-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.141
mrb arkadaşlar bende yeni başladım ama aparatdansa p...s denemesi daha kolay geldi banacanım zarı kafana takma sadece o p.. o küçük delikcikten geçirmeyi hayal ett sen son adımdasın bi adım daha saadet canım benim biraz daha yolum var :) sadece aparatı işini çok sevmedim ben yaa hazırladık ama itemedim içeriyee parmak kolaydı
beraber bir gece belirleyelim gelin olmak için :)
slm kızlar ne kadar oldu başlayalı inş en kısa zamanda kurtuluruz bende 3 gündür takip ediyorum tam olarak dün denedim olacak inş. destek olalım birbirimize
merhaba herkese. ben 4 aylık evliyim.ilk gece denedik kan geldi canım çok yandığı için bıraktık eşim çok anlayışlı sağolsun ilk zamanlarda çok üzülmesemde bu duruma zamanla hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı.Doktora gitmeye karar verdim önce kadın doğum uzmanına gittim zarın zaten yırtıldığını girişin rahatça olabileceğini hiçbir sorun olmadığını söyledi ve daha sonra bir psikoloğa gittim eşimle gelmemi istedi ama eşim sıkılıp utanırım dediği için tek başıma gittim parmak egzersizi verdi ama bir kere bile cesaret edip yapamadım onu yapamayan kendi kendine bunu nasıl yapsın dedim malesef ve hala aynı düşüncedeyim.çok rahat büyüyen hiçbir şekilde baskılı büyümeyen bir çocukluk geçirdim eşimi çok severek evlendim bir öğretmen olarak böyle bişeyin asla başıma geleceğini düşünmemiştim ama 4 aydır evli bir kadın olarak eşimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu hastalığı yenmek istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem çünkü artık sanırım ben bunu ömür boyu yapamıyacağım diye düşünmeye başladım.. kötü bir durum can sıkıcı çok hemde... çözer miyim bilmiyorum...
mrb kadermz aynı bir hafta snra 5ay olck evliliğimize aynı zamanda senle meslektaşız 3gündür siteyi takip ediyrm destek olursak sevinrm
bende ilk başta senin gibi deniyodm ama farkkettmki üste olunca daha kolay oluyomuşmerhaba arkadaşlar bi arkadaşım sağolsun yardımcı oldu bugün ama kafamdan soruları atamıyorum bişey sormak istedim eşim üste pozisyonundayken nefesim kesiliyo resmen korkudan hangi pozisyonda daha rahat giriş olabilir? çok teşekkür ederim tekrar.
yapabilirz inanıyrm egzerszlere başladm iyi gidiyo ve snde başlamalısın sakn ertelemeinş.buradaki yazıları okudukça umudum arttı benimde.. umarım en kısa zamanda kurtulabilirz bizde..
bende ilk başta senin gibi deniyodm ama farkkettmki üste olunca daha kolay oluyomuş
sanki eşim üstte olunca daha kolay giriş olacakmış gibi geliyo ama o zaman hiç cesaretim olmuyo.. egzersizlere de başlayalım kurtulalaım artık bu hastalıktan..
üstte sen olmalısn ama kontrol sende olmalı yani kendini rahat hissetmen lazm birde zeytinyağı kullan o zaman daha rahat giriyo
üstte sen olmalısn ama kontrol sende olmalı yani kendini rahat hissetmen lazm birde zeytinyağı kullan o zaman daha rahat giriyo
tamam öyle deniycem kayganlaştırıcı almıştım o da aynı değil mi zeytinyağı yerine onu sürsem?
tamam öyle deniycem kayganlaştırıcı almıştım o da aynı değil mi zeytinyağı yerine onu sürsem?
mrb kadermz aynı bir hafta snra 5ay olck evliliğimize aynı zamanda senle meslektaşız 3gündür siteyi takip ediyrm destek olursak sevinrm
tabi olur ama ben daha başlamadm kayganlaştırıcıya markası ne ben zeytnyağı ile başladm burdaki arkadaşlar sölemişti denedm gayet iyi
aparattan daha kolay geldi parmak egzersizi zamanla alışıyosn aynada baktn mı hiç egzersizleri ayna karşısında yap zamanla o önyargılarından kurtuluyorsun ilk başta bende hiç dokunamıyordum çok iticiydi zamanla alıştım oda bizim bi parçamız sonuçtaben daha hiç başlamadım doktara gitmiştim parmak egzersizi verdi ama yapamadım erteledim hep. bugünlere geldik.. parmak çok itici geliyo peçetelerden aparat yapsam sanki daha iyi olacak gibi
Ben de aynı durumdayımarkadaşlar, 5 aylık evliyim ben de, psikoloji iyice gitti, kendimi işime de veremiyorum. Psikoloğa gitmeyi kafaya koydum ama çok gıcık oluyorum o kadar uçuk fiyatları görünce. Bu kadar yaygın bir problem ve ücretler çılgın... Başka bir yolu olmalı. Allah yardımcımız olsun inşallah ne diyeyim.
Ben de aynı durumdayımarkadaşlar, 5 aylık evliyim ben de, psikoloji iyice gitti, kendimi işime de veremiyorum. Psikoloğa gitmeyi kafaya koydum ama çok gıcık oluyorum o kadar uçuk fiyatları görünce. Bu kadar yaygın bir problem ve ücretler çılgın... Başka bir yolu olmalı. Allah yardımcımız olsun inşallah ne diyeyim.
aparattan daha kolay geldi parmak egzersizi zamanla alışıyosn aynada baktn mı hiç egzersizleri ayna karşısında yap zamanla o önyargılarından kurtuluyorsun ilk başta bende hiç dokunamıyordum çok iticiydi zamanla alıştım oda bizim bi parçamız sonuçta