Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben bu hastalığı yeni yenen biri olarak bu hastalık egzersizlere başlayarak ve düzenli olarak size psikiyatri doktorunun size verdiği ödevlerini düzenli yaptığınızda ve sabırla devam edildiğinde yeniliyor gerçekten ben 3 ay gibi bir tedavi sonucunda yendim sizde egzersizlerinizi devamlı yaparsanız emin olun düzeliceksiniz sadece sabır ve egzersizleri yapmak bu işin çözümü egzersizlerde takıldığınız bir durum olursa sorabilirsiniz.

Bak tatlım neyin doğru olup neyin doğru olmadığını sana sorucak değilim. Ayrıca ben gormedıgım ıcın benı savunmak adına yazı yazan arkadasıma da laf soyleyemessın. Ben devamlı ısrarla maıl vermıyorum . Yenı gelenlerın gormesı ıcın tekrar yazıyorum. Ayrıca maılle kım kıme sapıklık yapabılır hangı cagda yasıyoruz. Sen şimdi işine gücüne burdaki arkadaşlara yardımcı olmaya bak. Benım maılımede bana yazanlara da fazlaca karıştın bence. Saygımdan uslubumu bozmuyorum ama canım cok sıkılmaya basladı. Ben devamlı buraya gıremıyorum calısıyorum o yuzden cogu ınsana yardım etmekte gucluk cekıyorum. gerçek anlamda yenmelerı ıcın ugrasıyorum. ALLAH bılıyor ne buyuk bı acı oldugunu sende bılıyosun. Bana bır kul yardım ettı ben de baska bır kula yardım etmek ıstedım VE EDİCEM. Sımdı uzatma artık. sen kendi işine bak ben kendi işime ok.

evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..

merhaba herkese. ben 4 aylık evliyim.ilk gece denedik kan geldi canım çok yandığı için bıraktık eşim çok anlayışlı sağolsun ilk zamanlarda çok üzülmesemde bu duruma zamanla hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı.Doktora gitmeye karar verdim önce kadın doğum uzmanına gittim zarın zaten yırtıldığını girişin rahatça olabileceğini hiçbir sorun olmadığını söyledi ve daha sonra bir psikoloğa gittim eşimle gelmemi istedi ama eşim sıkılıp utanırım dediği için tek başıma gittim parmak egzersizi verdi ama bir kere bile cesaret edip yapamadım onu yapamayan kendi kendine bunu nasıl yapsın dedim malesef ve hala aynı düşüncedeyim.çok rahat büyüyen hiçbir şekilde baskılı büyümeyen bir çocukluk geçirdim eşimi çok severek evlendim bir öğretmen olarak böyle bişeyin asla başıma geleceğini düşünmemiştim ama 4 aydır evli bir kadın olarak eşimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu hastalığı yenmek istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem çünkü artık sanırım ben bunu ömür boyu yapamıyacağım diye düşünmeye başladım.. kötü bir durum can sıkıcı çok hemde... çözer miyim bilmiyorum...

Arkadaşlar bende yeni yenenlerdenim eşimle deneme yaparken her seferinde kasılma ve yanma çok fazla oluyordu en son denemede çok fazla ıkındım ve nefes egzersizi bolca yapınca penis girdikten sonra bol bol ve kegel egzersizi yaptım bir süre sonra yanma ve kasılma geçti sadece penisin içimde gidip geldiğini hissettim ve hiç acı olmadı gerçekten deneyin faydasını görüceğinize eminim

ne kadar çok öğretmen var, çok rahat, özgüvenli bu nasıl olur diyebileceğim arkadaşlarım oldu baskıdan ziyade bir şekilde beyinde yanlış kodlanmış ama nasıl bilmiyoruz, canım hepimiz senin gibiydik inan ama bir cesaret geliyor başlanıyor sonra gerisi geliyor yapabildiğini gördükçe cesaret artıyor, sadece eş için değil kendin için de istemelisin, çözmem lazım diye düşünmelisin, çok zaman ayıracağın birşey değil egzersiz düzenli zaman ayırman gerekiyor günde 10-15 dakika yapsan yeter, kasların nasıl sıkılıp bırakıldığını öğrenirsen biriyle konuşurken bile aparatsız çalıştırabilirsin kaslarını.

çok teşekkür ederim ama nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bu olayı eşimle yapamazken kendim nasıl yapıcam yine acıyomuş hissine kapılıp bırakır mıyım ki? nerden başlamalıyım ne yapmalıyım?

canım topiğin başında uzun uzun anlatılmış egzersiz aşamama aşama, önce elimize ayna alıp incelemekle başlıyoruz karşısında ıkınıp derin derin nefes alıp veriyoruz açıldığını görüyoruz, ister serçe parmağın ister kulak çöpü istersen eldiven takabilirsin, kulak çöpünü de streç film ile kaplayabilirsin sonra kayganlaştırıcı süreceksin önce parmağının ilk boğumu sonra ikinci sonra hepsi ilk aşama bu sonra işaret parmağı, orta parmak, sonra orta parmak ve işaret parmağı birlikte şeklinde devam ediyor, kendine inceden kalına aparat hazırlayabilirsin kalem, rimel, mum bunlara kağıt havlu, peçete sarıp üzerini streç film ile kaplayarak ya da dilatör seti alabilirsin, başla takıldığın yerde sor yardımcı olmaya çalışalım.

çok teşekkür ederim hemen bu çalışmalara başlıycam gerçekten çok mutlu oldum burdan yardımcı olmaya çalışan birilerinin olduğunu görünce.. son birşey sormak istiyorum bu aşamaları yapmadan ilişkiye girmeyi denememeli miyiz yani bu güne kadar olmamış bundan sonra olmaz mı ??

doktorlar böyle söylüyor hazır olmadan deneyince sonu hüsran olunca psikolojik olarak kötü etkileniyoruz diye, ama deneye deneye yenenler de var, ben denedim egzersiz esnasında olmayınca daha çok çalışmam lazım diye düşündüm kendini motive edersen bir zararı olmaz bence.

en kısa zamanda başlıycam gerçekten sonsuz teşekkürler.. yine bilgi almak isteyebilirim umarım güzel haberlerde veririm.. kendinize iyi bakın..

Ikımaya tam kendımı verebılsem bır acı agrı hıssedınce hemengerıcekıyoruz kendımızı. Bakalım nasıl olucak.. Benım adete daha var.. Gebelıkmı dıyede düşünüyorum gecıkmedı daha

Ikımaya tam kendımı verebılsem bır acı agrı hıssedınce hemengerıcekıyoruz kendımızı. Bakalım nasıl olucak.. Benım adete daha var.. Gebelıkmı dıyede düşünüyorum gecıkmedı daha

Sabah zeytinyağıyla deneme yaptım. Üç dört saattir karnım ağrıyor. Acayip sert ve şiş. Bu ağrının yağ ve denemeyle alakalı değildir değil mi?:44:

hoşgeldin canbilge kardeşim bende uzak kaldım birazcık şuan düşündüm artık egzersizleri düzenli yapacağım geçen ay bu zamanlar güzel ilerlemiştim daha sonra devam edemedim tekrar başlayıp bitirmek istiyorum hayırlsıyla

hoşbuldumm canımm :) egzersizlerinidüzenli yap hatta bence eş denemesi yap.erteleme çünkü araya zaman girince tekrar başa dönersin.gerçi ben ben egzersiz yapmadım ..ya kötü bişey olarak düşünme hatta özür dilerim ama söyleyecem sende bundan zevk alacaksın bak biz 2.çocuğu düşünüyoruz artık Rabbim nasipederse inşallah..bir an önce yen ki bebişle eviniz şenlensin canımm.sırf motive ol diye söylüyorum..inan evlilik çocuk olunca bambaşka oluyor.Rabbim olmayan herkese nasip eylesin ve bizlerede acılarını göstermesin..

canım inşallah :) ben en son 2 parmak yaptı bol bol eş denemesi yapıyoruz sadece o halkayı aşamıyorum ben ıkındığımı sanıyorum geçmiyo :) ama aparatla p.. boyutuna kadar ilerlemeyi planlıyorum eş denemesini direk halledemiyorum çünkü :)
önerilerini alabilrim

Dunyadaki butun kadinlar bunu yapabilirken kendimin yapamamsi garip geliyo aceba eslerimiz om sevismeyi uzatmadigi icinmi boyle oluyo diye geliyo aklima sonucta herkes duyyo bizim gibi cinsellik hakkinda olumsuz seyler herkes yapabiliyo ama yani olmadikca artik neler dusunecegimide sasar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…