-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.021
bakıyormda hiç gelin yok ya üzülüyorum hiç gelişme falandamı yok
yeni başlayanlar var ama sizinde yardımlarınızla bu sorunu atlatmak istiyorum lütfen yardım edin nasıl başlamam gerekiyor aşamalarını falan nerden öğrenebilirim
yeni başlayanlar var ama sizinde yardımlarınızla bu sorunu atlatmak istiyorum lütfen yardım edin nasıl başlamam gerekiyor aşamalarını falan nerden öğrenebilirim
canım ilk ayna karsısında vajinayı incelemkle olaya baslayabilirsn daha snra egzerszler bir parmak iki parmak snra aparatlar seklinde sorarsan merak ettklerni daha rahat cewap weririm
tatlım o esnada zorlamışsındır birde 3,4 gün dinlendirmen gerekir kanama sonrasında.
kendinizi serbest bırakınca gerçekten çok esnek vajina.
serçe parmağımla yaptım dün oldu aparata geçsem acele mi etmiş olurum birde belirli süre devam etmem gerekiyor mu
canm cewp yazdm görmednmi
On gunden fazla oldu hala egzersiz yapamiyorum acaba hissettigim aci korkudan mi onceden cok rahat sokabiliyodum parmagimi simdi ilk giriste cok aciyo sokamiuorum
tşk ederim gördüm yeni başladığım için çok heyecanlıyım kendimi yanlız hissediyordum neden görmedim burayı daha önce
aynada baktm serçe parmak uyguladm başka denemedm
bu saydıklarını bi gün içinde denesem olur mu bugün mesela art arda deneyim miyok canm bak şimdi beni dinle 4 gunde bitti benm ki hemen aparat yap nasıl yapcn kulak çöpüne hawlu kagıdı sar 4 tane aparat yap biri serce parmagn kadar biri ortak parmak kadar biri pns kadar biri de onsten küçük havlu kagıdı sar ve strecle snra prezrwatf gecr basna ve yagla cup diye girck acı yok sadece pns boyutu ilk girdignde az bsey yanma olyo oda ilk oldgu için canm
bu saydıklarını bi gün içinde denesem olur mu bugün mesela art arda deneyim mi
bu saydıklarını bi gün içinde denesem olur mu bugün mesela art arda deneyim mi
On gunden fazla oldu hala egzersiz yapamiyorum acaba hissettigim aci korkudan mi onceden cok rahat sokabiliyodum parmagimi simdi ilk giriste cok aciyo sokamiuorum
ayy inş bitircem bu işi kararlıyım bu defacanm egzerszlerde bebeyagı kullanablrsn es denemesnde zeytn yag daha iyi oluyo bak ben yeneli bir bucuk hafta oldu hadi sende bu hafta bitir bu işi
mrb ben de yeni başladım çalışmalara nasıl başardınız yaptıktan sonra aynı sıkıntılar tekrar ediyor mu
ayy inş bitircem bu işi kararlıyım bu defa
canm psikljk bak acıyo diye sıkıyon kendni ondN Acı hissedyn
özel bişey sormak istersen mailimi mesaj atabilirim eger istersen söyle
Canim tek ihtiyacin olan sey cesaret tek parmakla basla bol kayganlastirici sur ve ikin hemen kayip gidiyo zaten acimiyosun. Ama benim durumun suan farkli kizligimi bozdum icerde yara oldu sanirim o yuzden devam edemiyorum egzersizlere simdi