-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.041
Ben beş günlük evliyim ama defalarca denememize rağmen hiçbir şey yaşamadık. İstek uyarılma -afedersiniz- ıslanma ile alakalı hiçbir sıkıntım yok. Beraber olmayı çok istiyorum ama olmuyor sanki delik falan yok orada ve çok canım acıyor varsa da çok küçücük hiçbir şey girmez gibi geliyor.Böyle düşünmek için erken mi acaba yoksa ben de mi vajinismusluyum Burada parmak aparat vs şeyleri okuyunca dehşete kapıldım ( düşüncesi bile rahatsız edici ne yapmam lazım bilmiyorum. Eşim çok anlayış gösteriyor boşver düşünme düşündükçe daha kötü olursun zamana bırak diyor ama ortada bir sorun var düşünmemekle düzelir mi ki. Olmazsa sonra dr ye gideriz dedi ben utanırım öyle şeyden iyice soğurum başkasını benim cinsel hayatımla alakalı birşeyler biliyor olmasın çok utanç verici gidip rapoır mu vereceğim şukadar yaptım böyle oldu diye Acaba ne kadarlık bi,r zaman geçmesi lazım ki bu işin olması için. Ben mi acele ediyorum abartıyorum bunlar normal mi yoksa.
Daha once aci hissetmiyodum hic kizligimi bozdugumdan beri sokamiyorum parmagimi yara falan mi oldu acaba ya. Deriyi iki taraftan cekiyolarda yirtilcakmid gibi bi aci hissediyorum
Ben beş günlük evliyim ama defalarca denememize rağmen hiçbir şey yaşamadık. İstek uyarılma -afedersiniz- ıslanma ile alakalı hiçbir sıkıntım yok. Beraber olmayı çok istiyorum ama olmuyor sanki delik falan yok orada ve çok canım acıyor varsa da çok küçücük hiçbir şey girmez gibi geliyor.Böyle düşünmek için erken mi acaba yoksa ben de mi vajinismusluyum Burada parmak aparat vs şeyleri okuyunca dehşete kapıldım ( düşüncesi bile rahatsız edici ne yapmam lazım bilmiyorum. Eşim çok anlayış gösteriyor boşver düşünme düşündükçe daha kötü olursun zamana bırak diyor ama ortada bir sorun var düşünmemekle düzelir mi ki. Olmazsa sonra dr ye gideriz dedi ben utanırım öyle şeyden iyice soğurum başkasını benim cinsel hayatımla alakalı birşeyler biliyor olmasın çok utanç verici gidip rapoır mu vereceğim şukadar yaptım böyle oldu diye Acaba ne kadarlık bi,r zaman geçmesi lazım ki bu işin olması için. Ben mi acele ediyorum abartıyorum bunlar normal mi yoksa.
canm ilk öncelikle sakin ol bence yanlış pozisyonda denyrsn bak üstte sen ol yeternce ıslannca yada yag veya kayganlştrıcı kulanablrsn snra pnsi tut ve ıkın delik acılck ve kolyca gircek
mrb msjınızı aldım sağolun ben parmak egzersizlerin aparat pns denemelerini yaptım ama belli bi yere kadar ilerleyebiliyorum korkuyorum sanki zara yaklaşşınca canım yanacakmış gibi oluyo kasılıyorum bu aşamada neler yapılabilir
mrb msjınızı aldım sağolun ben parmak egzersizlerin aparat pns denemelerini yaptım ama belli bi yere kadar ilerleyebiliyorum korkuyorum sanki zara yaklaşşınca canım yanacakmış gibi oluyo kasılıyorum bu aşamada neler yapılabilir
kesinlikle canim,hic yapamiycaz gbi geliyordu,bunalimdi resmen,elinde de dgl canin yaniyo,simariklik degil ki bu:2:
Sendemi cok korktun olmiyacak gibimi geliordu Benim korkum girmezse diye p buyuk cunku ondan korkum bu ve Canim cok yancakmis gibi
Arkaaslar emla kremle anestol pomad arasinda bi fark varmi???
belli bir yere kadar derken canım ne kadar? zar girişten 1,5-2 cm içerde, yarısından sonra takılıyorsan sadece kasmanla ya da yönün pozisyonun yanlış farklı şekilde denemeye çalış.
katiliyorum..zaten bu skntyi tetikleyen nedenlerden biri de kafamzdaki yanlis bilgiler ve bilincalti..arkadaşlar naçizane tavsiyem burda kızlık zarı şöyle acıyor, böyle acıyor, şu kadar kanama oldu gibi olumsuz şeyleri fazla paylaşmayın zaten kötüye şartlanmış herkes acabaları artıyor.
kızlar sizleri devamlı takip edemiyorum sorularınız ıcın dudum26@hotmail.com a mail atabilirsiniz..
allah hepinizin yardımcısı olsun ben bu dertten kurtulalı 1 ay oldu ve ustumden tonla yuk kalktıgını hıssedıyorum.
bu maılle bana ulasan bı ıkı arkadsmz kurtuldu. sız de yapabılrsınız
belli bir yere kadar derken canım ne kadar? zar girişten 1,5-2 cm içerde, yarısından sonra takılıyorsan sadece kasmanla ya da yönün pozisyonun yanlış farklı şekilde denemeye çalış.
yeni yaptm ilk defa ben üste oldum delikten içeri serçe parmak yüzük parmak orta parmak hepsi rahat oldu şimdi zar nerde anlamadm
ben burda öğrendklerimi yeni uyguladm zaten 3gndr siteyi takip ediyrm serçe parmak yüzük ve arta parmağı denedm girdi hepsi şimdi zar nerde anlamadm
girişten 1,5 2 cm içerde yalnız canım tek parmakla kolay bozulacak bir yapısı yok zarın penis kalınlığında olunca anca ki esnekse onla bile bozulmuyor.
olmuyo daha ne yapmam gerek 5ay oldu bırakmıştım tekrar bugn başladm site çok iyi
sonraki aşamada nasıl yapmalıyım lütfen yardm