Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında egzersizleri falan yapıyorum, kendim yapamıyorum, eşim yapıyor. 2 hafta öncesinde gayet de ilerlemiştim, araya regl girince sil baştan oluvermiş Her başarısız denemenin ardından biraz daha kötü hissediyorum kendimi, ya sorun daha da büyürse diye korkmuyor değilim. Ama dediğin gibi yapanlar nasıl yapıyor, ben neden yapamayayım fikri de gayet mantıklı. Biraz daha zamana bırakmak gerekiyor sanırım.

egzersize devm kızlar inanıyrm başaracz umudunuzu yitirmeyn ve başlaynca yorgunum bugün olmaz yarn yapapaym gibi şeylerle ertelemeym saat kaç olrsa olsn deneyn sakın yılmayn

hani bir yerde takılıyorum diyosunya inanki bir okadar daha ilerlesen yani takıldığın yer kadar daha ilerlesen olay bitmiş olcak.vallahi gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil..yani sen birazcık daha sabretsen bitecek.tamamı girince acı yokk hatta şaşıracaksın hemde çok.ve diyeceksinki kendine benimde dediğim gibi bu kadarmıydı.ben eşimle hem çocuktan, hem de eşimin işinden dolayı sık ilişkiye giremiyoruz.ve tamamen alışmış değilim ama tabiki artık vajinismus kalmadı.halen tam anlamıyla alışmadığımdan girişte kastığımdan baskıyı hissediyorum fakat o baskının sadece 1 dk bile sürmeyeceğini bildiğimden ve eşimin p..nin tamamı girince biteceğini bildiğimden devam edyorum.yani o bile korkutmuyo çünkü artık ne olduğunu biliyorum..ha eşimede kızıyorum arayı açıyoruz diye ama o ne yapsın o da haklı.demem o ki deneme yap.o takıldığın kısıma geldiğinde durun nefes alıp ver.eşin seni sakinleştirsin ve sonra kaldığınız yerden devam edin.bir bakmışsınki olmuş.ben özellikle şunuda söyleyeyim eşinin tavrıda önemli.yaklaşımı.o aşamada seni rahatlacak.mesela konuşacak kafanı dağıtacak sonra devam edecek.çünkü sen o arada sakinleşmiş olacaksın

evet canım anlıyorum bende öyleyim ama bak yaş geçiyo bebiş yapıcaz daha bu işi yenmek lazım yapmak lazım yeter valla ya

canım biliyorum sonrası boşluk kaç gece denedik ıkınmaya çaışıyorum nefes alıp veriyorum geçmio eşime dedim bi gün onun direnci kırılacak ve yol verecek geçecek o boşluğaa o günü bekliyorum akşam yine eş denemesi yaparım ki her zamanki gibi ama bugün biraz aparat yapmak istiyorum artık teşekkür ederim canım moral verdiğin için

canım biliyorum sonrası boşluk kaç gece denedik ıkınmaya çaışıyorum nefes alıp veriyorum geçmio eşime dedim bi gün onun direnci kırılacak ve yol verecek geçecek o boşluğaa o günü bekliyorum akşam yine eş denemesi yaparım ki her zamanki gibi ama bugün biraz aparat yapmak istiyorum artık teşekkür ederim canım moral verdiğin için

Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya

üst pozisyonda deneyen arkadaşlar bir de sırtınız eşinize dönükken deneyin pozisyonu daha rahat sanırım.

Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya

canım burda çok sayfa var okuyamıyoruz diyenler için açılmıştı o topik buraya yazılanları kopyalıyorduk toplu halde olsun diye, bir ara yine yapalım diye düşündüm ama onlar kendi arkadaşlarımızdı çoğu kendi yazdı şimdikilerin huyunu suyunu bilmiyorum biri çıkar niye kopyaladın der mi der, yenen arkadaşlar buraya yazdıkları mesajı oraya da kopyalayabilirlerse iyi olur aslında, ben 6binlerde yendim şimdi 16binlerde oku oku bitmez.

yardımcı olayım canm egzerszde nerdesn bide denerken hangi pozsyonda denyrsun
Canim serce parmakla basladi sonra orta parmagi denedim sonra eldivene isaret ve orta parmagimi sokup denedim onda biraz zorlandim kendime mumdan aparat yaptim onuda ilk yapisimda zorlandim sadece basi girdikten sinra nefes alip verirken itiyom kayyo gidiyo birakinca kendilignden cikiyo kastigim icinmi aceba. Esle denerkende ben ustte oluyom ustune oturmaya calisiyom ama o hic bi sekilde girmiyo kizligin oldugu yere kadar bile gelmiyo ikiniyom denym

Tam eski gibi egzersiz yapmaya cesaretim geldi. İs donusu baslicam tekrar eve gidip dedim regli oldum daha da 1 hafta vardi olmasina niye olduysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…