Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm ilk otur ayna karsısında incele ıkın orda delik görecksn ilk bunları yapmakla basla bende elimi degemezdm hiç

evet baktım gördüm ama yani ben mümkün değil yapamam yani böyle düşündüğümde bile vajinamda bi kasılma oluyor ve aşırı yanma oluyor şimdi normal otururken bile..

biliyorum muayene için ankara tıpa da gittim ama olamıyorum işte. zekai tahire yarn gdip muayene olcam bu sefer olması gerekio.muayene sonrası belki orda uzmanlaşan biri vardır vajinusmusla ilgili ona yollar

cnm bana bi ark dedi zekayo tahrde var dye bende doktra gttydm tıp fakultsne gt dediydi ama gtmedm ya oda egzrsz verck bak bnmd esm deyince cnm cok acyodu ama o kastgn için olyo

cnm bana bi ark dedi zekayo tahrde var dye bende doktra gttydm tıp fakultsne gt dediydi ama gtmedm ya oda egzrsz verck bak bnmd esm deyince cnm cok acyodu ama o kastgn için olyo

yarın eğer doktor bana egzersiz verirse yine umutsuzluk dolu günler beni bekliyor olacak bakalım ne olcak haber vercem burdan

Arkadslar merhaba,

P.si alabilmk icin en fazla ne kadr uzunlk ve genislkteki bi apartla denemeliyim?

Bir de iceriye kac cm girmesi normal?.Ben 12cm gibi sokabldm ama daha da girebilr mi?

Arkadslar merhaba,

P.si alabilmk icin en fazla ne kadr uzunlk ve genislkteki bi apartla denemeliyim?

Bir de iceriye kac cm girmesi normal?.Ben 12cm gibi sokabldm ama daha da girebilr mi?

canm vajına zaten 8 cm 12 cm alması normal sadece o an uzayablio ve pns için sadece oraya brsey girdgni kabllenmen yeter ölçnn önemi yok

Merhaba, iki mum pecetyle sarinca cok kalin olmadi mi? Bir de tamamen boyunu sokabilior msn? Ben tek mumla yaptim bikac kat pecetyle ama 6_7cm disarda kaldi.S(mum beyaz uzun bakkal mumu.)

canim doktora tonla para dokmek yerine buradaki hikayeleri takip ederek yardim almani oneririm..
biz Allah in izniyle burdan yardim gorduk.. yalniz hissetmiyorsun hem,moral oluyor ve yontem de ogreniyorsun..her doktora da guvenemezsin..basari oykulerini oku mutlaka(bnmki de profilimde var,ilk yazdigim msj)gaza geleceksin eminim ve asama asama halledecksin insaallah..bir de yanma hissi enfeksiyon,mantar habercisi olablr,krem veya ilacla halloluyo insaallah,bi doktora gostermeni oneririm

Son düzenleme:

Basaranlari okuyunca cok mutlu oluyorum.Biz de 2011 Nisanda evlendk hala ayni sorun devam ediyorm.2.5 seneyu gectim.Umarm en kisa surede yenerim bu illeti(

Basaranlari okuyunca cok mutlu oluyorum.Biz de 2011 Nisanda evlendk hala ayni sorun devam ediyorm.2.5 seneyu gectim.Umarm en kisa surede yenerim bu illeti(

Cok Kötu birsey deme Benim arkadas hamile herkes nasil yapior onlarinda cani can acior ama yapiorlar bu cok kötu hemen yenmek istiorum esimi mutlu etmek ilerdede baba allahin izniyle olur deme iliski gireriz deme of kötuyum ja

sapıksın demedim ki böyle bir olasılığın var dışardan bakan biri böyle düşünebilir manasında yazdım aynı şey sizin için de söz konusu sapıklar dadanabilir mail adresinize, bu kapasiteyla alakalı değil uzun zamandır burdayım burdakilerin güvenini kazanıp sonra özelde musallat olan kişiler oldu arkadaşlarıma topiği inceleseydiniz siz de görürdünüz.

canm bende bu arkads sayesnde kurtldm insanları tanımadan yargılama çalıştıgı ce musait olamadıgı için siteye giremyo sadece yardm etmek istiyo yargsz infaz yapma lütfn

arkadaş kendini savunacak kapasitedir muhakkak, tanımam gerekmiyor, yargılamıyorum da bir kaç kez ısrarla mail verince böyle bir "olasılık" vardır dedim o da yok ben değilim yardımcı olmak için diyorum diyor doğrudur ama yine diyorum burdan açık mail adresini vermek doğru değil.

Cok Kötu birsey deme Benim arkadas hamile herkes nasil yapior onlarinda cani can acior ama yapiorlar bu cok kötu hemen yenmek istiorum esimi mutlu etmek ilerdede baba allahin izniyle olur deme iliski gireriz deme of kötuyum ja

canım acı yok ya insanlar zevk için yapıyor emin ol acısa kimse yapmaz, onlar kendini rahat bırakıyor biz kastıkça kasıyoruz problem bu, sadece eşini değil kendini de mutlu etmenin tek yolu yenmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…