- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.101
Kızlar egzersızlere baslayı Allahı ıznıyle gelıyor devamı ve eş desteği.. Yarısına kadar gırıyor dedıgınız gıbı kalıyorum orda ama Allahın ıznıyle olucak tamamı. Ordabır batma hıssedıyorum duvar bır daralma gıbı. Yada zar kısmından gelen bır ağrı esnemesınden dolayı dıye düşünüyorum. Sızce? Buarada cok sık yazamıyorum bu aralar ama denemeye devam kızlar.cecemm ve egegüzeli ayı yerdeyız galıba. Gelısme varmı denıyormusunuz ne yapsak baska? Ne kullanıyorsunuz jel flan? Ben z.yagı ve anestol pomad
evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..