- 26 Temmuz 2009
- 439
- 14
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.781
günaydın kızlar bende haftasonu egzersizleri pazar yapabildim eşimle yaptım önce kendi serçe parmağımı yaptım eşime birlikte yapalım dedim sonra onun serçe parmağını ve işaret parmağını aldım onu hissettim en önemlisi başka bişey girdiğini anladım bundan sonra eşimle yapacam egzersizleri :)) ya inşallah en kısa sürede yenerim tabi herkes
merhaba arkadaşlar....
sabah psikolog aradı ve cmt gitmem için ısrar etti..tedavin kronikleşecek dedi...haklı tabii....bugün yarn da kendn yap üç gün de eşin yapsın cmt gel dedi......
kendim yavaş yavaş tek parm sonuna kadar alablyrm çok şükür de eşime nasıl yaptrrm bilmyorm......
dua ile............
canım biliyosun bende egzersizlere başlayalı 1 hafta oldu çok korkuyodum nasıl yapacam diye ama ilk kendi serçe işaret ve orta parmağımı denedim sonra eşime birlikte yapalım dedim o kadar heyecanlandımki ama bişey söylimmi eşimin parmağını daha kolay yapabildim yapman gereken eşinin parmağını girişe koy ve nefes al nefesini verirken kolayca içine kayıyo korktuğun yerde ıkın ya ben daha çok acemiyim ve çok korkuyodum ama eşinin parmağı olunca inanılmaz güven geliyo çok güzel canım bide hiç acı yok sadece korkudan üretiliyo inşallah başaracaz bunu olumunekankayizsmile
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız a.s.
sana maşallah diyorum zaten canım....
ben biraz daha zor bi vakayım galiba ama tek parmağı alabilmem güven verdi epey..devamı gelecek allahn izniyle....yavaş olsun sorunsuz olsun sonrası da diyorum artık...
biz de yapıcaz inş evet.....
senin karnında da bi baskı var mı??
bu arada füsunck arkadaşım kegelde kaslarn acıyana kadar sık demşti bana psikoloğum sonra da açabildğn kadar aç demşti..bişi olmaz zannetmem....
canım ilk başta olmuştu ben psikolojik olduğuna inanıyorum ama diğer parmaklara geçince o his kalmıyo
kızlar fazla kegel yapınca vajinada ağrı olurmu?bende oluyorda?
sen iki parmağa da mı geçtin canım supersin.....akannehir
yok kasık taraflarmda var bi ağrı baskı gibi bişi de..başka bişiden de olabilr üştmekten falan tabi anlayamadm...
sen iki parmağa da mı geçtin canım supersin.....akannehir
yok kasık taraflarmda var bi ağrı baskı gibi bişi de..başka bişiden de olabilr üştmekten falan tabi anlayamadm...
meraba canım hoşgeldin a.s.
enfeksiyon olabilir canım dikkat et
Hoş bulduk :1hug: