ya krem verdi yada psikoloğa git dedi.. Verdikleri kremleri jelleri denedik gene olmadı. En sonunda vajinismus tedavisi için bi doktora gittik beni muayene etti ve vajinismusla alakam olmadığını kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu söyledi küçük bi operasyonla orayı açıcağını söyledi.. Biz eşimle pek inanamadık bi doktora daha gittik ve o da aynı şekilde anatomik bişey olduğunu söyledi. En sonunda ben ameliyatımı oldum ameliyat demeyelim küçük bi operasyon.. Kızlığım alındı üzerinden 1ay geçti ve ben çok korkuyorum hala kaçıyorum eşimden.. :KK43: nolur bana yardım edin ne yapmalıyım nolur bi çare :KK43:((

selam... arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum. Ben 7 aylık evliyim ve galiba vajinismus hastasıyım :KK43: 7 aydır ilişkiye giremiyorum anlayamadığım şekilde tam ilişki olacağı sırada bir kasılma meydana geliyor yapamıyorum artık yoruldum psikolojim çok kötü doktorlar da çok pahalı ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

selam... arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum. Ben 7 aylık evliyim ve galiba vajinismus hastasıyım :KK43: 7 aydır ilişkiye giremiyorum anlayamadığım şekilde tam ilişki olacağı sırada bir kasılma meydana geliyor yapamıyorum artık yoruldum psikolojim çok kötü doktorlar da çok pahalı ne yapacağımı bilemiyorum :KK43:

hepimiz aynı durumdayız canım sıkıntı yapma burayı takip etmeyi ve eski sayfaları hatta başarı öykülerini de okumayı bırakma ilerleme kaydedeceksin emin ol :):21::21:

merak etme canım bak biz burada kendi cabalarimizla asiyoruz sende yapabilirsin parmak egzersizlerini duydunmu biliyormusun

Arkadaşlar emla kremle z. Yagini beraber kullanabiliyormuyum?

canım ben önce şöyle yapıyorum kendi adıma konuşayım önce wc gidip ıkınarak eldivenin ucuna nohut kadar emla sürüp uyuşturuyorum sonra eşim parmakla yağlıo sonra eş denemesi yapıyoruz bak yazdımmm hehe

çoktandır okuyorum zaten bu kadar sayfayı okudum öyle üye oldum ama hala daha kendime güvenemiyorummmm :KK43:

3 aydır burdayım canım ben herşeyi ezberledim burda kaç kişi geldi gitti norbitimle biz sabitlendik ben karar verdim bu hafta 5 gün egzersiz yapıyorum haftasonuda sonlandırıyorum hadi bana katıl

X