Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar son durum işareyt parmağı bir boğum dahada gidemiyorum

devamı kolay gelicekki daha fazla kayganlaştırıcı azcık kulakta muzikle baska seylere odaklanıp nefes alıp verirkende iterek(nefes verirken kasılmazmış cunku) ne kadar geniş yerlere geldini hatta dahada itsen gideceğini göreceksin sen basladıysan gerisi gelir önemli olan baslamak

müzik dinleyerek film izleyerek sıradan bişi yapıyormussun gibi düşünerek basla canım egzersize bende cok işe yaramıstı her aşamasını kademe kademe incelemek zorunda degilsin bi bakmıssın vaji içeri dogru süpürge gibi cekiyo parmagını belli bi noktadan sona bağlasan durmuyo yani yanlız ödev olarak görmemeni öneririm canım yada eğer eşin yanındayken rahat hissedersen kendini hoşlanacagın sekilde dokunabilir sana belki biraz acık oldu ama zevk alarak egzersizi keyifli hale getirebilirsin

arkadaslar önceki sayfalara göz gezdirirken faydalı olcagını düşündüğüm bölümleri böyle arada güncelliyorum belki herkes bastan sona okuyamaz gözden kacar diye insallah işinize yarar

sağol önerin için arkadaşım...
bugün yaptım yine çok şükür..gerçekten de bi yerden sonra içine çekiyo gibi oluyo parmağı hatta parmağı kurtarmak için ben durduruyorum yasakkelime yani yavaş yavaş ama olacak inş...bugün eşim de destek verdi sonunda..nefesimi kont etmem için ve bu işin %70ini başardın bakamıyodun bile dedi...o kadar değil biliyorum ama sevindim yine de :kedi:
herkes böyle mi başladı acaba ben mi yavaşım diyorum ama yine de başladım ya mutluyum :1rolleyes: ilerlerim de mi yani temmz sonuna yetişmesini çook istiyorum bu işin sonunun...........
dua ile....

o içine cekme olayını da yasadıysan cok rahat devam etceksin inan bende yavas ilerledim herkesinki aynı olmuyor canım sabırla ve istekle devam edince gerisi kolay geliyor ama olumlu düşünmeninde etkisini göz ardı edemem eşine inan bence güzel seyler düşünmekten zarar gelmez güzel seyleri kurgulamaktanda hatta faydası bile oluyor :)

canım ya çok sağol bizi düşünüp bişeyler bulup yazdığın için kopyaladm hemen vaji dosyama :)) ayrıca şimdi senin eski msjlarına bi baktm iyi ki de bakmışım moral oldu... :teselli:
ilk tek parmaktan sonra ikiye hatta 3 le ilgili yazılarını falan pşpeşe okuyunca ve başta allhm diyo insan benim sayfalrm da böyle ilerler mi..herkes baştan başladı inanamadığı şeyleri yapıyo sonra diye....dr yardımı almış mıydın arkadaşım tek burayla mı oldu??

bu arada füsuncuk arkadaşım
ben de tek boğumda epey oyalandığım için yazıyorum..önce kasları sımsıkı kasıp sonra sonuna kadar açınca o açtığın an nefes verirkene denk gelsin inan ilerliyo yavaş yavaş....

ay ne demek arkadasım nası bi durum oldugunu cok iyi biliyorum burdan bi kişiye bile yardımım olsa beni cok mutlu ediyor ilk sayfalardan itibaren baya bi okumustum ben evet birilerinin gelişmesini ve aşmasını görmek motive ediyor insanı o yüzden forumu takip etmek önemli ama daha önemlisi egzersize baslamak sonası hepsinden kolay

canım baya bi önce jinekologa gitmiştim sadece psk a gitmedim sonra burayı buldum iyiki bulmusum cok şükür

allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım... opuyorumnanaktan
başlamayan arkadaşlar ben başlamada aşamasında çok oyalandım bir aya oldu doktora gideli..gerçi bi zihin hazırlığına gereksinimim varmış diyorum artık ama başlasaydım belki yolu yarılamştm...ben aynaya bakmadan bol nefes alarak tek parmağı alabiliyorum 3 gündür çok şükür..güvenim de geldi o yüzden...
gerçekten de oluyo..zamanı boşa akıtmışız benim 3.senem doluyo beklemeyin siz de nolur.........guclubacismile

bencede mesele baslamakta bi de beyne laf dinletmek için bi telkin vermişlerdi burda onu söledim en son aşamalarda ben vajinismus falan degilim kendimi kandırıyorum etkili oluyor

inan çoğu vajili aynı aşamalardan geçiyo, bende doktordan geldikten sonra hemen bitivercek sandım ve olmadığında çok üzüldüm, fakat tekrar parmak egzersizi ilee başladım toplam 40 gün sürdü, ben de acaba yaza yetişirmiyimm diyordum 30 nisanda oluverdi....yani temmuza yetişabilirsin hamiş bile kalırsın istiyorsan:CüvCüv: yeterki egzersizleri düzenli ve gayretli yap.

guinness meraba :) seni görünce her seferinde gülümsüyorum bana taze gelinlik günümü hatırlatıyosunn lalalaalaa:) mcx

canımmm......
inşallah inşallah..................................... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…