-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.101
arkadaş kendini savunacak kapasitedir muhakkak, tanımam gerekmiyor, yargılamıyorum da bir kaç kez ısrarla mail verince böyle bir "olasılık" vardır dedim o da yok ben değilim yardımcı olmak için diyorum diyor doğrudur ama yine diyorum burdan açık mail adresini vermek doğru değil.
Kızlar egzersızlere baslayı Allahı ıznıyle gelıyor devamı ve eş desteği.. Yarısına kadar gırıyor dedıgınız gıbı kalıyorum orda ama Allahın ıznıyle olucak tamamı. Ordabır batma hıssedıyorum duvar bır daralma gıbı. Yada zar kısmından gelen bır ağrı esnemesınden dolayı dıye düşünüyorum. Sızce? Buarada cok sık yazamıyorum bu aralar ama denemeye devam kızlar.cecemm ve egegüzeli ayı yerdeyız galıba. Gelısme varmı denıyormusunuz ne yapsak baska? Ne kullanıyorsunuz jel flan? Ben z.yagı ve anestol pomad
evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..
merhaba herkese. ben 4 aylık evliyim.ilk gece denedik kan geldi canım çok yandığı için bıraktık eşim çok anlayışlı sağolsun ilk zamanlarda çok üzülmesemde bu duruma zamanla hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı.Doktora gitmeye karar verdim önce kadın doğum uzmanına gittim zarın zaten yırtıldığını girişin rahatça olabileceğini hiçbir sorun olmadığını söyledi ve daha sonra bir psikoloğa gittim eşimle gelmemi istedi ama eşim sıkılıp utanırım dediği için tek başıma gittim parmak egzersizi verdi ama bir kere bile cesaret edip yapamadım onu yapamayan kendi kendine bunu nasıl yapsın dedim malesef ve hala aynı düşüncedeyim.çok rahat büyüyen hiçbir şekilde baskılı büyümeyen bir çocukluk geçirdim eşimi çok severek evlendim bir öğretmen olarak böyle bişeyin asla başıma geleceğini düşünmemiştim ama 4 aydır evli bir kadın olarak eşimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu hastalığı yenmek istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem çünkü artık sanırım ben bunu ömür boyu yapamıyacağım diye düşünmeye başladım.. kötü bir durum can sıkıcı çok hemde... çözer miyim bilmiyorum...
canım topiğin başında uzun uzun anlatılmış egzersiz aşamama aşama, önce elimize ayna alıp incelemekle başlıyoruz karşısında ıkınıp derin derin nefes alıp veriyoruz açıldığını görüyoruz, ister serçe parmağın ister kulak çöpü istersen eldiven takabilirsin, kulak çöpünü de streç film ile kaplayabilirsin sonra kayganlaştırıcı süreceksin önce parmağının ilk boğumu sonra ikinci sonra hepsi ilk aşama bu sonra işaret parmağı, orta parmak, sonra orta parmak ve işaret parmağı birlikte şeklinde devam ediyor, kendine inceden kalına aparat hazırlayabilirsin kalem, rimel, mum bunlara kağıt havlu, peçete sarıp üzerini streç film ile kaplayarak ya da dilatör seti alabilirsin, başla takıldığın yerde sor yardımcı olmaya çalışalım.
çok teşekkür ederim hemen bu çalışmalara başlıycam gerçekten çok mutlu oldum burdan yardımcı olmaya çalışan birilerinin olduğunu görünce.. son birşey sormak istiyorum bu aşamaları yapmadan ilişkiye girmeyi denememeli miyiz yani bu güne kadar olmamış bundan sonra olmaz mı ??
doktorlar böyle söylüyor hazır olmadan deneyince sonu hüsran olunca psikolojik olarak kötü etkileniyoruz diye, ama deneye deneye yenenler de var, ben denedim egzersiz esnasında olmayınca daha çok çalışmam lazım diye düşündüm kendini motive edersen bir zararı olmaz bence.
evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..
hoşgeldin canbilge kardeşim bende uzak kaldım birazcık şuan düşündüm artık egzersizleri düzenli yapacağım geçen ay bu zamanlar güzel ilerlemiştim daha sonra devam edemedim tekrar başlayıp bitirmek istiyorum hayırlsıyla
hoşbuldumm canımm :) egzersizlerinidüzenli yap hatta bence eş denemesi yap.erteleme çünkü araya zaman girince tekrar başa dönersin.gerçi ben ben egzersiz yapmadım ..ya kötü bişey olarak düşünme hatta özür dilerim ama söyleyecem sende bundan zevk alacaksınbak biz 2.çocuğu düşünüyoruz artık Rabbim nasipederse inşallah..bir an önce yen ki bebişle eviniz şenlensin canımm.sırf motive ol diye söylüyorum..inan evlilik çocuk olunca bambaşka oluyor.Rabbim olmayan herkese nasip eylesin ve bizlerede acılarını göstermesin..