-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.061
canım sen şimdi parmakla egzersiz yaptın bir sonraki aşama 2 parmak birlikte, sonra aparat yapabilirsin mum, kalem, rimel bunlardan biriine kağıt havlu, peçete sar, üzerine streç film, condom geçir kayganlaştırıcı sür, eşinin parmağını deneyebilirsin, bu topiğin ilk sayfasında kegel egzersizleri yazıyor orda uzun uzun anlatılıyor, şu an ki aşaman anlattığım gibi parmak yada aparat içindeyken hareket ettir, ileri geri, döndür, kaslarını sık bırak.
kimler acaba? mail adresi paylaşmak pek akıllıca değil, konu herkese açık, sizin de erkek ya da sapık olma olasılığınız da var.
Bir haftadır iki parmak deniyorum ama alamıyorum. Bir parmağı bile zorla alıyorum bazı zamanlarda. Şimdilerde reglim yaklaştığı için mi yoksa iyice umutsuzluğa kapıldığımdan mı ne parmağımı bile zorla alıyorum. Ama bugün ilk kez parmağımı biliyorum nasılsa diye aparat denedim. Bir kulak çöpünün üzerine kağıt havlu sarıp streç filmledim. ucu biraz ince aşağıya doğru kalınlaşsa da boyu nerdeyse parmağım kadardı. Bunu almayı başardım. Hemde zorlanmadan. Parmağımdan daha zorlandım.
İki parmağı yapamayacağım galiba. Regl öncesi zorlanma normal mi? Yoksa ben hakikaten başarısız mıyım?
Regl öncesi zorlanma peki normal mi asi yoksa ben hakikaten başarısız mıyım :)
Arkadaslar merhaba,
2 yil 8 aydr evliym.Esimle birlkte olamadk.Evliligimzn ilk aylarinda jinekologa gittm.Zarimda bir sorn var diye dusndm.Doktor gayt normal dedi.zar alma operasyonunu onerdi.Benm kafama yatmadi.Sonra hep gecstrdm bu konuyu.Esm de cok anlaysli o da hic ustume.gelmedi.Ama boyle yillar geciyor.Buna bi cozum bulmaliym dedim.Internette ararken kadinlar kulubunu buldm.Son uc gundr surekli okuyorm burada yazilanlari.2 gundur de egzerszleri yapmaya basladm.Ilk basladigm gun sirayla 1, 2, 3 parmagimi sokabldm.Sonra bir rimel bulup onu peceteyle kalnlastrdm denedm o da oldu.Cok sevndm umtlendm resmen.2.gun dirk rimel aparatyla baslayinca yine yapamadm.Yine siryla parmk egzerszi yapip sonra aparti kullanabildm.Sonra mumla biraz daha kaln bi apart yaprtim.12cm cevresi 19 cm boyu oldu.bunu da dun aksma sokabldm.Ama boyunun tamami girmedi.6_7 cm disrda kaldi.Bu illetten kurtlmk istiorm artk.eGzerszlere devm edicm.P.nisi alablmk icn sanrm daha kaln apart yapmam gerk.13 14 cm cevresi olan.
Burada yazilanlar cok yardmci oldu.herkese cok tesekkur edrm.umarm basarili olurum.artik bitsin bu is.
merhaba yukarıdaki listeye beni de ekleyebilirsiniz umudu olmayanlar diye2 buçuk aylık evliyim bir çok yöntem denedik ama olmadı eşim çok anlayışlı ama nereye kadar böyle gidebilir ki? kegel egzersizi denemedim sadece ama o da mümkün değil çünkü ben vajinamın içine doğru ufak bir dokunayım aşırı derecede bir yanma ve acıma hissi oluyor. zeytinyağı, kayganlaştırıcı jel,lokal anestezik uyuşturucu kremler, kas gevşetici, alkol bile aldım(çok pişmanım) ama olmadı. orada sanki bir kütle var yapmaya çalışınca direk bacaklarım kasılıyor titremeye başlıyorum. Ben bir çözüm bulamıyorum artık. jinekologa gittim ama muayene olamadım o da vajınısmusla ılgılenen doktorları tavsıye etti. 6 7 seansta tamamdır dedi aradım bir kaçını seansı en az 280 lira. sonra psikiyatriste gittim devlet hastanesinde o da ankarada hiç bir devlet hastanesinde bu konuyla ilgilenen tedavi eden uzmanlaşan yok özellere gideceksiniz dedi. psikolojik bir şeyse o kadar para vermek şımarıklık olmaz mı ne bileyim kafam karışık. yarın yine jinekologtan randevu aldım bu sefer muayene olmam gerek. belki de fiziksel bir sıkıntı var kist falan mesela çünkü çok fazla yanma ve acı var daha vajinanın girişinde. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum fikirleri olanlar varsa bekliyorum
merhaba arkadaşlar,
ben pazartesi günü burda yazmıştım vajinismusu yendim diye ama önemli bir noktayı atlamışım kızlar kusura bakmayın. Ben iki mum aparatını 2-3 kat peçeteye sardım daha sonra onun üstünden sterç film onun üstünede kondom taktım ve bol zeytinyağı sürdüm ve çalıştım. Daha sonra eşimin p... kondom taktım onada zeytin yağı sürdüm üstüne oturdum çalıştım bence zeytin yağını bol bol sürün deneyin kızlar ama dikket edin etrafa dökülmesin:))
kolay gelsin yardım istedğiniz an ben burdayımm...
Tebrikler darısı bende dahil uğraşan bütün arkadaşlara olur inşallah. Siz iki mumla aparat yapmışınız ben daha bir kulak çöpündeyim yolum epey uzun
Asi canım sen ne kadar sürede yenmeyi başardın? Nasıl yendin?
canm daha cok yenisin bak sende kurtulabilirsin burdaki herkes nasl basarılı oluyo onlarn senden hiç bir farkı yok ayrıca üniwerste hastanelerine git eger doktra gitmk istiyrsan
ben egzerszi duznli yapmaya baslaynca bir haftaya kalmadı bitti aparatlarla bana apart daha kolay geldi
kimler acaba? mail adresi paylaşmak pek akıllıca değil, konu herkese açık, sizin de erkek ya da sapık olma olasılığınız da var.
canm zaten bu devlet hastanesi yazmışım ama üniversite hastanesi. orada ankara üniversitesi hastanesi cinsel işlev bozuklukları merkezi diye geçiyordu aradım randevu aldım bir gittim öyle bir merkez falan yokmuş bir ara çalışma başlatmışlar ama sürmemiş. sadece özellere yönlendirebildi doktor.
arkadaşım nasıl aparat sokabiliyorsunuz o bölgeye acaba benim ve sizlerin rahatsızlığı farklı mı ki? ben parmağımla içine hafif dokunamıyorum bile aparat mümkün değil yani.. zaten birşeyle deneyebilsem eşimin penisiyle yavaş yavaş denemek mantıklı değil mi ya da çok mu yeniyim kafama yatmadı bir türlü bu aparatla denemek..
canm ankarada tıp fakültesi var yada zekayi tahir burak bunlatı duydunmu