Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm ilk öncelikle sakin ol bence yanlış pozisyonda denyrsn bak üstte sen ol yeternce ıslannca yada yag veya kayganlştrıcı kulanablrsn snra pnsi tut ve ıkın delik acılck ve kolyca gircek

Daha cok yenisin haYirli olsun Canim benimde Öle cogu Öle der delik yok girmez o cok Kalin olmaz canimiz cok Acir ama Öle degil allah iste oluyor sen yenisin yaparsin

canm ilk öncelikle sakin ol bence yanlış pozisyonda denyrsn bak üstte sen ol yeternce ıslannca yada yag veya kayganlştrıcı kulanablrsn snra pnsi tut ve ıkın delik acılck ve kolyca gircek

mrb msjınızı aldım sağolun ben parmak egzersizlerin aparat pns denemelerini yaptım ama belli bi yere kadar ilerleyebiliyorum korkuyorum sanki zara yaklaşşınca canım yanacakmış gibi oluyo kasılıyorum bu aşamada neler yapılabilir

mrb ben aynı şeyleri yaşıyorum ama alıştm 5 aylık evlym eşimn yardımıyla atlattcz inş aynı duyguları yaşadm biraz ilerlettm bu siteyi 3gndr takip ediyrm burda öğrndiklermi bugün uyguladm adım adım ilerliyrm

canm orda zar oldgunu unt cunku zar herkeste yırtılan bsey degl ayrca egzrszlerle esniyo zar

belli bir yere kadar derken canım ne kadar? zar girişten 1,5-2 cm içerde, yarısından sonra takılıyorsan sadece kasmanla ya da yönün pozisyonun yanlış farklı şekilde denemeye çalış.

canım o minicik delik esniyor, bence erken biraz daha dene, parmak, aparat vs eskiden bana da dehşet verirdi ama normal insanların sevişmelerinin bir parçası da olabiliyor dilatörler bizim için üretilmiyor, cinsel hayatı anlatmıyorsun çünkü tam anlamıyla cinsel hayat olamıyor, doktora giden arkadaşlar utanç verici birşey yaptıklarını düşünebilirler senin demene göre, böyle 5-10 yılı geçen arkadaşlar var ve bu bir hastalık cinsel işlev bozukluğu, bence bir jinekolojik muayene ol fiziksel bir sorun var mı diye.

arkadaşlar naçizane tavsiyem burda kızlık zarı şöyle acıyor, böyle acıyor, şu kadar kanama oldu gibi olumsuz şeyleri fazla paylaşmayın zaten kötüye şartlanmış herkes acabaları artıyor.

belli bir yere kadar derken canım ne kadar? zar girişten 1,5-2 cm içerde, yarısından sonra takılıyorsan sadece kasmanla ya da yönün pozisyonun yanlış farklı şekilde denemeye çalış.

yeni yaptm ilk defa ben üste oldum delikten içeri serçe parmak yüzük parmak orta parmak hepsi rahat oldu şimdi zar nerde anlamadm

kimler acaba? mail adresi paylaşmak pek akıllıca değil, konu herkese açık, sizin de erkek ya da sapık olma olasılığınız da var.

ben burda öğrendklerimi yeni uyguladm zaten 3gndr siteyi takip ediyrm serçe parmak yüzük ve arta parmağı denedm girdi hepsi şimdi zar nerde anlamadm

yeni yaptm ilk defa ben üste oldum delikten içeri serçe parmak yüzük parmak orta parmak hepsi rahat oldu şimdi zar nerde anlamadm

girişten 1,5 2 cm içerde yalnız canım tek parmakla kolay bozulacak bir yapısı yok zarın penis kalınlığında olunca anca ki esnekse onla bile bozulmuyor.

ben burda öğrendklerimi yeni uyguladm zaten 3gndr siteyi takip ediyrm serçe parmak yüzük ve arta parmağı denedm girdi hepsi şimdi zar nerde anlamadm

canım hymen ya da kızlık zarı yazıp görsele bas daha iyi anlayabilirsin vajina kapalı değil canım deliğin etrafında.

sonraki aşamada nasıl yapmalıyım lütfen yardm

canım sen şimdi parmakla egzersiz yaptın bir sonraki aşama 2 parmak birlikte, sonra aparat yapabilirsin mum, kalem, rimel bunlardan biriine kağıt havlu, peçete sar, üzerine streç film, condom geçir kayganlaştırıcı sür, eşinin parmağını deneyebilirsin, bu topiğin ilk sayfasında kegel egzersizleri yazıyor orda uzun uzun anlatılıyor, şu an ki aşaman anlattığım gibi parmak yada aparat içindeyken hareket ettir, ileri geri, döndür, kaslarını sık bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…