- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.121
Dunyadaki butun kadinlar bunu yapabilirken kendimin yapamamsi garip geliyo aceba eslerimiz om sevismeyi uzatmadigi icinmi boyle oluyo diye geliyo aklima sonucta herkes duyyo bizim gibi cinsellik hakkinda olumsuz seyler herkes yapabiliyo ama yani olmadikca artik neler dusunecegimide sasar oldum
Canim calisiyorim kegelde yapiyom nefeste aparatta ama hep soyluyom yok olmuyo kanama yirtilma korkusunuda dusunmuyom hic ilerleyemedim bunun nedenini ariyorum sadececanım kimseyi suçlamayalım bununla oyalanmayalım inşallah çalışarak iyi şeyler yapıp halledelim çalışan kazanıyor nihayetinde
Bayanlar bana da cevap verir misiniz? Zeytinyağı deneyenler hiçbir yan etkiyle karşılaştınız mı?
Canim calisiyorim kegelde yapiyom nefeste aparatta ama hep soyluyom yok olmuyo kanama yirtilma korkusunuda dusunmuyom hic ilerleyemedim bunun nedenini ariyorum sadece
bendede vardı aynı sorun. eşimle ilk 1aya yakın ilişkiye giremedik.okadar doktora filan gittim ama kendi korkumu kendim yendim. zaten zamanla zar zedelendiği için yırtılıyo. kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz? vazelin öneririm.benim vazelin sayesinde olmuştu
Dunyadaki butun kadinlar bunu yapabilirken kendimin yapamamsi garip geliyo aceba eslerimiz om sevismeyi uzatmadigi icinmi boyle oluyo diye geliyo aklima sonucta herkes duyyo bizim gibi cinsellik hakkinda olumsuz seyler herkes yapabiliyo ama yani olmadikca artik neler dusunecegimide sasar oldum
kayganlaştırıcı namına ne varsa kullandım canım vazelin zeytin yağı kayganlaştırıcı o halkayı aşıp boşluğu buluncaya kadar devam
norbitim gel canım dinliyorum yaz hadi
mesaj attım canım sana neler yaptın uzak durduğuna zamanlarda
norbitim gel canım dinliyorum yaz hadi
mesaj attım canım sana neler yaptın uzak durduğuna zamanlarda
norbitim mesaj kutun dolu
kujum şimdi birbirimize öğretecek şeylerimiz var mesela ben eş denemesi yapıyorum sense apartaın tüm boyutlarını bitirdin şimdi ben de aparat yapmak istiyorum artık bana yardım et napıyım
tamam canım merak ettiklerini şar astarı şunu soyleyim parmaktan kolay inanki birde parmak egzersizleri vajina ve kızlık zarini esnetiyormus kanama felan olmuyormuş dün birqz arastirdim ve bu beni rahatlattı sanada yazayim dedim sende bi bqk canım ıstersen internetten
canım zarı kafana takma sadece o p.. o küçük delikcikten geçirmeyi hayal ett sen son adımdasın bi adım daha saadet canım benim biraz daha yolum var :) sadece aparatı işini çok sevmedim ben yaa hazırladık ama itemedim içeriyee parmak kolaydı
bak canım benim ne kadar zamandır aparatin yaptigimi biliyorsun hala başına geçtiğimde ilk girene kadar heycanlaniyorum sokamiyorum sonra gerisi geliyor çok normal yani sevmemen bende sevmiyorum alisamiyorumda ama aparatin bir kere yaptıktan sonra aynı parmak egzersizi gibi çorap sokugu gibi geliyor senin yolunda bitti canım sen benden önce gelin olursun gor bak sen çok cesaretlisin inanki