Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84 (p...s egzersizi yapıyor)
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae
18- Fusuncuk

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- Smooty (09/05/2010) :hooray:
18- Melekupos (11/05/2010) :hooray:
19- Kadriye_33 (14/05/2010) :hooray:

canım dar falan degıl oyle dusnme ...derın derın nefes al rahatlıycaksın ve oranın ne kadar genıs oludugnu dusun ...beynını rahatlat gor bak snasıl kolay olcak ...

kızlar bide ne geçiyor içimden biliyomusunuz.şimdi ben bu parmaklarda ilerlersem falan eşim(çok muhafazakar) kırmızı gelmeyince problem yapar mı?ondanda korkuyorum.

kızlar bide ne geçiyor içimden biliyomusunuz.şimdi ben bu parmaklarda ilerlersem falan eşim(çok muhafazakar) kırmızı gelmeyince problem yapar mı?ondanda korkuyorum.

eşinle oturup konusman gerekir bence eger aşamıyorsanız böyle jinekologa gidebilirsiniz sonra baslarsın egzersizlere

slm kızlarrrrr, ben hala işteyim ama herkese iyi haftasonları...

kadriyeciğim tebrik ederimkaydirigubbakcemile5 tabiki senide helpless, bak gördünmü korkacak hiç birşey yok dimi? canımsın böyle devam ettt en kısa zamanda seninde iyi haberini alırız. hephüzünlü arkadaşım msjını yeni okudum özür dilerim evet bana mantar için bir fitil vermişti, ama bunu doktor kontrolünde alman daha iyi olmazmı? ismini hatırlamıyorum ama bulurum bugün reçeteden falan, eve geçince yazarım olurmu? içinde 2 tane var zaten 3gün arayla kullanılıyor. bide kızlar diyet falan yazmışsınız yazılanlarda okudum temmuz gibi kuzenimin düğünü var bende yavaş yavaş kışa doğru yani çocuk düşünebilirim çok acil kilo vermem lazım yani, bahsettiğiniz bilgileri banada özelden veya burda yazarsanız çok sevinirim.

canım ben doğum kontrol hapı sayesinde 1 ayda 2 kg verdim bel kısmı tamamen inceldi karında şişlik falan kalmadı bütün şişlik göüslerde toplandı akannehir yalnız herkeste aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum :sm_cool:

venüsüm ben 2 yıl yasmin kullandım, bi süre ara vermeliyim hem doğum kontrol hapı kulanırsam nsl çocuk yapıcam bacım:) cıkkk başka bişey bulmamız lazım ece rumuzlu arkadaşımız diyordu galiba diyet reçetesi diye, 56dan yukarıyı görmeyen ben 66 kilo oldum yaaaa:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar....
unutmadan fitille ilgili cvplarnz için teşekkürler....
başaran arkadaşa da canı gönülden tebrikler.....allah huzurunu daim etsin....
değişik bi gündü....
bugün yine oturdum egzsz için....yapamadım...dün 2-3 defa peşpeşe yaptığım şeyi yapamadım....
o kadar tıkandım ki bi çözüldüm ama hıçkıra hıçkıra.........
bi yandan 'iyyake nabudü ve iyyake nestain' diye de yalvaryrm allaha....
psikolog aradı o sırada 1 ay olacak neredeyse gideli ya ses çıkmadı diye...zamanlama süper...
duş al ve bir saat sonra yaptım diye ara dedi...(sadece bir kez yap vajina tahriş olr dedi ayrıca,günde 3 kere ama birer kere)
ağlaya ağlaya kendime acıya acıya duş aldım...
sonra yapabildim sahiden ve bir saat bile olmadan aradım....
çok şükür...
ama devamı konusunda tedirginim hala....
paylaşmak istedim...insan desteğe ihtiyaç duyuyor demek ki...
dua ile......

canım ya yapamazsam korkusu ile düşünme 1 kere yaptıysam gerisi gelir şeklinde düşün çünkü olumsuz düşünceler olumsuzluk getirir bak ne güzel yapmışsın bundan sonra da yapacağına inanarak yap.cesur ol lütfen.kolay gelsin bizi yine haberdar et.

bugunnn vajinismus belasından kurtuldum çok mutluyum...inşalah tüm sorunu olan arkadaşlar bu problemden hemen kurtulur geçiş evresi yaşıyorsunuz resmen ilişkide..herşeyinizi etkiliyor...ama izin vrmeyin inanın aşıyorsunuz

Tebbrik eden herkese çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde kısa sürede yendim.Bu kadar boşuna beklemişim meğer çok kolaymş.ınşallah tüm vajililer en kısa sürede yener

inşallah canım da...çok yavaş ilerliyo hissediyorum kendimi ya..iki ileri bi geri....yani aklım yaparken hep allhm p...s nasıl sığar bu tek parmak böyle 10 dk da nefes ala ala ilerlerken diyo....gerçekten vajinismusun ileri derecelerindeyim galiba...spazmım çok kuvvetli...moralim bozuk olduğunda da kasılmam daha çok oluyo.....ya benim eşim de pek destek değil..dr a gidince hemen çözülcek sanmıştı artık sıkıldı sormuyo bile....haliyle kendimi motive etmem zor oluyo...hayırlısı......
dua ile........................

benim neden ismim yok ( sizin yazdıklarınızı okuyup yapmaya çalışıyorum şuan tek parmağımı rahatlıkla alıyorum eee şimdi napcam bende egzersiz yapcak aletler yok temin etmemde olanaksız napcam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…