- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.041
Ben beş günlük evliyim ama defalarca denememize rağmen hiçbir şey yaşamadık. İstek uyarılma -afedersiniz- ıslanma ile alakalı hiçbir sıkıntım yok. Beraber olmayı çok istiyorum ama olmuyor sanki delik falan yok orada ve çok canım acıyor varsa da çok küçücük hiçbir şey girmez gibi geliyor. Böyle düşünmek için erken mi acaba yoksa ben de mi vajinismusluyum Burada parmak aparat vs şeyleri okuyunca dehşete kapıldım ( düşüncesi bile rahatsız edici ne yapmam lazım bilmiyorum. Eşim çok anlayış gösteriyor boşver düşünme düşündükçe daha kötü olursun zamana bırak diyor ama ortada bir sorun var düşünmemekle düzelir mi ki. Olmazsa sonra dr ye gideriz dedi ben utanırım öyle şeyden iyice soğurum başkasını benim cinsel hayatımla alakalı birşeyler biliyor olmasın çok utanç verici gidip rapoır mu vereceğim şukadar yaptım böyle oldu diye Acaba ne kadarlık bi,r zaman geçmesi lazım ki bu işin olması için. Ben mi acele ediyorum abartıyorum bunlar normal mi yoksa.
canm ilk öncelikle sakin ol bence yanlış pozisyonda denyrsn bak üstte sen ol yeternce ıslannca yada yag veya kayganlştrıcı kulanablrsn snra pnsi tut ve ıkın delik acılck ve kolyca gircek