- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.421
canım beraber çalıştığımız zamanda araya reglimiz girmişti ya sonra koptum eskiden daha kötü oldum şuan dağıldım nasıl olacak napacağım bileemiyorum ki
tamam canım sıkı bi egzersize ne dersin yapabilirsin inanbana bunu kendine ve eşine göster ve esin sana emin ol destek olacak biz sabır canım bide sana bi tavsiye bi abdest al canım iki rekat bi namaz kıl rabbim sana kolaylik verir inşallah
rica ederim canım eşin daha önemli ben burdayım ve akşam yapacağım yok zaten yarın öbür gün konuşuruz yine hadii gitt bekletme :)
kızlaaarr başarıp da kanaması gelmeyen var mııı yaa ben başardım ama kanama gelmedii yaaa
Aaaaa suna bak yaaaa resmen kovuyirrrrcik cik gitmiyon bananekkk aksam yaoacagin ne es denemesi mi
tamam canım başlayalım ama sen p.. boyutuna geldin ben kendi kendime parmak bile yapamıyorum nasıl olacak hadi bana öğret birşey bilmiyormuşum gibi dinleyeyim ki :)
yapmayacağım evet eş denemesi canım :)
tamam canım seve seve sen azimlisin iki günde bana yetisirsin vallahi
tamam canım seve seve sen azimlisin iki günde bana yetisirsin vallahi
hadi anlat kujum başlayacaklara da yardım olur benim gibi
öncelik ayna aynayı al eline incele vajinayi bak kegel egzersizi yap vajinanın acildigini göreceksin canım ve ikinci bol bol kendini hazır hissettiğinde serçe parmağının ucunu it sen daha kalinini alabildin hissetmezsin bile öncelik bu ama ben parmaktan rahatsız olduğum için kulak copu ile aparat yapmıştım parmak boyunda hatirliyosun demi daha kolay oluyor hadi bi dene canım bekliyorum zeytin yağını unutma lütfen
öncelik ayna aynayı al eline incele vajinayi bak kegel egzersizi yap vajinanın acildigini göreceksin canım ve ikinci bol bol kendini hazır hissettiğinde serçe parmağının ucunu it sen daha kalinini alabildin hissetmezsin bile öncelik bu ama ben parmaktan rahatsız olduğum için kulak copu ile aparat yapmıştım parmak boyunda hatirliyosun demi daha kolay oluyor hadi bi dene canım bekliyorum zeytin yağını unutma lütfen
Nirbitttt o kadar pozitifsin ki sana asik oldum kikikiki
kızlaaarr başarıp da kanaması gelmeyen var mııı yaa ben başardım ama kanama gelmedii yaaa
bilmiyrm bu yendim mi olyo sadece ben üstteyken olyo hepsini alabilyrm ama kanama yok sence bi problem var mı ne yapmam gerek neden kanama yok
çok sevindim bu kadar kısa sürede nasıl başardınız darısı başıma.kanama işinide hiç kafanıza takmayın eşininzde dert etmiyormuş bunu güzel bi dille ifade edebilirsiniz eğer üstünde duruyorsa ama durmadıysa hiç kafaya takılacak birşey değil herkesin yapı olarak farklı.bence bu işi başarmanın tadını çıkarın en büyük problemimizdi bu bizim.çok tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim.biraz bilgi veriri misiniz nasıl oldu?